کد خبر: ۲۱۲۴۹

تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در ۲ واحد مرغ گوشتی در شهرضا

مدیر جهادکشاورزی شهرضا گفت: در راستای تولید محصول سالم وارتقاء سلامت جامعه با هماهنگی و نظارت اداره امور دام جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی، عملیات تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک شهرستان شهرضا آغاز شد.

عبدالرضا تاکی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در شهرضا اظهار داشت: تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در ۲ واحد مرغداری گوشتی شهرستان با ظرفیت ۳۲ هزار و ۵۰۰ قطعه انجام می شود.

وی در ادامه تولید گوشت سالم را اولویت اصلی واحد امور دام جهادکشاورزی ذکر و عنوان کرد: در این واحدها پرورش مرغ در حالت قرنطینه و با نظارت اداره دامپزشکی انجام و طی دوره پرورش با انجام ۳ مرتبه نمونه گیری و ارسال به آزمایشگاه، بازماندگی دارو و آنتی بیوتیک در لاشه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا تصریح کرد: کشتار مرغ‌های پرورش یافته در این مرغداری‌ها در کشتارگاه‌های ویژه و با شرایط خاص انجام گرفته و با اندکی افزایش قیمت به بازار عرضه می‌شود.

 

 

نظر شما
ادامه