کد خبر: ۷۴۹۸۶
تعداد نظرات: ۳۴ نظر
عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان عدالت و شفافیت خبر داد:
همین فرد در کنکور شیمی را ۱ درصد، فیزیک ۲۲ درصد، زیست ۶ درصد، ریاضی ۱۲ درصد، عربی را منفی زده، ادبیات ۱۲ درصد، زبان ۱۴ درصد پاسخ داده است و الان از علوم مهندسی صنایع غذایی دارد پزشکی می‌خواند ...

حکیم مهر: عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان عدالت و شفافیت گفت: «کسی را داشتیم که میانگین نمراتش در دروس اختصاصی ۸ درصد بوده، اما الان دارد پزشکی می‌خواند، این‌ها با امضای چه کسانی وارد دانشگاه شدند؟ چه‌کسانی پای آن مصوبه را امضا کردند؟ که الان رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی می‌خواند، درحالی‌که سایر داوطلبان باید برای آن جنگ کنند که رتبه‌شان زیر ۵ هزار شود.»

به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرآنلاین، مصوبه‌ای که باطل شد، اما مواهب آن حداقل برای ۱۳۴ نفر همچنان ادامه دارد. نام کنکور اگرچه با رقابت گره خورده، اما تبصره و مصوبه کم ندارد که معنای رقابت را از آن بگیرد، تبصره‌هایی که چه قبل از اعلام نتایج و چه بعد از اعلام نتایج می‌توانند برخی را با حداقل رقابت راهی دانشگاه و رشته مورد علاقه‌شان کنند.

یکی از آن‌ها همین مصوبه ۷۳۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی (۲۵ تیر ۱۳۹۲) درباره تغییر رشته و نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها بود، به‌موجب این مصوبه فرزندان اعضای هیات علمی که جزو پذیرفته شدگان آزمون سراسری بودند می‌توانستند از دانشگاه مبدا به یکی از دانشگاه‌های واقع در شهر محل خدمت (ترجیحاً دانشگاه محل خدمت) عضو هیأت علمی و یا در صورت نبودن آن رشته در آن شهر به دانشگاه نزدیگترین شهر به محل خدمت عضو هیأت علمی با تعیین سازمان سنجش آموزش کشور در همان مقطع و گروه آزمایشی و دارا بودن حد نصاب مطابق با ضوابط انتقا ل یا تغییر رشته بدهند.

براساس این مصوبه حد نصاب نمره علمی لازم برای انتقال ۹۰ درصد و برا تغییر رشته ۹۲/۵ درصد نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده در رشته محل مورد تقاضا بود.

دراین‌باره «علی امرایی» عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان عدالت و شفافیت می‌گوید: «با این روش کسانی با دکترای دامپزشکی به دکترای پزشکی یا دکترای داروسازی تغییر رشته و تغییر دانشگاه دادند.»

تغییر رشته از صنایع غذایی به پزشکی!

اما این پایان کار نبود، در سال ۱۳۹۶ تبصره‌ای به این مصوبه اضافه شد با نام انتقال مشروط، این تبصره می‌توانست همه آن ۹۰ و ۹۲/۵ درصد حد نصاب علمی برای انتقال و تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها را کنار بگذارد به شرطی که آن‌ها می‌توانستند در دانشگاه مقصد در همان رشته قبلی یا رشته جدید دو ترم متوالی معدل ۱۵ بگیرند.

امرایی دراین‌باره بیان می‌کند: «این تبصره برای سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ انجام شد، این روش باعث شد کسی‌که کارشناسی حسابداری قبول شده بود با این تبصره داروسازی بخواند، کارشناسی مدیریت بیمه با همین تبصره الان دارد دندان‌پزشکی می‌خواند، کسی را داشتیم کارشناسی صنایع غذایی بوده و الان دارد پزشکی می‌خواند.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا این افراد هنوز دانشجو هستند می‌گوید: «بله الان دانشجو هستند. شورای سنجش و پذیرش حکم به اخراج این افراد از دانشگاه‌ها داد که اجرا نشده است، دیوان عدالت اداری حکم شورای سنجش و پذیرش را تایید کرد، باز هم اجرا نشد؛ از شورای نگهبان استعلام گرفتند و این شورا گفت حکم شورای سنجش و پذیرش درست است و با مسببین هم باید برخورد شود. اما این افراد هنوز در دانشگاه‌ها ادامه تحصیل می‌دهند، علاوه براین کسانی‌که پای این مصوبه را امضا کردند الان در مسئولیت‌های مهم آموزشی هستند و دارند از مصوبه جدید سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها حمایت می‌کنند.»

