کد خبر: ۸۳۱۹
تعداد نظرات: ۲۰ نظر

حکیم مهر - معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی از عرضه مرغ سبز با برچسب ویژه سازمان دامپزشکی در بازار خبر داد و گفت : مرغ سبز مرغ ارگانیک است و در طول دوره پرورش این مرغ، از آنتی بیوتیک استفاده نمی شود .

دکتر محسن مشکوة در مورد تفاوت مرغ سبز با مرغ 42 روزه افزود : مرغ 42 روزه مرغی است با وزن کم که قبل از رسیدن به سن بیماری و وزن بالا که منجر به استفاده از دارو و چربی اضافه می شود به بازار عرضه شده و مورد مصرف قرار می گیرد اما مرغ سبز مرغی با وزن معمولی است که تحت شرایط خاص بهداشتی و نظارت سازمان دامپزشکی تولید شده و عاری از هرگونه پسماند دارویی است.


وی از عرضه این مرغ با برچسب ویژه سازمان دامپزشکی خبر داد و گفت : مرغدارانی که برای تولید مرغ سبز اعلام آمادگی کنند مزرعه شان در تمام مدت پرورش مرغ تحت نظارت قرار گرفته و گوشت عرضه شده توسط آنها قبل از ورود به بازار به آزمایشگاه سازمان دامپزشکی می رود.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در مورد قیمت مرغ سبز گفت : قیمت مرغ سبز با مرغ معمولی تفاوت چندانی ندارد و چه بسا هزینه تمام شده این مرغ با مرغ معمولی یکسان شود و مرغدار هزینه ای را که باید بابت دارو و آنتی بیوتیک پرداخت کند صرف پرورش بهداشتی و اصولی مرغ نماید.
مشکوة در واکنش به خبر گران تر بودن مرغ سبز گفت : نرخ این مرغ با نرخ مرغ معمولی تفاوت فاحشی ندارد و اختلاف قیمت آن به ازای هرکیلوگرم تنها مبلغی زیر 500 تومان است.

این اظهارات در حالی بیان شده که مرغ سبز، مرغ بدون آنتی بیوتیک است و لزوماً ارگانیک محسوب نمی شود.

 

انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
منجر به استفاده از دارو و چربی اضافه می شود یعنی چی استفاده از چربی اضافه؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
مرغ سبز تحت نظارت سازمان دامپزشکی یعنی چه؟ یعنی مامور گذاشتن تو مرغداری ها؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
بقیه مرغ ها دارای پسماند آنتی بیوتیکی اند؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
این مرغ ها وابسته به .....اند؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
بقیه مرغ ها نظارت دامپزشکی ندارند؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
عدم مصرف آنتی بیوتیک ، لزوما منجر به عدم ابتلای مرغ به بیماری ها می شود؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
... مرغ ها فاقد آنتی بیوتیک اما واجد سالمونلا و ... هستند و این هم از عدم اطلاع ...... از اصول علمی است
ناشناس
|
-
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
اختلاف قیمت پانصد تومانی ناشی از کاهش هزینه های مصرف دارو است اما باید کم میشد اما ناباورانه اضافه شده است چرا خدا می داند؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
از آنجاییکه استاندارد تولید باید دارای آنتی بیوتیک باشد !!!!!!!! برای مرغ بدون آنتی بیوتیک مردم باید اضافه تر پرداخت کنند و مستضعفان همان مرغ استاندارد آنتی بیوتیک دار را مصرف کنند
ناشناس
|
-
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
وی از عرضه این مرغ با برچسب ویژه سازمان دامپزشکی خبر داد و گفت : مرغدارانی که برای تولید مرغ سبز اعلام آمادگی کنند مزرعه شان در تمام مدت پرورش مرغ تحت نظارت قرار گرفته و گوشت عرضه شده توسط آنها قبل از ورود به بازار به آزمایشگاه سازمان دامپزشکی می رود. اما بقیه مرغدارها که چنین تمایلی ندارند می توانند کماکان مرغ دارای باقیمانده تولید کنند ........ و مردم هم نوش جان کنند
ناشناس
|
-
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
سن بیماری توسط معاون سازمان 42 روز مقرر شد و مرغ ها حق ندارند در 20 روزگی دچار بورس عفونی ، نیوکاسل و کوکسیدیوز شوند . در این فارم ها بدلیل نظارت سازمان به پاتوژن ها اجازه ورود داده نخواهد شد و اگر گله مبتلا شود به مرغدار اجازه مصرف دارو داده نخواهد شد تا مرغ ها یا زنده بمانند یا بمیرند و زنده ها از لحاظ دارو چک می شوند ولی از لحاظ حامل ماندن و آلودگی به عوامل بیماری زا خیر. ..............؟؟؟؟؟
ناشناس
|
-
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
شهید چمران می گفت : من موافق الزام تعهد در کنار تخصصم اما معتقدم فردی که پست تخصصی بگیرد و فاقد مختصات آن باشد متعهد نیست.
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
0
0
مرغ 42 روزه مرغی است با وزن کم؟؟؟؟؟؟!!!!!!! استاندارد وزن نژاد کاب و راس در 35 روزگی 2.2 کیلوگرم وزن زنده است و در 42 روزگی 2.7 حال خود پیدا کنید اول پرتغال فروش را دوم .....
همكار
|
-
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
0
0
توليد مرغ بدون مصرف آنتي بيوتيك ترفندي است كه از طرف ...... عنوان گشته است .متاسفانه سازمان دامپزشكي هم در اين رهكذر بدون ارزيابي كارشناسي بدان مهر تاييد مي زند غافل از اينكه با اين شيوه كل عملكرد خود را زير سوال مي برد .زيرا وظيفه اصلي دامپزشكي عرضه گوشت با كيفيت و بدون باقيمانده آنتي بيوتيكي است و بايستي بر اين امر كاملا نظارت داشته باشد وشامل همه توليدات شود نه تنها درصد بسيار كم از كل توليدي .بر اساس ديدگاه آقايان فقط اين در صد بسيار كم از كل تو ليدات سالم و بدون آنتي بيوتيك هستند يعني ساير توليدات با آن حجم زياد داراي آنتي بيوتيك هستند اگر چنين باشد واي به حال ما دامپزشكان كه اين همه دم از نظارت بهداشتي و وظايف حاكميتي مي زنيم و هزينه هاي سنگين براي بكارگيري كارشناسان ريز و درشت به كشتاركاهها تحميل مي كنيم و دست آخر گوشت داراي آنتي بيوتيك با اجازه ما براي مصرف مردم عرضه مي گردد . با اين اوضاع و احوال فكر كنم وجود اين همه تشكيلات عريض و طويل ضرورتي نخواهد داشت.
همکار
|
-
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
0
0
لطفا در مورد مرغ زنده هم که در شهرستانهای استان اذربایجانغربی و بخصوص ارومیه در کوچه ها عرضه میشود هم گزارشی درج فرمایند با تشکر دکتر دامپزشک ترخیص از طرح نیروی انسانی
همکار
|
-
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
0
0
عرضه مرغ زنده در کوچه ها و معابر هم در استان کردستان وجود دارد و هم در استان اذربایجانغربی حتی در شهرستانهای مرکز استان مانند سنندج و ارومیه هم وجود دارد
دانشجو
|
-
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۴
0
0
کاش موارد تهدید علیه بهداشت عمومی فقط به عرضه مرغ زنده خلاصه میشد کشتار دام در خارج از کشتارگاه بیشتر از داخل کشتارگاه است که علت ان بالابودن هزینه کشتاردر کشتارگاه و بیتفاوتی ماموران دامپزشکی در استان است
بشری
|
-
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۶
0
0
مرغ بدون آنتی بیوتیک که با نام تجاری مرغ سبز عرضه می شود دقیقا 3 بار از نظر عاری بودن از آنتی بیوتیک به روش FPT آزمایش می شوند و علت افزایش قیمت چنین مرغ هایی افزایش هزینه های ضد عفونی , ایمنی زیستی و غیره است لذا با افزایش تولیدات مرغ تولید مرغ های با کیفیت جایگاه ویژه ای دارد
ناشناس
|
-
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸
0
0
روش فور پلیت سال هاست منسوخ شده
یک مرغدار
|
-
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
0
0
مدیر کل دامپزشکی گیلان_آقای بشری_نباید تبلیغ مرغ سبز که نام تجاری محصول تولیدی یک شرکت خصوصی است را بنمایند.
نظر شما
ادامه