کد خبر: ۷۸۵۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: شماری از مسئولان فنی و کنترل کیفی کارخانههای مواد غذایی،‌ با ارسال این متن، ضمن اعتراض به برخی موارد، خواستار رسیدگی به گلایهها و انتقادات خود شدند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از عصرایران، متن نامه دریافتی به این شرح است:

با توجه به نقش مسئول فنی کارگاه‌ها و کارخانجات صنایع غذایی در تضمین ایمنی غذایی و ارتقاء سلامت آحاد جامعه، متاسفانه جایگاه شغلی و وضعیت معیشت مهندسین دارای پروانه مسئول فنی مطلوب نیست. این موضوع باعث عدم امنیت شغلی و در نهایت تهدیدی برای سلامت مصرف‌کنندگان، سلامت جامعه و افزایش بیماری و سرطان‌ها گشته است.

با توجه به ضرورت و اهمیت ایمنی غذا که یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین موضوعات در حفظ امنیت و سلامت جامعه است و نیز از جهت شرایط جبر جهانی و مصون ماندن از دسیسه و ترور غذایی، لازم و ضروریست که افراد متخصص صنایع غذایی، به جهت حفظ این امر مهم و پیرو آن سلامت جسم، جان و روح مردم ایران در خط مقدم تولید در جایگاه مسئول فنی و کنترل کیفی، در شرکت‌ها و کارگاه‌های تولید مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی و به عنوان کارشناسان غذایی در ادارات مربوطه و نیز سازمان‌ها و ادارات مرتبط با واردات و صادرات مواد غذایی استخدام شوند، لذا با عنایت به حیاتی بودن این سمت شغلی، عدم تامین شرایط حقوقی، مالی و معیشتی مناسب و درخور مسئول فنی جای نگرانی و تاسف دارد که این مهم منجر به مشغله‌ی ذهنی متخصصان دلسوز و مردم عزیز ایران به جهت سلامت و اعتماد مردم به تولیدات غذایی و آشامیدنی داخلی و مصرف آنها گشته است.

لازم به ذکر است که فارغ‌التحصیلان صنایع غذایی از دانشگاه‌های مختلف کشور، همان مدافعان سلامت غذا هستند که به سمت مسئولین فنی و کنترل کیفی در شرکت‌ها و کارگاه‌های مرتبط با مواد غذایی و آشامیدنی- نوشیدنی مشغول به خدمت می‌باشند و سال‌های زیادی در تلاش برای بهبود کیفیت و کمیت شغلی خود بوده‌اند زیرا که خروجی آن به اعتماد جامعه و سلامت غذایی مردم و سلامت در بخش صادرات و واردات و اقتصاد نیز بر می‌گردد.

به همین منظور امروز، کارزاری برای حمایت از مسئولین فنی و کنترل کیفی و مطالبه‌ی ملی، سلامت غذای جامعه و کاهش و جلوگیری از تقلبات متعدد در شرکت‌ها و کارگاه‌های تولیدی مرتبط و کاهش ضررهای اقتصادی، صادرات و نیز جریان درست و کافی علم در تولید مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی به راه انداخته‌اند که در آن، با هدف حمایت از مصرف‌کننده و مشتری‌مداری، همچنین ایجاد ردیف شغلی با چارچوب صحیح و علمی و قانون‌گذاری کاری برای تولیدکننده، مسئول فنی و کنترل کیفی، می‌توانند از سلامت و اعتماد جامعه مردمی داخل و خارج از کشور حفاظت و مردم را به مطالبه به‌حق در مورد اطمینان از سلامت غذایی برسانند.

با توجه به موارد فوق برای جلوگیری از تقلبات و سهل‌انگاری‌ها در فرآیند تولید و اجرا توسط برخی کارفرمایان علاوه بر تخصیص اختیارات لازم و قدرت اجرایی کافی در این سمت شغلی و نیز استخدام علمی - تخصصی و درست متخصصان فارغ‌التحصیل صنایع غذایی و نیز حفظ حقوق این عزیزان دلسوز و نگران سلامت غذایی و سلامت جاری در جامعه، جای خالی ارگان تخصصی نظام مهندسی کنترل کیفیت و مسئول فنی صنایع غذایی پشتیبان و حامی به شدت احساس می‌شود تا ضمن سازمان‌دهی مطالبات به حق این سمت، حامی حقوقی و واسطه پرداخت حق‌الزحمه این عزیزان و حفظ استقلال اجرایی آنها در فرآیند تولید و انجام صحیح خدمات لازم به جامعه‌ی ایرانی نیز باشند. امید است با توجه به فرمایشات رئیس‌جمهور محترم مبنی بر حفظ ایمنی مواد غذایی توجه لازم و درخور به شرایط صنف مسئولین فنی صنایع غذایی کشور شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
0
4
اینهام مثل ما بدبختن
نظر شما
ادامه