تغییر رشته از مردودی به پزشکی!

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت درباره تعداد نفراتی که توانستند از این تبصره برای انتقال دانشگاه یا تغییر رشته استفاده کنند با بیان این‌که «این تغییرات در دانشگاه آزاد بوده» می‌گوید: «در یک مقطع زمانی ۱۳۴ نفر استفاده کردند، آمارشان بالاتر از این است، اما ما اطلاعات ۱۳۴ نفر را به همراه اسم و تمام مشخصات به‌طور کامل داریم. در این میان فرزندان مقامات هم هستند.»

امرایی بیان می‌کند: «شاید خود مصوبه اصلی ایراد نداشت، چون نوشته بود حداقل باید ۹۲/۵ درصد از نمره علمی آخرین فرد را کسب کنند، بنابراین این مصوبه سبب نمی‌شد رتبه بالای ۱۰۰ هزار وارد دانشگاه شود، مثلاً رتبه‌های ۲۰ هزار می‌توانستند از آن استفاده کنند، البته ما با همین هم مشکل داشتیم؛ اما با تبصره جدید که به مصوبه اضافه شد (شرط انتقال دائم با کسب دو ترم معدل بالای ۱۵ در دانشگاه مقصد) اتفاقات عجیبی افتاد، طوری‌که ما افرادی داشتیم که با این مصوبه وارد دانشگاه شدند و حتی نتوانستند همان معدل ۱۵ را هم کسب کنند، رتبه‌شان هم بالای ۱۵۰ هزار است.»

او ادامه می‌دهد: «کسی را داشتیم که میانگین نمراتش در دروس اختصاصی ۸ درصد بوده، اما الان دارد پزشکی می‌خواند، این‌ها با امضای چه کسانی وارد دانشگاه شدند؟ چه‌کسانی پای آن مصوبه را امضا کردند؟ که الان رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی می‌خواند، درحالی‌که سایر داوطلبان باید برای آن جنگ کنند که رتبه‌شان زیر ۵ هزار شوند. همین فرد شیمی ۱ درصد پاسخ داده، فیزیک ۲۲ درصد، زیست ۶ درصد، ریاضی ۱۲ درصد، عربی را منفی زده، ادبیات ۱۲ درصد، زبان ۱۴ درصد پاسخ داده است و الان از علوم مهندسی صنایع غذایی دارد پزشکی می‌خواند.

یک مورد دیگر رتبه‌اش ۱۴۷ هزار و ۳۴۷ شده است، ادبیات ۱۴ درصد، عربی ۱۴ درصد، دینی ۲۰ درصد، زبان ۱۶ درصد، شیمی صفر درصد، فیزیک ۶ درصد، زیست ۲۸ درصد، و به ریاضی هفت دهم درصد پاسخ داده، این فرد در سامانه اولیه که سازمان سنجش اعلام می‌کند مردود اعلام شده، یعنی با انتخاب رشته‌ای که انجام داده مردود اعلام شده است، بعد از از مردودی به پزشکی تغییر رشته می‌دهد. این‌ها از از تبصره استفاده کردند، چون با خود مصوبه ۷۳۵ نمی‌توانستند تغییر رشته و دانشگاه بدهند.

چه‌کسی خیرخواه نظام آموزش است؟

امرایی با انتقاد از کسانی‌که چنین مصوبه‌ای را امضا و اجرا کردند می‌گوید: «حالا چه‌کسی خیرخواه نظام آموزش است، خیرخواهی نظام آموزش یعنی تغییر رشته از مردودی به پزشکی؟ خیرخواهی یعنی تحصیل داوطلب با رتبه ۱۶۰ هزار در رشته پزشکی؟ خیرخواهی یعنی تحصیل با رتبه ۱۴۰ هزار در رشته دندان‌پزشکی؟ خیرخواهی یعنی داوطلبی از کارشناسی مدیریت بیمه برود دندان‌پزشکی بخواند؟ یا از کارشناسی بیمه تغییر رشته بدهد و داروسازی بخواند؟ با میانگین پاسخگویی به ۸ درصد دروس اختصاصی پزشکی بخواند؟ این خیرخواهی است؟

