کد خبر: ۷۶۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - کارشناسان بهداشت توصیه می‌کنند که افراد نباید گوشت را به مدت بیش از 10 روز در فریزر نگهداری کنند.

فریز کردن گوشت بیش از 10 روز باعث از بین رفتن پروتئین موجود در آن می‌شود و بر سلامت آن تاثیر می‌گذارد و می تواند باعث ایجاد مسمومیت غذایی شود.

به اعتقاد کارشناسان علت اصلی بیماری‌های گوارشی، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت صحیح و کامل آن است.

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین‌تایمز، مصرف گوشت حیوانات بیماری باعث بروز بیماریهایی‌ در انسان از جمله اسهال در کودکان می‌شود.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
0
0
هنر کردید این قدر اطلاعات دادید. به باز کردنش نمی ارزید.
نظر شما
ادامه