کد خبر: ۱۹۷۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: به دستور دامپزشکی، گوشت قرمز از این پس منجمد عرضه می‌شود و عرضه گوشت گرم ممنوع خواهد شد.

علی اصغر ملکی، رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگویی اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن این نوع گوشت باید حداقل
۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد. این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه می‌شد و احتمالاً در خصوص گوشت گوسفند نیز از ابتدای سال ۹۴ این موضوع پیگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخ‌ها وجود دارد.

ملکی در مورد افزایش قیمت گوشت گوسفند نیز خاطر نشان کرد: با بازگشت زوار از کربلا و تقاضا برای ذبح دام زنده قیمت گوشت گوسفند بین
۴ تا ۵ درصد رشد کرد.

وی در خاتمه قیمت گوشت گوسفند بدون دنبه در بازار را بین
۲۷ تا ۲۸ هزار تومان عنوان کرد.

 

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
0
0
باید بر علیه این دروغها اعلام جرم کرد
ناشناس
|
-
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۳
0
0
سلام.ریس اتحادیه فرق گوشت گرم ومنجمد را نمی داند .وای به حال بقیه ؟
دامپزشك
|
-
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
0
گوشت منجمد نه بلكه گوشتي كه24 ساعت در اتاق سرد (بين 0 تا 2 درجه سانتيگراد) نگهداي مي شود تا PH گوشت پايين بيايد.كه باعث بهبود كيفيت و طعم گوشت مي شود.
نظر شما
ادامه