کد خبر: ۱۲۱۰۵

حکیم مهر - معاون بهداشت، پیشگیری و درمان سازمان دامپزشکی گفت: مهمترین چالش کشور، نبود کشتارگاه صنعتی دام به میزان کافی است.

دکتر محسن مشکوة با بیان این مطلب اظهار داشت: برای تامین سلامت گوشت، یکی از بحث هایی که دامپزشکی دنبال می کند، ایجاد کشتارگاه های صنعتی است.
وی افزود: در گذشته عمده کشتارگاه های کشور سنتی بود. شهرداری یکسری «سوله» به نام کشتارگاه در حاشیه شهرها ساخته بود.
معاون بهداشت، پیشگیری و درمان سازمان دامپزشکی، ادامه داد: در طی سالیان گذشته این سازمان توانسته است، سرمایه گذاران را به سمت ایجاد کشتارگاه صنعتی هدایت کنیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 244 کشتارگاه صنعتی برای طیور داریم. می توان گفت در شرایط فعلی تمام کشتارگاه های طیور صنعتی بوده و کشتار در وضعیت بهداشتی انجام می شود.
وی اضافه کرد: اما در مورد دام ها فقط 63 کشتارگاه صنعتی ایجاد شده و هنوز 290 کشتارگاه سنتی در کشور فعال است.
مشکات تاکید کرد: دنبال این هستیم که با ایجاد کشتارگاه صنعتی، کشتارگاه های سنتی تعطیل شود.
وی از افتتاح دو کشتارگاه صنعتی در استان های اصفهان و خراسان رضوی در ایام مبارک دهه فجر خبرداد.
معاون بهداشت، پیشگیری و درمان سازمان دامپزشکی درباره عرضه گوشت قرمز بسته بندی شده، عنوان کرد: در گذشته معمولا گوشت به شکل لاشه در قصابی ها عرضه می شد.
وی افزود: امروزه به دلیل افزایش مصرف شهری، نحوه عرضه گوشت و سایر فرآورده ها تغییر کرده و این محصولات در قالب بسته بندی با شناسنامه در فروشگاه های عمومی عرضه می شود.
مشکات بیان داشت: 165 مرکز بسته بندی گوشت قرمز و 200 واحد بسته بندی گوشت مرغ در کشور وجود دارد که شرایط مناسبی برای عرضه این مواد پروتئینی را فراهم می کند.

 

نظر شما
ادامه