کد خبر: ۷۵۰۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: کارشناسان واحد طیور شهرستان بر روند تولید مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک تا مرحله کشتار و عرضه آن در بازار مصرف نظارت کامل و دقیق دارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، «دکتر قدرتی» رئیس شبکه طرقبه شاندیز در این خصوص گفت: یک واحد تولید کننده در شهرستان با ظرفیت 110 هزار قطعه اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک نموده و کارشناسان ما قبل از جوجه ریزی تا زمان کشتار بر روند تولید نظارت کامل داشته اند و با انجام چندین مرحله نمونه برداری در زمان تولید موضوع مصرف آنتی بیوتیک را مورد راستی آزمایی قرار داده اند.

وی افزود: از این واحد تولید کننده حدود 213 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید می شود که با نظارت دقیق و صدور مجوز های بهداشتی قرنطینه ای توسط کارشناسان شبکه در بازار مصرف عرضه خواهد شد و مردم می توانند بدون نگرانی آن را خریداری و مصرف نمایند.


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دارابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
0
0
..وفقط اگر همانند نظارت بر گوشت قرمز هست که واقعا جای بسی تاسف است..
نظر شما
ادامه