کد خبر: ۷۵۱۸۸
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر وحید صالحی» افزود: در حال شناسایی فرصت‌ها در چند کشور دیگر آفریقایی در حوزه دامپزشکی از جمله اوگاندا، کنیا و زیمبابوه هستیم و امیدواریم به توافق برسیم ...

حکیم مهر: سرپرست سازمان دامپزشکی کشور گفت: ایران قصد دارد صنعت تولید واکسن‌های دامی را در کشورهای آفریقایی ایجاد کند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «دکتر وحید صالحی» امروز در حاشیه نشست اختتامیه دوره آموزش تولید واکسن‌های دامی کارشناسان کشور مالی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: دانش فنی صنعت تولید واکسن‌های دامی از سوی موسسات دولتی و بخش خصوصی به کشورهای آفریقایی صادر خواهد شد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره ۵۰ روزه آموزش تولید واکسن‌های دامی برای کارشناسان کشور مالی، نخستین گام در راستای توسعه روابط تجاری در حوزه دامپزشکی با کشورهای آفریقایی است و پس از اجرای دیگر دوره‌های آموزشی، برنامه انتقال دانش فنی و سپس ایجاد صنعت تولید واکسن‌های دامی توسط دانشمندان‌مان را در این کشورها داریم.

سرپرست سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: کشورهای آفریقایی با توجه به جمعیت زیاد دامی و نیاز به توسعه دانش و علم دامپزشکی برای کنترل و مبارزه با بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، نیاز به واکسن و همچنین دانش تولید واکسن دارند.

صالحی با بیان این که ایران فرصت‌های همکاری تجاری و دامپزشکی را در کشورهای آفریقایی شناسایی می‌کند، تصریح کرد: ما در حال شناسایی فرصت‌ها در چند کشور دیگر آفریقایی در حوزه دامپزشکی از جمله اوگاندا، کنیا و زیمبابوه هستیم و امیدواریم به توافق برسیم.

وی ادامه داد: ایران با برخورداری از ظرفیت‌های بالا در بخش تولید واکسن و داروهای دام و طیور، توانایی صادرات محصولات در این گروه کالایی دامپزشکی را به سایر کشورها دارد.

سرپرست سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران تقریبا تمام واکسن‌ها در حوزه دام و ۷۰ درصد در حوزه طیور را تولید می‌کند.

وی پیش‌بینی کرد: با توجه به گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان در آینده از واردات برخی واکسن‌های دام و طیور به کشور بی‌نیاز می‌شویم.

بر پایه این گزارش، کارشناسان کشور مالی، گواهینامه‌های آموزشی خود را در زمینه تولید واکسن‌های دامی از دست سرپرست سازمان دامپزشکی دریافت کردند.

در این نشست که با حضور سفیر کشور مالی در ایران برگزار شد، بیانیه پایانی دوره آموزشی بین‌المللی تولید و کنترل کیفی واکسن‌های دامپزشکی که از سوی سرپرست سازمان دامپزشکی کشور، رییس دانشکده دامپزشکی تهران و رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی تدوین شده بود، قرائت شد.


انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
5
6
این کار چه سودی برای کشور ما دارد؟ واکسن آماده می فروختیم بهتر نبود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
دیدگاههای مدیران غیر تخصصی سازمان در نظر ارایه شده بشدت مشهوده.در پاسخ به این نکته بسنده میکنم که چرا کشورهای تولید کننده خودرو مجوز اسمبل محصولاتشون رو به کشورهای دیگه میدن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
2
5
بجای .... بهتر نبود با تکنولوژی روز دنیا تبادل اطلاعات داشتید . تکنولوژی تولید واکسن شما را چند استاندارد جهانی قبول دارند؟
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
1
4
بهتر است قبل از این کارها برای بهداشت دام های خودمان فکر کنیم. همین الان بردارید و موردی به یک کشتارگاه نشخوارکنندگان کوچک یعنی گوسفند و بز بروید و ببینید چند درصد جگرها و ریه ها آلوده به کیست هیداتیک هستند! بهداشت دام هر کشور و حتی بهداشت انسانی هر کشور در مرحله ی اول با وضعیت آلودگی انگلی آن کشور ارزیابی می شود نه با تولید واکسن آن کشور!
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
1
1
اینکه بهداشت دام با بیماریهای انگلی سنجیده میشود از کجا آوردی؟؟؟وآیا این باید مانع تبادلات تجاری گردد؟بنظرم که راههای مختلف تو صادرات وجود دارد که هم منافع سازمان دامپزشکی از حیث صادرات است و هم کشور و اگر توان صادراتی یافتید دنبال استانداردهای جدید تر و به روز تر شدن میگردید او آفریقایی هم متوجه میشود باید محصول استاندارد بگیرد و گزینه های بهتر هم دارد ولی اینکه سراغ محصول کشور ما میآید برای این است که محصولات ما برای اونها به صرفه است و ارزان و قابل رقابت با محصولات کشورهای مورد علاقه شما.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
در متن مصاحبه حرفی از صادرات نیست بلکه انتقال دانش فنی به آفریقا مطرح شده ، کدوم کشور صاحب دانش فنی تولید مواد بیولوژیک به این راحتی حرف از انتقال میزنه ؟ همه دنبال صادرات محصول آماده مصرف به سایر کشورها هستن ولی ما از بس که متخصص و مخلصیم داتش فنی صادر میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
2
4
عجالتا بفرمایید این موضوع به سازمان دامپزشکی چه ربطی داره!؟ تولید کننده رازی و پاستور و شرکت های دیگرند و سازمان جزئی از زنجیره مصرف و نهایتا مقام ملی نظارت بر کیفیت تولید و اجازه مصرف است، که آنهم ان شاء الله که دانش و توان و اتوریته اش را داره!؟ بفرمایند کجای سازمان دانش فنی تولید واکسن را صاحب هستند که بخواهند صادر کنند ؟!!! بزرگوار لطفا سرتون به کار خودتون باشه!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
حرف حساب جواب نداره متاسفانه سازمان دچار فراموشی فرایندها و وظایف خودش شده و دچار شعارزدگی ست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
0
5
................ ما با کلی خون دل بخش های رازی رو راه انداختیم، بزرگترهاتون تولیدات دسترنج ما رو بعنوان محصولات شرکت های به اصطلاح دانش بنینشون به غارت بردند و صنعت دام و طیور و بهداشت ایران رو زمین زدند و حالا شماها اون تتمه میراث بازنشسته هایی امثال ما رو بذل و بخشش می کنی؟ کجا اون هم تو سازمان دامپزشکی؟ ...................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
احسنت
نظر شما
ادامه