حکیم مهر - دبیرخانه دومین کنگره بینالمللی بهداشت مواد غذایی، فهرست کارگاههای آموزشی که در حاشیه این کنگره برگزار میشود را اعلام کرد.
بر این اساس یکشنبه 11 اردیبهشت ماه سالجاری، کارگاههای آموزشی با عناوین زیر و در حاشیه کنگره برگزار میگردد :
1 - ساعت 10 الی 11 صبح / کارگاه آموزشی با عنوان "نگاهی به استانداردهای بینالمللی ایمنی مواد غذایی" و "ارزیابی شرایط خوب ساخت در واحدهای تولیدی خارج از کشور" توسط شرکت SGS و با تدریس آقای دکتر کیانفر و خانم لقمان
2 - ساعت 11 صبح الی 12 / کارگاه آموزشی با عنوان "اصول کلیدی مبحث MQM (مدیریت کیفی میکروبی) توسط شرکت عطرینه سازیبا با تدریس آقای دکتر شاهبنده
3 - ساعت 13 الی 18 / کارگاه آموزشی با عنوان "مبانی سیستمهای مدیریت ایمنی در مواد غذایی" با تدریس آقای دکتر رضایی
گفتنی است دومین کنگره بهداشت مواد غذایی ، شنبه دهم و یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه سالجاری در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران سابق) برگزار خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات درباره چگونگی حضور در کنگره و شرکت در کارگاههای آموزشی به نشانی http://www.icfh2011.com مراجعه نمایید.