کد خبر: ۶۵۹۰۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر بهمن نقیبی» افزود: با کشتار دام در کشتارگاه و نگهداری لاشه به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه و در صورت از بین رفتن ویروس احتمالی، جای هیچ‌گونه نگرانی نیست ...
 
 

حکیم مهر:‌ معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: طبق روال هر سال از یک‌ماه آینده همزمان با فصل سرما، احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو کاهش می‌یابد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر بهمن نقیبی» درباره آخرین وضعیت تب کریمه کنگو اظهار کرد: گرچه بیماری در هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد، اما از یک ماه دیگر به بعد احتمال بروز تب کریمه کنگو به شدت کاهش می یابد.

وی با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام علایمی ندارد، افزود: با کشتار دام در کشتارگاه و نگهداری لاشه به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه و در صورت از بین رفتن ویروس احتمالی، جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

نقیبی با تاکید بر تهیه گوشت از مراکز و فروشگاه های مجاز بیان کرد: افراد گوشت مورد نیاز را باید از کشتارگاه های دارای پیش‌سرد خریداری کنند که با این وجود مردم نگرانی از حیث خرید و مصرف نداشته باشند.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی ادامه داد: با توجه به تعدد بیماری‌های مختلف انگلی به افراد توصیه می‌شود که پس‌ از نگهداری ۲۴ ساعته جگر، دل و قلوه در یخچال نسبت به مصرف اقدام کنند.

وی در توصیه‌ای به دامداران گفت: دامداران تا پایان فصل گرما نسبت به سم‌پاشی اصطبل‌ها برای مبارزه با کنه اقدام کنند؛ همچنین مردم از کشتار غیرمجاز اجتناب کنند تا با گذراندن فصل گرما، خطر شیوع ویروس کاهش یابد.

این مقام مسئول در پایان با تاکید بر اجتناب از کشتار دام در معابر و خیابان‌ها، تصریح کرد: با توجه به آنکه رها شدن خون دام بیمار در معابر و خیابان‌ها، ممکن است تعداد زیادی از افراد را گرفتار بیماری تب کریمه کنگو کند، توصیه می‌شود که مردم از کشتار دام در معابر و منازل اجتناب کنند و در صورت امکان به طور مستقیم گوشت از مغازه‌ها خریداری کنند که به مراتب امنیت بیشتری دارد‌.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
0
1
ولی برخلاف مطالب فوق ، ایین نامه های سازمان ، مصرف جگر و الایش را پس ۴۸ ساعت سپری شدن در پیش سرد مجاز می دانند که در بالا ۲۴ ساعت ذکر شده است
امیدوارم مطلب حذف نشود چون فقط از جنبه علمی یاداوری نمودم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
ایا تا به حال این همه دستورالعملی که در استانها اجابت نمی شود را پیگیری کرده اید ............
نظر شما
ادامه