حکیم مهر: فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسی و بالاتر گروه دامپزشکی علاوه بر اینکه میتوانند در مراکز مرتبط با دام و طیور و آبزیان و فرآوردههای خام دامی فعال زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور به عنوان مسئول فنی بهداشتی، دارویی و یا دستیار دامپزشکی مشغول به فعالیت شوند، این امکان را دارند که در تعدادی از کارگاهها و کارخانجات تولیدکننده مواد خوراکی و آشامیدنی زیر نظر سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت به عنوان مسئول فنی شاغل شوند.
به گزارش حکیم مهر، این مراکز عبارتند از:
۱- محصولات گوشتی، سوسیس، کالباس، همبرگر
۲- انواع کنسرو گوشتی و ماهی
۳- شیر و فرآوردههای لبنی و بستنی
۴- بستهبندی کره و مارگارین
۵- آمادهسازی و بستهبندی عسل
۶- فرآوردههای تخممرغ نظیر پودر زرده تخممرغ و سفیده تخممرغ و مخلوط
۷- سردخانه نگهداری مواد غذایی
تعرفه ابلاغی مسئولین فنی مراکز زیر نظر سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۳ به تفکیک مقاطع تحصیلی مختلف به شرح زیر می باشد:
من کارشناس آزمایشگاه یکی از دانشگاههای وزارت بهداشت ام ولی چون دامپزشکی خوندم بهم توهین و کار نیرو خدمات رو انجام میدم و هرچی پیگیری میکنم به جایی نمیرسم