آقایان باید پاسخ این موارد را بدهند که خواسته یا ناخواسته مصوبه را امضا کردند، اگر ناخواسته امضا کردند که سبب این افتضاح علمی در دانشگاه‌ها شدید باید برکنار شوید، خودتان بگذارید بروید چراکه کارشناس این مسائل نیستید، اگر کارشناس بودید که امضا نمی‌کردید؛ اگر خواسته امضا کردید که دارید به نظام آموزشی و پزشکی ما خیانت می‌کنید، یعنی علاوه بر این‌که باید بروید، به دادگاه هم باید معرفی شوید.»

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت بیان می‌کند: «البته در این‌جا اینجا قوه قضائیه ورود کرده، ما با معاون دادستان کل کشور مکاتبه کردیم، آن‌ها را معرفی کردیم، آن‌جا اعلام کردیم که این اتفاقات افتاده است، در درون سازمان هم تصمیم‌گیری می‌کنیم (دیده‌بان شفافیت و عدالت) که اگر لازم باشد اسامی افرادی که پای مصوبه را امضا کردند منتشر شود.»

او ادامه می‌دهد: «البته دیوان عدالت اداری این مصوبه را باطل کرد. سال ۱۳۹۹ باطل شد، اما باز هم اجرا می‌شد، چراکه آقایان می‌گفتند مصوبه دیوان عدالت اداری را شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند اجرا نکند، این مسئله تا سال ۱۴۰۱ طول کشید، در سال ۱۴۰۱ رسما باطل شد.»

پذیرش در دانشگاه با نامه وزیر؟

امرایی در پاسخ به این پرسش که آیا هنوز هم مصوبه یا تبصره‌ای شبیه به مورد اخیر وجود دارد که افراد بتوانند با کمک آن وارد دانشگاه شوند یا تغییر رشته بدهند، می‌گوید: «دفاع ما از کنکور خیلی بالاتر از موضوع جدیدی است که با آموزش و پرورش پیش آمده، در مقطع ارشد و دکتری هم ما از کنکور دفاع می‌کنیم، امروز جشنواره‌هایی دارند برگزار می‌کنند در پذیرش بدون آزمون دوره دکتری، دانشجویی بوده که برای مصاحبه دوره دکتری در دانشگاه چمران رد شده، و براساس یک جشنواره‌ای آمده در دانشگاه شهید بهشتی درس می‌خواند. مانند جشنواره شهید احدی.»

او ادامه می‌دهد: «خود شهید احدی رتبه یک کنکور بوده و شهید شده است، چرا باید از اسم این افراد استفاده شود، در برگزاری این جشنواره‌ها باید نظارت کرد. مگر در نظام آموزشی ما در شهریور انتخاب واحد انجام نمی‌شود؟ اما ما افرادی داشتیم که در ماه آذر با همین جشنواره به دانشگاه معرفی شدند و ترم مهر هم به عنوان ترم یک برای‌شان حساب شده است.

تعارض از این بالاتر هم داریم، بین نامه وزیر و معاون وزیر (وزارت علوم) به یک مرجعی تعارض وجود داشته است. مثلاً وزیر در نامه گفته فلانی و فلانی براساس این جشنواره در دانشگاه پذیرش بشوند، اما معاون وزیر به معاون همانی که وزیر علوم نامه نوشته، نامه‌ای فرستاده که این افراد نمره نیاورده و پذیرش نشوند. من می‌پرسم چه‌طور می‌شود یک وزیر نامه‌نگاری می‌کند این آقایان و خانم‌ها حدنصاب لازم را دارند بعد معاون وزیر نامه می‌زند این افراد حدنصاب لازم را ندارند.»

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان عدالت و شفافیت در پایان می‌گوید: «اگر کنکور باشد وزیر که دیگر نامه نمی‌نویسد. ما هر وقت از آزمون کنکور فاصله گرفتیم حتما شکست می‌خوریم، مگر این‌که حتما نظارت باشد، ما نظارتی نداشتیم که رتبه ۱۷۵ هزار دارد تحصیل می‌کند، به ما هم می‌خندد، بیش از ۷۰ درصد افرادی که با همین مصوبه (تبصره سال ۱۳۹۶ مصوبه ۷۳۵) وارد دانشگاه شدند در تهران تحصیل می‌کنند.»

