کد خبر: ۲۲۴۷۳
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
شنیدن اظهارات مختلف و گاهاً متضاد از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر به روندی روزمره تبدیل شده است ...
22222

حکیم مهر - شنیدن اظهارات مختلف و گاهاً متضاد از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در ماههای اخیر، به روندی روزمره تبدیل شده است.

در حالی که رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ابراز رضایت می کند (اینجا)، «شمس الله شریعت نژاد» شفافیت و اطلاع رسانی و اقدامات قرنطینه ای و کنترلی سازمان دامپزشکی را اقدامات عجولانه می خواند (اینجا) و «رحمت اله نوروزی» عضو دیگر کمیسیون کشاورزی مجلس که انتقادات سریالی و مغرضانه اش از سازمان دامپزشکی سرتیتر خبرگزاری های کشور شده است، در اظهاراتی 180 درجه متفاوت با شمس الله شریعت نژاد، از کم کاری سازمان دامپزشکی در کنترل آنفلوانزا گله مند است (اینجا).

به نظر می رسد اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، به جای اظهارات روزمره و متناقض درخصوص سازمان دامپزشکی که بیشتر کارکرد انتخاباتی دارد، بهتر است درخصوص انتخاب یک سخنگو برای کمیسیون متبوع اقدام نموده تا حداقل اگر هم انتقادی از دامپزشکی کشور وجود دارد، صدای واحدی از این کمیسیون شنیده شود.

_____________________________________________________________________________________

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس با اشاره به اینکه مرغداران مازندرانی از سیاست ها و تصمیمات عجولانه سازمان دامپزشکی بسیار شاکی هستند و امیدی به پرداخت خسارت ها از سوی دولت ندارند، گفت: موضوع پرداخت خسارتها از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

«شمس الله شریعت نژاد» با بیان اینکه حجم خسارت های وارد شده به مرغداری‌ها در مازندران بر اثر آنفلوآنزا بسیار گسترده تر از رقم ذکر شده در مصوبه ابلاغی از سوی دولت برای جبران این خسارت ها است، گفت: ابتدا باید از دولت سوال کرد آیا بررسی کرده اید که حجم خسارات وارده به مردم چقدر است و آیا این حجم قابل جلوگیری بود یا نه.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه مسئولان همیشه منتظر می مانند تا اتفاقی رخ داده و سپس در جهت ترمیم آن و نه رفع موضوع به صورت اساسی اقدام می کنند.

وعده‌های دولت برای پرداخت خسارت‌ها قابل اعتماد نیست

عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه عملکرد دولت ها نشان داده خیلی نمی توان به وعده های آنها اعتماد کرد، افزود:دربحث پرداخت خسارت ها حتی اگر میزان خسارت ها هم درست برآورد شود و قول هم بدهند که این خسارت ها پرداخت می شود،خیلی این صحبت ها قابل اعتماد نیست.

شریعت نژاد ادامه داد: در بحث پرداخت خسارت به کشاورزان شمال کشور که سال ۹۲ از بارش برف خسارات زیادی دیدند، تجربه بدقولی دولت را داریم و هیچ اقدامی تاکنون در این خصوص انجام نشده است.

حجم خسارات وارده به مرغدران بسیار بالاتر از مصوبه جبران خسارت دولت است

این نماینده مردم درمجلس نهم گفت: با توجه به این که ۳۵ درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران تولید می شود، حجم خسارت وارده به تولیدکنندگان بسیار بالاست و این تولیدکنندگان طی یک هفته هر چه تولید داشتند را داخل چاه ریخته و معدوم کردند و خسارت های بسیار زیادی را متحمل شدند.

وی با تاکید بر اینکه رقم مصوب شده برای جبران خسارت های وارده به مرغداران مازندران که مبلغ بیست میلیارد ریال یعنی ۲ میلیارد تومان است، با این حجم بالای خسارت ها جوابگو نخواهد بود،گفت: تنها یک نفر از تولیدکنندگان ۸۰۰ میلیون تومان و یک نفر دیگر از آنها ۲۰۰ میلیون تومان خسارت دیده، یعنی این دو نفر روی هم یک میلیارد تومان خسارت دیده اند، حال چطور می توان انتظار داشت با ۲ میلیارد تومان پاسخگوی تعداد بالای تولیدکنندگان خسارت دیده بود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: تعداد مرغداران خسارت دیده مازندرانی بسیار قابل توجه است و حجم خسارت های وارد شده به این تولیدکنندگان بسیار بالا است، لذا دولت باید آسیب شناسی دقیق تری در این خصوص انجام دهد.

