کد خبر: ۴۵۷۶

حکیم مهر - کارگاه آموزشی پتانسیل های تولید فرآورده های نوین آبزیان (تنوع‎بخشی به فرآورده‎های آبزیان) 28 بهمن ماه سالجاری در مرکز ملی فرآوری آبزیان در بندرانزلی برگزار می‎شود.

سرفصل‎های این کارگاه آموزشی یکروزه عبارتند از :

پتانسیل های تولید فرآورده های نوین آبزیان در کشور

کارگاه عملی تولید برگر، کوفته و کباب لقمه ماهی

کارگاه عملی تولید خمیرماهی آماده مصرف دودی گرم اشترودل ماهی و عمل آوری تخم ماهی قزل آلا (خاویار رنگی)

گفتنی است این کارگاه به دنبال نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده‎های شیلاتی (26 و 27 بهمن 89 - بندرانزلی) برگزار می‎گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این کارگاه و نحوه شرکت در آن با شماره 66976060 با پیش شماره 021 (دبیرخانه اجرایی همایش و کارگاه) تماس حاصل و یا به آدرس زیر مراجعه نمایید :

http://www.ifpc.ir/forms/Workshop_No1_ifpc.pdf

 

 

 

 سایت همایش :     http://www.ifpc.ir

 

 

نظر شما
ادامه