 

انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
|
Germany
|
۰۵:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
0
34
چه حق کشی ، چه بی عدالتی خدایا می بینی من سال ۷۶ با رتبه ۱۰۰۰ دامپزشکی قبول شدم و این سرنوشت!!!! اینا هم اینطوری!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
اگه عمومیا نبود من رتبم دو رقمی بود
ولی درس خوندن کلا دیگه به درد نمیخوره
ناشناس
|
Germany
|
۰۵:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
5
33
بیش از ۴۰ سال است این مسائل و سهمیه ها پدر انگیزه و علم را تو ایران درآورده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
دقیقا
م.م
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۷
الان خیلیا تو منطقه ۳ با کمترین امکانات درس می خونن یا خیلی ها بدون پدر یا با یه پدر جانباز شرایط سختی دارن ... همه ی سهمیه ها که مثل هم نیستن!! البته عدالت آموزشی داره به یه آرزو تبدیل میشه
نازنین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
از زمانی که کنکور شروع شد بدبختی برای دانش آموزان و قشر ضعیف جامعه هم شروع شد شما فکر می‌کنید الان بیشتر کشورهای جهان کنکور ندارن هر رشته ای یه امتحان خاصی داره ولی مطمعن باشید هیچ وقت توی ایران این اتفاق نمی‌افته میدونید چرا برای مافیا کنور یه مافیای جذاب برای پولدارا و بدبختی و بیچارگی برای مردم عادی وقتی یه ناشر کتاب بتونه از فروش یه کتاب نزدیک به ۵۰۰ میلیارد در بیاره فقط یه کتاب مطمعن باشید نه کنکور درست میشه و نه چیزی که مربوط به کنکور باشه
باران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
1
30
حال آدم از این همه نا عدالتی و تبعیض و دروغ و رانت و فساد بهم می خوره! مدیران نالایق و فرصت طلب و نادان و بی تدبیر،مملکت رو نابود کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
3
27
این موارد در استخدامی ها خیلی بیشتره . ببینید افرادی دارند توی بخش دولتی کار میکنند که از هوش و ذکاوت کمتری برخوردارند . چون هر کدام از ماها چند نفر از همکلاسی هامون استخدام شدن و میدانیم که در دانشگاه درچه حدی بودن . حالا دارن برای بقیه تصمیم میگیرن . و باید منتظر دستور و امضاشون باشیم .
متخصص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
0
15
وااسفا به مملکت با این مدیران/ البته مدیران و مسیولان همه بچه هاشون در کانادا و امریکان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
0
17
سلام جناب آقای امرایی تو هم به چند دلیل صداقت نداری
۱_اکر جرات داری اسامی اون افرادی که با این مصوبه وارد دانشگاه شده اند اعلام کنید
۲_ اگر راست می‌گویی و می خواهی عدالت حضرت علی را اجرا کنی اسامی مدیرانی که پای این مصوبه را امضا کرده‌اند و فرزندان آنها با این مصوبه وارد دانشگاه شده اند را اعلام کنید
جناب عالی نماینده مجلس هستی و قطعا از هیچکس جز خدا نباید ترسی داشته باشی پس یک باره هم که شده آستین بزنن بالا واین اسامی رسانه کن تا مثل کشورهای که از نگاه ما کافر هستند والبته یک کوچولو عدالت را رعایت می‌کنند و اگر چنین اتفاقی در این کشورها افتاد همون فردا صبح علیه آنها اعلام جرم می شود
البته شما هم مثل گذشتگان جرات اینکار را ندارید
پس خواهشن خاطر این مردم مظلوم را آزرده نکن و به خودت هم ضرر نرسان به امید عدالت علی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
4
8
حکیم مهر عزیز لطفا در خصوص مصوبه ای که چند سال پیش با هیاهو و جنجال برچیده شده و دیگر اثری از آن نمانده صحبت نفرمایید آن نماینده محترم هم که رگ گردنش را قلمبه میگن الان وقت تبلیغات است و می خواهد از این فرصت استفاده بکند شما اگر راست میگویید سهمیه های ایثارگران و شاهد و آزادگان و غیره را که حدود ۶۰ درصد پذیرشها مربوط به آنهاست و اتفاقا هیچ محدودیتی در ارتباط با تراز و غیره ندارند بحث کنید که طرف مثلا در منطقه یک با ترازی که آورده پرستاری هم قبول نمی سه ولی در سهمیه پزشکی تهران میشینه
