کد خبر: ۱۵۸۲

حکیم مهر -  یادداشت مدیرمسئول / 17 : چهار نکته ساده ولی مهم درباره مصرف تخم مرغ

 

چهار نکته ساده ولی مهم درباره مصرف تخم مرغ را با هم مرور می‌کنیم :
1 -  بهترین روش مصرف تخم‌مرغ، به شکل آب‌پز و نیمرو و آنهم در حالتی است که سفیده و زرده سفت شوند. باید دانست تخم‌مرغ پخته را می‌توان حداکثر یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
2 - باکتری‌ها قادرند از طریق ترک‌های پوسته به داخل تخم‌مرغ نفوذ کنند. لذا هرگز تخم‌مرغ‌های ترک‌دار را خریداری نکنید. اما اگر تخم‌مرغ‌ها طی پخت ترک برداشتند، مصرف آنها نگرانی بهمراه نخواهد داشت.
3 -  تخم‌مرغ تازه را می‌توان حدود یک ماه یا کمی بیشتر در یخچال نگهداری کرد. به این منظور تخم‌مرغ باید مانند سایر مواد غذایی دارای تاریخ مصرف باشد. کاهش کیفیت تخم‌مرغی که یک روز در دمای اتاق نگهداری شود، معادل با نگهداری آن به مدت یک هفته در یخچال برآورد شده است، لذا تخم‌مرغ‌های محلی و ‌آنهایی که در خارج از یخچال نگهداری می‌شوند باید هرچه سریع‌تر مصرف گردند.
4 -  از آنجا که تخم‌مرغ حاوی منافذ بسیار ریز در پوسته است، بنابراین آلودگی‌ها و بوی مواد غذایی نگهداری شده در یخچال نظیر: پیاز، ماهی و... را به خود جذب می‌کند. به همین دلیل بهتر است تخم‌مرغ را در ظروف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

 

برچسب ها: تخم مرغ، باکتری،
نظر شما
ادامه