کد خبر: ۵۹۲۸۹
تعداد نظرات: ۳ نظر

 

صدای قدم‌های آهسته بیوتروریسم در صنعت شیلات ایران؛ هشدار به نهادهای نظارتی

علیرضا کیهان پور

روزنامه نگار پیشکسوت بخش شیلات

به نظرمی رسد که بنا بر اطلاعات واصله در مجتمع ها ومزارع تکثیر وپرورش میگو در استان های ساحلی جنوب به ویژه بوشهر، هرمزگان، خوزستان، چابهار وسپس در گمیشان استان گلستان فرد یا افرادی با مراجعه به پرورش دهندگان میگوی جنوب کشور بدون هماهنگی با سازمان های مسوول مانند شیلات ایران، دامپزشکی کشور و… نسبت به عقد قرارداد به منظور پرورش آرتمیا نموده اند.

این امر در استخرهای آلوده به ویروس نابود کننده میگو به نام بیماری لکه سفید یا «وایت اسپات» که در حال آیش بوده صورت گرفته که طی سالیان گذشته آلودگی این ویروس سبب آسیب های میلیارد تومانی به سرمایه گذاران تولید میگو شده است.

این افراد سودجو با ترغیب مزرعه داران به اجاره استخرهای آلوده به ویروس لکه سفید، جهت پرورش سیست آرتمیا به بهانه ارزآوری به دنبال سودجویی بوده و عملا پای بیوتروریسم را به صنعت پرورش میگوی کشور باز کرده اند.

بنابر اطلاعات واصله یک قرارداد وتفاهم نامه ۱۵۰میلیارد ریالی فعلا دریک استان ساحلی جنوب کشور به این منظور در حال انعقاد بوده یا منعقدشده است.

اینک با توجه به این که با مصایب و مشکلات ناشی از بیماری ویروسی وناشناخته کووید-۱۹معروف به کرونا دردنیا وایران موجب تلفات انسانی و شهادت مدافعان سلامت جامعه وخسارات اسفناک سرمایه های مالی وانسانی واسترس های روحی وروانی جوامع انسانی در سراسر دنیا شده است، اگر این فاجعه در کشور رخ دهد شاهد حمل ونقل سیست های آلوده به بیماری ویروسی لکه سفید در مراکز ومزارع آبزی پروری ازطریق آرتیما خواهیم بود که عمق فاجعه احتمالی پس از وقوع این معضل، صنعت نوپا ودرحال توسعه آبزی پروری کشوررا نابود خواهد کرد.

این قرارداد ها و استفاده از استخرهای آلوده بعنوان محل پرورش آرتمیا بعنوان یکی از مصداق های بارز بیوتروریسم شناخته می شود و جا دارد که سازمانهای و نهادهای نظارتی ذیربط به آن ورود کنند تا صنعت تولید میگوی کشور که افق روشنی را پیش رو دارد برای استفاده کوتاه مدت افراد سودجو، به یکباره نابود نگردد.

آیا سازمان دامپزشکی کشور وادارات کل دامپرشکی به ویژه در استان های ساحلی جنوب کشور در صورت صحت این خیانت بزرگ صدای آژیر وضعیت زرد که شاید به وضعیت قرمز برسد را شنیده اند؟

نگارنده به عنوان یک پیشکسوت مطبوعاتی بخش کشاورزی به وظیفه رسانه ای خود در این راستا، اطلاع رسانی نموده ومنتظر پاسخگویی وشفاف سازی مسوولین واطلاع رسانی توسط سازمان دامپزشکی کشور به ویژه در پهنه آبی جنوب و مزارع تکثیر وپرورش میگو خواهیم بود.

البته این یک پیش آگاهی در راستای پیشگیری ویا جلوگیری از گسترش این معضل بود که وظیفه اصحاب رسانه واهل قلم است.

نهادهای نظارتی و سازمان های شیلات ایران، دامپزشکی و پدافند غیر عامل کشور نگذارند وضعیت زرد کنونی به وضعیت آژیر قرمز برسد که دیگر نتوان کاری کرد.

منبع: اگنا

 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
0
2
سخت نگیرید بابا!
بالاخره آدم یه جوری باید بمیره حالا با کرونا با پراید با تورم اقتصادی با بیوتروریسم تازه این آخریش ازهمه بهتره باکلاس تره .مرگ لاکچری!
شما الان به کلانتری رییس محیط زیست بگو اگه همین حرف بنده را نگفت هرچی دلت خواست بیا بگو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
0
2
به نظرمی رسد که بنا بر اطلاعات واصله در مجتمع ها ومزارع…..نسبت به عقد قرارداد به منظور پرورش آرتمیا نموده اند.
یک قرارداد وتفاهم نامه ۱۵۰میلیارد ریالی……. این منظور در حال انعقاد بوده یا منعقدشده است.
فرد یا افرادی با مراجعه به پرورش دهندگان
آقای نگارنده خودت فهمیدی چی گفتی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
0
2
بهتر بود قبل از انتشار سعی در اطمینان از صحت خبر میکردید که خبرتان با به نظر می رسد بنابر اطلاعات واصله شروع نشود
نظر شما
ادامه