اگر نماینده محترم توانایی حل مشکل دارند اینها را برسند که درسال بیش از ۵۰ درصد پزشکی ودندان پزشکی و داروسازی و همه رشته های تاپ دانشگاه های معتبر مثل شریف وغیره پر شده از این سهمیه ها که اصلا جایگزین هم ندارند ولی برای یک تسهیلاتی که نهایت درسال ۲۰۰ نفر در دانشگاه های دولتی بصورت مهمان یا تغییر رشته می آمدند و آنهم تنها امتیازی بود که به اعضای هیات علمی در طول خدمتش داده میشد آنرا هم با غوغا سالاری و استفاده نادرست در دانشگاه آزاد از انهادریغ کردند
اینها همه غوغا سالاری است لطف کنید به نمایندگان عزیز بفرمایید که مشکل علم را ریشه ای دنبال کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
الان خیلی بدتر شده زمان ما ۸۴ ، ۸۳ استخدام شدیم ، فرزندان شهدا هم باید امتحان استخدامی می دادند و سهیمه داشتند ولی الان متاسفانه فرزندان زنان ایثارگران .....هیچ امتحانی نمی دهند و دو سه ساله ک سهمیه ۵ درصد جدید ساختند که هر کسی یک ماه فقط سربازی حتی تو جبهه یا منطقه بوده بدون امتحان استخدام بشه و سهمیه تو کنکور سراسری داره ، یعنی بهتر نشده خیلی هم بدتر شده!!!!!!
هیچ لیاقتی و علمی ارزش ندارد همه چیز را بی ارزش کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
0
18
به امید روزی که شهامت حذف سهمیه های درشت تر در کنکور در دولتمردان ایجاد شود.به امید روزی که معافیت مادام العمر مالیاتی برخی افراد برای همیشه حذف شود.به امید نابودی هر چه رانت و تبعیض است
پاسخ ها
گام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
آره طرف مستخدم جهاد کشاورزیه محض رضای خدا اوردن اونجا حالا بچه ش داخل تیزهوشانه و دوازدهم و سهمیه ۵ درصد دادند و حق بچه ها مردم در کنکور بخوره. درحالی که اصلا بخدا نمازم نمیخونند چه برسه به پای بندی به انقلاب و ایثارگری...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
2
17
اجر و عزتی که خانواده معزز شهدا و ایثارگران دارند جای خود، اما سهمیه بندی در کنکور برای ایشان واقعا اشتباه بوده و هست. چون کنکور حاصل تلاش و برنامه ریزی و هوش و استعداد است و هرکه تواناترین باید وارد دانشگاه شود. سهمیه بندی‌های مختلف دانشگاه و سپس در ادارات دولتی نوعی نخبه کشی است.
ظریف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
0
12
خون همه مریض‌ها به گردن همشون هست و در اخرت باید به واسطه دنیا پرستی پاسخگو و مجازات بشوند
tina
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۷
0
8
وقتی دختران .............. دندانپزشکی و پزشکی قبول میشن ، وقتی دوستم دامپزشکی رو میکنه پزشکی چون باباش هیات علمیه و دانشگاه شیرازشو به شاهد تبدیل میکنه... کنکور دادن بی فایدس . بریم گلدوزی بهتره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۷
0
7
خدا از افرادی که به جوانان ظلم می کنن نگزره ........... باعث وبانی فرار جوانان نخبه به خارج از کشکر می شوید
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۷
0
5
بسیار جای تاسفه که هیچ گونه عدالتی وجود نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۷
0
6
بیائید سهمیه وامتیاز وغیره موارد را که امکان میدهد خارج از انصاف وعدالت در رشته ایکه نمره وتراز کنکور اجازه نمیداده در ان رشته مشغول به تحصیل شود را اساسا وکلا حذف کنید تا هر فردیکه لایق هست در ان رشته ادامه تحصیل بدهد تا مملکت به ارامش برسد
دوستدار وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۸
0
5
متاسفانه تقلب و فساد وتمام سازمانها وارکان جامعه مارا پوسیده وسیاه کرده همه این رو میدونیم اینهم بدلیل مسوولین و قانونگذاران فاسد و بی عرضه و گدا گوشنه ای است که تازه به دوران رسیده اند و راه سواستفاده رابرای خودون وتخم ترکه تنبل و درس نخونشون باز میکنن و کلا هم دیگه درست نمیشه مگر همه اینافراد پوسیده فاسد وگندیده رو بریزیم بیرون .
