به گزارش خبرگزاری سینا، نوشیدن شیر شتر رنگ صورت را روشن و بلغم و اخلاط را دفع کرده و ضد یبوست است.
نوشیدن شیر الاغ دیر هضم، برای مرض سل و سرفه مفید است و لاغری را برطرف میکند.
نوشیدن شیر گوسفند دماغ و نخاع و قوه حافظه را تقویت میکند و برای زخم روده و پیچش دل مفید است.
نوشیدن شیر گاومیش مولد خون، نیرو و انرژی است، عضلات را قوی میکند و دارای چربی فراوان است.
نوشیدن شیر گاو برای کسانی که مزاج سرد دارند مفید است. مولد خون است و قلب و دماغ را قوی و تن را فربه میکند. همچنین برای سینه و ریه مفید است.
نوشیدن شیر فراوان توصیه نمیشود، مکرر گرم کردن آن باعث کاسته شدن خواص آن و طعمش هم خراب میشود. اشعه خورشید ویتامین ث شیر را از بین میبرد.
در روایتی درباره غذای پیامبر اسلام (ص) چنین آمده است: «ایشان خرما تناول میفرمود و پس از آن آب مینوشید و آب و خرما بیشترین خوراک آن حضرت بود. شیر و خرما را با هم تناول میکردند و آن دو را غذای خوشمزه و پاکیزه مینامیدند.»
مردی به امام صادق (ع) عرض کرد: من شیر نوشیدم و مریض شدم. آن حضرت فرمودند: نه هرگز شیر تو را مریض نکرده و ضرری به تو نرسانده است. تو شیر را همراه غذایی دیگر خوردهای و آن غذا تو را ناراحت کرده است و گمان بردهای که شیر به تو ضرر رسانده است.
در حدیث دیگری از رسول خدا (ص) منقول است که: «بر شما باد خوردن شیر گاو، زیرا که از تمام گیاهان و درختان میخورد.»
کسی نزد امام صادق (ع) رفته و گفت: فدایت شوم! در خود احساس ضعف میکنم. امام صادق (ع) فرمودند: «شیر بخور چرا که موجب رشد گوشت بدن میشود و استخوانها را محکم میکند.»
همچنین رسول خدا (ص) فرمودهاند: «هرگز با خوردن شیر کسی گلوگیر نمیشود.»
منابع:
1- بحار، ج ۶۳
2- وسائل الشیعه، ج۱۷
3- طبالائمه
مدیرمسئول محترم،لطفااگرامکان داره یه بخش ازسایتتون رواختصاص بدیدبه معرفی وشناساندن محصولات وموادغذایی مرغوب یا خالص،مثلا چطوری میشه فهمیدعسلی که می خریم عسل خالص یاطبیعی است؟