این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: بر اساس گزارش ارائه شده توسط رئیس سازمان دامپزشکی در جلسه اخیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، ۱۹ واحد صنعتی پرورش مرغ در مازندران بررسی شده اند که یک مورد از آنها هم آلوده نبوده است.

مرغداران از تصمیمیات عجولانه سازمان دامپزشکی شاکی هستند/ پرداخت خسارتها از طریق مراجع قضایی پیگیری می شود

وی با تاکید براینکه باید حساب مرغداران صنعتی را با مرغداری های سنتی جدا و متفاوت بدانیم ادامه داد: مرغداریهای سنتی بسیار خسارت دیده اند، چرا که مازندران پرنده مهاجر زیاد دارد و این پرندگان می توانند ناقل این بیماری باشند.

شریعت نژاد ادامه داد: در جلسه ای که با مرغداران داشتیم از سیاست ها و تصمیمات عجولانه سازمان دامپزشکی کشور بسیار شاکی بودند و از آنجا که امید ندارند دولت خسارتی به آنها پرداخت کنند، دادخواستی را از طریق مراجع قضایی تنظیم کرده اند واین موضوع را با همراهی تعدادی از نمایندگان مجلس دنبال خواهند کرد تا مدیران دولتی نتیجه تصمیمات عجولانه و غلط خود را ببینند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه حجم خسارت وارده به مرغداران مازندرانی بسیار بالاتر از این رقم هاست، تصریح کرد: این تولیدکنندگان امیدوار نیستند که با مذاکره حتی ۵۰ درصد این رقم را دریافت کنند و درصددند تا با پیگیری قضایی این موضوع را دنبال کنند تا کسانی که باعث این حجم خسارت ها شده اند، پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، معاون اول رییس جمهور تصویب‌نامه شماره ۴۸۲۸۱/۵۲۱۰۲ مورخ ۱۳۹۴/۴/۱۸ را خطاب به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به‌شرح زیر اعلام کرد:

براساس این گزارش؛هیئت وزیران در جلسه ۱۳۹۴٫۴٫۱۴ به‌پیشنهاد وزارت کشور و تأیید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و به‌استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد: مبلغ بیست میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۲۰) ریال به‌صورت هزینه‌ای از محل منابع ماده (۱۲) قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، موضوع بند (م) ماده (۲۸) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) ــ مصوب ۱۳۹۳ ــ برای کمک به مرغداران بابت جبران خسارت وارده به صنعت طیور استان ناشی از شیوع بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان دراختیار استانداری مازندران قرار می‌گیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

 

خبر مرتبط:

حضور رئیس سازمان دامپزشکی در کمیسیون کشاورزی مجلس و ارائه گزارش عملکرد مقابله با آنفلوانزای پرندگان

تاکید «دکتر علی ایران‌پور» بر لزوم تخصیص بخشی از اعتبارات وزارت بهداشت به سازمان دامپزشکی

انتقاد غیرمنصفانه عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: سازمان دامپزشکی در خصوص آنفلوانزا عجولانه برخورد کرد!

انتقادات مغرضانه عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از سازمان دامپزشکی ادامه دارد!

توضیحات عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره حضور رئیس سازمان دامپزشکی در مجلس

عضو همیشه‌منتقد کمیسیون کشاورزی مجلس: توضیحات رئیس سازمان دامپزشکی قانع‌کننده نبود

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: مسئولان سازمان دامپزشکی باید در زمینه افت قیمت تخم‌مرغ پاسخگو باشند!

رئیس کمیسیون‌کشاورزی‌مجلس: سازمان‌دامپزشکی در کنترل آنفلوانزا خوب عمل کرده است و سازمان جهانی دامپزشکی نیز به این موضوع اذعان دارد

 

 

انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کارشناس ارشد
|
-
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
0
0
به دلیل اینکه سازمان دامپزشکی ماهیتی بهداشتی دارد ولی جز سازمان بهداشت کشور محسوب نمیشود. این سازمان ماهیتی دوگانه پیدا کرده و بین اقتصادی یا بهداشتی عمل کردن وامانده است. این دو گانگی سبب آسیب بیشتر و در برزخ ماندگی این سازمان شده است. امیدوارم این سازمان روزی به عنوان یک سازمان بهداشتی با مدیریتی مستقل شناخته شده و به حیات خود ادامه دهد.
ناشناس
|
-
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
0
0
یک نفر هم که میخواهد بر اساس قواعد بین المللی کار کند چه بلایی که به سرش نمی آورند!!تا زمانی که هر کس فقط به منافع خود فکر می کند وضع همین است.
صالح
|
-
|
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
به نظر من ، فنی ترین و علمی ترین تصمیمات (در حد مقدورات سازمان) اخذ شده و کاری بیش از این نمی توانست انجام شود. خود نمایندگان هم نمیدانند که چه انتقادات متناقضی می کنند
نگهبان فنی
|
-
|
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
اگه .................... ما آماده همیاری هستیم.
ناشناس
|
-
|
۰۴:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
معلومه تا زمانی که سازمان تعداد کانونها را دقیق به اعلام نمی کند هرکسی باشد عمق ّو وسعت واقعه را نمی داند و برای خودش اظهار نظر میکند
ناشناس
|
-
|
۰۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
اين شكايات نمايندگان استان هاي شمالي براي حفظ كرسي خود در مجلس است و نه از روي عقل و منطق
ناشناس
|
-
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
اخه از قوانین بین المللی جه می دانید که دفاع کور انجام می دهید این تصمیم سیاسی از طرف یک گروه سیاسی بود . قابل توجه اقای حجتی
مسئول فنی دلسوز
|
-
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
جناب آقای صالح و همکاران محترم، اگر بخواهیم بصورت تخصصی و علمی تصمیمات سازمان دامپزشکی و اقدامات آن را در خصوص کنترل آنفولانزای فوق حاد بررسی کنیم، با وجود اینکه بعضی از اقدامات سازمان دامپزشکی قابل تقدیر است ولی انتقادات جدی بسیاری هم وجود دارد:
1. هفت کشتارگاه در استان تهران مشخص شد که میتوانستند محموله های استان مازندران را علاوه بر دیگر استانها کشتار کنند که از لحاظ قرنطینه ای کاملا اشتباه میباشد، زیرا اگر یک بار آلوده به کشتارگاه وارد شود با توجه به اینکه از همه استانها ماشین به آن کشتارگاه ورود و خروج دارد، پس آن کشتارگاه محل پخش ویروس به تمام استانهای دیگر میباشد!!! (در اینجا به هیچ عنوان اصول قرنطینه ای لحاظ نشده و کاملا غیر حرفه ای و غیر علمی عمل شده است) اصولا آن 7 کشتارگاه بایستی فقط بار مازندران را کشتار میکردند!
2. تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، سردخانه های آن 7 کشتارگاه تهران فعال نمیباشد و یا سردخانه ندارند(!)، حال سوال اینجاست: در صورتی که بار مشکوکی نیاز به ضبط و انجام آزمایش داشته باشد، محل نگهداری آن محموله کجاست؟ بایستی به سردخانه ای خارج از کشتارگاه منتقل شود و ویروس احتمالی در سطح استان پخش شود؟ انتقاد وارده اینجاست که چرا سازمان دامپزشکی قبل از انتخاب، 7 کشتارگاه تهران را امکان سنجی نکرده است که ببیند آیا میتوان شرایط قرنطینه ای را در آن کشتارگاهها اجرا کرد و یا خیر ؟!! آیا به این شکل رانت برای چند کشتارگاه ایجاد نشده است ؟
3. اگر محموله مازندران با مجوز بهداشتی به مقصد یک کشتارگاه مجاز، به کشتارگاه مجاز دیگری که جزء 7 کشتارگاه اعلام شده در تهران مراجعه شود به عنوان محموله غیر مجاز و مشکوک به آنفولانزا تلقی شده و بایستی ضبط و نمونه برداری کرد ! پایه و اساس علمی قرنطینه ای این دستور العمل به چه شکلی است ؟
4. چرا مرز بین گلستان و مازندران باز اعلام شد ؟!
اصول قرنطینه ای بشکلی است که بایستی کاملا برنامه ریزی شده و بدون استثنا اجرا شود، ولی متاسفانه در کنترل آنفولانزای فوق حاد بسیاری از اصول قرنطینه ای زیر پا گذاشته شد. پس میتوان گفت که خوش شانس بودیم که شدت بیماری زیاد نبود و اگر نه .... !
ناشناس
|
-
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
سلام خدمت دوستان و همکاران ارجمند
بنده تمام خبرهای مربوط به دامپزشکی را مرور می کنم و اخیرا به نتایجی رسیدم:
1*سازمان دامپزشکی نبردبانی برای بالا رفتن آقایون
2* سازمان دامپزشکی سوجه ای برای نمایندگان که حرفی برای گفتن ندارند
3*سازمانی که در برزخ مانده و چوب نادانی های اهالی وزارت کشاورزی را میخورد
4*سازمانی فقیر از لحاظ مادی و روحی
5*پرده ای برای مخفی کردن اشتباهات سازمان غذا و دارو
6*سازمانی با مدیریت ضعیف و روابط عمومی.....
7*سازمانی پر از بی تجربگی مدیران
و در آخر؛ بنده چند کشور اروپایی (هلند و مجارستان) را مانیتورینگ کردم واحد نظارت بهداشتی در این کشورها دولتی میباشند چرا در ایران واحد نظارت باید در اختیار بخش خصوصی باشد؟(نظارت کارمند بر کارفرما)
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
دوست عزیز شرایط حمل مرغ به کشتارگاه دریافت گواهی سلامت از مبدا می باشد صدور مجوز بهداشتی حمل از مبدا ...... می باشد و اصولاً مرغ بیمار به کشتارگاه ارسال نمی گرددتا درکشتارگاه بیماری شناسایی شود مرغ بیمار در صورت شناساسی در خط کشتار حذف و نیازی به منجمد نمودن آن نیست
روح اله
|
-
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
0
0
این کمیسیون کشاورزی مجلس با این تعدادکم معلوم نیست باخودش چندچنده.
دریکماه اخیردرحدود6خبر متفاوت ومتناقض بیرون داده که این امر عدم وجود هماهنگی وعدم دنبال کردن یک هدف خاص را میرساند. البته باتوجه به نزدیک شدن انتخابات امریست طبیعی که متاسفانه به اسم دلسوزی نماینده محترم به ضرر سازمان دامپزشکی تمام میشود.
مسئول فنی
|
-
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
دوست عزیز، این روال کاری ایده آلی که شما فرمودید، فقط در جزوات دانشگاهی مصداق دارد و در عمل به این شکل که فرمودید اجرا نمیشود. اگر یک روز در کشتارگاه تشریف ببرید عرض بنده را متوجه میشوید، در جریان باشید باری که مشکوک باشد، طبق پروتکل اجرایی آنفولانزای فوق حاد بایستی قبل از کشتار خونگیری شود و بار در آخر خط کشتار، کشتار شده و در سردخانه ضبط شود و منتظر پاسخ آزمایش و تصمیم گیری در مورد محموله ضبطی شویم. در خیلی موارد دیگر که بار از نظر بازرس مشکوک تلقی شود، پس از نمونه برداری در سردخانه ضبط میشود و تا آمدن جواب آزمایش بایستی محموله دستنخورده در سردخانه کشتارگاه باقی بماند. پس دوست عزیز توجه داشته باشید، نحوه عمل، آن طور که شما فرمودید نیست و نیاز به سردخانه میباشد. (خصوصا در کشتارگاههایی که در شرایط قرمز نیاز به اجرای دقیق قرنطینه ای میباشد!)
علی
|
-
|
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
باسلام پیش خودمحاسبه کردیداگرسازمان دامپزشکی اقدام نمی کرد چه فاجعه ای رخ میداد بعضی فکر میکنند ازهمه چیز مطلعند ایاسودجلوگیری از اشاعه انفلوانزای فوق حادراحساب کرده اید اقای نماینده مرغدار ومرغ مادر دارو.......
مطلع
|
-
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
باید دید آقای شریعت نژاد چطور مرغ مادر گرفتند ؟؟؟؟
دامپزشک
|
-
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
0
0
آقای شریعت نژاد اگر واحد مرغداری مجاور شما دچار این بیماری می شد ایا اونوقت اجازه می دادید قرنطینه شکسته شود و مرغهای مرغداری مجاور به راحتی از کنار مرغداری شما عبور کنند؟سیاست یک بام و دو هوا تا کجا؟ تا کی زور بر علم بچربد؟؟آقای شریعت نژاد
قاسم
|
-
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۶
0
0
باسلام ایا اطلاع داریددرکشورهمسایه ترکیه فقط500نفربراثرابتلا به انفلوانزای فوق حاد جان باختند اگردامپزشکی درایران اقدام نمیکرد وجلوی بیماری را باقرنطینه بهداشتی گرفت وهیچکس جان نباختند به جای تشکر ودست مریزادیک عده شروع به غیرکارشناسی کرده اند واقعا انسان متاسف میشه ازاین حرفهای غیرمنطقی ومن دراوردی واقعا سازمان دامپزشکی به خصوص دامپزشکی مازندران با کمک استانداری خوب عمل کرد ونیاز به تقدیر دارد نه تهمت وافترا وشانتاژ بازی برای جلب توجه مگر دراجرای طرح های مهم وامنیتی همیشه یک عده ضرر وزیان نمیدهند ایا سودجلوگیری وخفه کردن بیماری را بلدید حساب کنید جای تعجب ازارگان نظارتی بازرسی استان مازندران دارد لطفا ازکارشناسان مطلع ودلسوز نظام اسلامی بپرسید نه از ادمهای ....به امید سربلندی ایران تحت رهبریت مقام عظمای ولایت خامنه ای بزرگ
ناشناس
|
-
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
0
0
کانونهای آنفولانزا در ارومیه و خوی فراموش شده است
نظر شما
ادامه