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
2
سلام. الان با پیشرفت رسانه‌ها تقلب و رانت در کنکور مشخص شده و قابل لاپوشانی نیست. برای همین برای اینکه مردم متوجه این موارد نشوند باید کنکور حذف و معدل دبیرستان که می‌توان با پول خرید. و دیگر مشخص نیست که چه کسی چطوری در کنکور قبول شده در آن وارد شود. مسئولین فکر بکری برای این مشکل‌شون کردند.
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
0
3
خدایا تو شاهد هستی تواین مملکتی که ان قدر شهید داد برای اسلام چه بی عدالتهای می شود اگر قیامت راست است چرا انهای که دم از قیامت میزنند ساکت هستند
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
0
3
اگر وجدان و شرف دارید همه این هایی که با سهمیه وارد دانشگاه شدند اخراج کنید ویا از ادامه تحصیل محروم کنید و روی مدرک و تابلویشان مجبور کنید بنویسند سهمیه ای
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۰
2
5
به نظر من پزشکی چه فایده داره، تازه اگه بتونی تخصص هم فبول بشی ، باید بری فوق تخصص تا مریض جمع کنی
بهتره برید آرایشگری یا کیک پزی بهتر نتیجه میگیرید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
1
باید همه سهمیه ها و همه معافیتهای مالیاتی و همه رانتها حذف شود ولی اول باید همه مدیرانی برای نفع شخصی این قوانین را وضع کرده اند محاکمه شوند .
بینام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
باید تمام سهمیه ها و تبصره ها را بردارن تا دست گردن کلفتای مملکت از هر لحاظ بسته بشه و حقی ناحق نشه خودشون بچه هاشون از همه طرف مملکتو احاطه کردن ........
م.ا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
سلام فرزندان شهدا و ایثارگر بدون آزمون استخدام کردند که نه حجاب رعایت می کنند نه به قول دوستمون نماز می‌خوانند.
اول استخدام میشن بعد که خیالشون راحت شد که همون سری اول استخدام قطعی شدن چادرها از سر بر میدارن و مقنعه ها پشت گوش.
خدایا علی کجاست که حق ما رو از ........ بگیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
چند سال دیگه اینا فارغ التحصیل میشن بعد وارد بازار کار میشن .تازه اگه کاری باشه . بعد با جون ملت بازی میکند این به اصلاح پزشکان . بعد میگید چرا هر چی دزد میگیرم تعدادشون کم نمیشه . خودتون دارین اینا رو پرورش میدین با این قوانینی که خودتون توش موندین بیچاره بچه های ماکه اگه روزی مریض شدن قراره بعد ها زیر دست این به اصطلاح پزشکان مملکت درمان بشن .
ترس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
نظام اسلامی .
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
به امید روزی که هر کسی در جایی که لیاقتش رو دارد قرار بگیره و وظیفه ای که دارد را به نحو احسن انجام بده ،تا کشور ما هم پیشرفت کنه
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
کسی رو میشناسم نماز میخوند روزه میگرفت آدم با اخلاصی بود با معدل ۱۹ حلی و رتبه ۶۰۰۰ نتونست حتی فیزیوتراپی قبول بشه الان همه چی رو گذاشته کنار به خاطر بی عدالتی میگه با خدا هم قهرم فقط این دنیا نیست سر پل صراط بهم میرسیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
خدالعنت کنه آن مسولی که چنین بی عدالتی رامیکنه وازان بچه یتیمی که باهزارمشکلات بارتبه خوب قبول شده وان مسول ........ ازخودش و ان بچه یتیم وامثالهم خجالت نکشیده ویک بیسواد را جایگزین کرد...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
تورو خدا همه سهمیه هارو حذف کنید
کنکور یه ماراتن علمی هس
وقتی سهمیه ها باشن پس رقابتی نیس
هر کس بر اساس توانایی وزحمتی که کشیده در دانشگاه قبول بشه نه اینکه هر کس با یه سهمیه جای بچه با استعداد رو بگیره خدا جای حق نشسته
نظر شما
ادامه