کد خبر: ۲۲۵۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

دوره‌ آموزشی کنترل و نظارت بهداشتی تولید گوشت قرمز و اندرونه خوراکی 11 مردادماه برای مسئولین فنی بهداشتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، دکتر عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد دوره آموزشی ضمن خدمت مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه‌های دام،‌ مجتمع‌های بسته بندی، بسته بندی گوشت قرمز،‌ سردخانه مواد پروتئینی و‌ فراورده های گوشتی روز یکشنبه 11 مرداد در محل سازمان نظام دامپزشکی برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام وی شرکت مسئولین فنی بهداشتی استان‌های البرز،‌ تهران، سمنان، قم و قزوین دراین دوره‌ها ضروری است و کسانی که تاکنون اقدام به ثبت نام ننموده‌اند می‌توانند ضمن هماهنگی با دفتر آموزش سازمان نظام دامپزشکی ثبت نام نمایند.

نحوه ثبت نام این دوره آموزشی به شرح ذیل می‌باشد:

ارسال تصویر فیش بانکی پرداخت حق ثبت‌نام (به مبلغ 1.200.000 ریال) به حساب 0205349298008 نزد بانک ملی به نام سازمان نظام دامپزشکی به همراه فرم ثبت‌نام به پست الکترونیک thiranvc@gmail.com ‌به منزله ثبت‌نام محسوب می‌شود.

ارائه اصل فیش بانکی و کپی کارت نظام دامپزشکی برای حضور در دوره آموزشی الزامی است.

با توجه به محدودیت ظرفیت خواهشمند است پیش از ثبت‌نام و شرکت در دوره با دفتر آموزش سازمان نظام دامپزشکی تماس حاصل فرمایید.

محل برگزاری:

خیابان فلسطین – بین بزرگمهر و انقلاب – بن بست شمشاد – پلاک 5 – طبقه چهارم - سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا شماره تماس: 61061119 و 61061131

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر بردیار
|
-
|
۰۷:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
0
0
اینا دوره های موزشیه یا منبع در‌ امد واسه سازمان؟؟
نظر شما
ادامه