کد خبر: ۳۲۳۹۲
 

به گفته محققان دانشگاه علوم کشاورزی ایالت پنسیلوانیای آمریکا، تخم مرغ گله های کوچک در مقایسه با تخم مرغ هایی که در هایپرمارکت ها به فروش می رسند و اغلب از گله های بزرگتر هستند، بیشتر در معرض آلودگی با سالمونلا قرار دارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ITPNwes ، این نتیجه گیری در تضاد با این تصور همیشگی است که تخم مرغ های گله های خانگی و کوچک سالم تر از تخم مرغ های تجاری می باشند و به نوبه خود یافته ای جدید به حساب می آید. پژوهشگران در طول 6 ماه مطالعه خود، بیش از 6000 تخم مرغ را از 200 نقطه از ایالت جمع آوری کردند و بر روی آن ها تحقیق نمودند.

سالمونلا در آمریکا پاتوژنی است که از مواد غذایی به انسان منتقل می شود و از طریق تخم مرغ بسیاری از افراد را بیمار کرده است. سازمان غذا و داروی آمریکا از تولیدکنندگان تخم مرغ که بیش از 3000 جوجه دارند خواسته تا با آخرین قوانین مربوط به تخم مرغ که از سوی این سازمان منتشر شده خود را هماهنگ نمایند؛ این قوانین برای کاهش رشد پاتوژن ها اعمال شده اند. گله های کوچک تر که کمتر از 3000 جوجه تخم گذار دارند در حال حاضر ملزم به اجرای قوانین نیستند. تخم مرغ های این تولیدکنندگان اغلب به طور مستقیم و بدون واسطه به صورت خرده فروشی به رستوران ها و مغازه های کوچک فروخته می شود یا به صورت مستقیم در کنار جاده فروخته می شود.

از ماه آوریل تا سپتامبر 2015، پژوهشگران دو تا چهار جین تخم مرغ از 240 مغازه فروش محصولات مزرعه ای یا از مغازه های کنار جاده که از گله های کوچک تخم مرغ تهیه می کردند، به صورت تصادفی تخم مرغ گرفتند. این تخم مرغ ها از 67 شهرستان ایالت پنسیلوانیا جمع آوری شدند. ویروس سالمونلای کشف شده از این تخم مرغ ها بر اساس سروتیپ آن ها دسته بندی شد.

آزمایش انجام شده نشان داد که از 240 نقطه فروش این تخم مرغ ها که مطالعه بر روی آن ها انجام شده، 5 نقطه فروش تخم مرغ، یعنی دو درصد این مناطق، آزمایش سالمونلای مثبت داشتند. از این 5 نقطه، یکی از مناطق باکتری سالمونلا را در پوست تخم مرغ داشته است؛ تخم مرغ های چهار نقطه فروش دیگر در داخل خود تخم مرغ این باکتری را داشته اند.

به گفته مسئول این پژوهش، شیوع پاتوژن سالمونلا در گله های کوچکتر بیشتر از گله های بزرگتر ملاحظه شده است. تخم مرغ هایی که از گله هایی با بیش از 3000 پرنده بوده اند بر طبق قوانین کاهش آلودگی با سالمونلا عمل کرده اند و در نتیجه سالم تر گزارش شده اند.

این قوانین نیازمند تدابیری مثل سرمایه گذاری برای از بین بردن سالمونلا- شامل تمیز کردن جوجه ها، کنترل شدید جوندگان، پاک سازی و ضدعفونی کردن گله ها، کنترل محیط زیست پولت ها و محل های تخم گذاری، آزمایش مرتب تخم مرغ ها برای تشخیص هر نوع سالمونلا شناسایی مرغداری های دارای سالمونلا و انتقال تخم مرغ های دارای سالمونلا برای پاستوریزه کردن، می باشد.

مسئول این پژوهش، کاریاواسام (Kariyawasam)، در گزارشی که به سازمان دامپزشکی آمریکا و سازمان پاتولوژیست های طیور آمریکا ارائه کرده است اعلام داشته که این مطالعه نشان داده است که سالمونلا در تخم مرغ های گله های کوچک وجود دارد.

وی گفت: « پژوهش انجام شده، خطرات بالقوه ای که از مصرف تخم مرغ های گله های خانگی گله های کوچک به وجود می آید را نشان می دهد. تحلیل سالمونلای موجود در تخم مرغ گله های کوچک نشان می دهد که این نوع باکتری ها همان نوعی هستند که به دلیل بیماری های ناشی از غذای انسان معمولا به مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها گزارش شده اند. این یافته ها براهمیت آموزش به تولید کنندگان مقیاس کوچک طیور در مورد تدابیر کنترل سالمونلا و روش های تضمین کیفیت تخم مرغ تاکید می کنند تا از آلودگی تخم مرغ های خانگی و گله های کوچک جلوگیری شود».

تخم مرغ های گله های کوچک سهم زیادی در مصرف آمریکایی ها دارند. اما با افزایش تقاضا برای تخم مرغ های خانگی و تخم مرغ های خارج از محیط فارم که با سیستم های کیج فری و در مقیاس کم تخم مرغ تولید می کنند باید بررسی هایی انجام شود.

سالمونلا مانند دیگر باکتری های غذایی با پختن صحیح غذا از بین می رود. با این حال، این باکتری باید جدی گرفته شود زیرا خطر مرگ را به همراه دارد، به ویژه برای افراد جوان تر و افرادی با سیستم ایمنی ضعیف تر.

نویسنده: Jeff Mulhollem
 
نظر شما
ادامه