کد خبر: ۷۳۹۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

حکیم مهر: گرانی گوشت جزو خبرهایی است که هر از چندگاهی در جامعه منتشر می‌شود و در نهایت بازتاب‌هایی نیز دارد چراکه این جنس کالا در طول سالیان متمادی با افزایش نرخ از سفره مردم حذف شده است و عده‌ای کلا قدرت خرید حتی ماهانه یک بار گوشت را ندارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از موج رسا، با وجود رقم بالا برای هر کیلوگرم گوشت، انتظار مصرف کننده این است حداقل نظارت‌ها بر روی کیفیت و سلامت آن بالا باشد تا حداقل افرادی که قدرت خرید دارند به محصول سالم و با کیفیت دسترسی داشته باشند.

اما انگار پای نظارت‌ها بر روی عرضه گوشت سالم در سوپرگوشت‌های زنجان لنگ می‌زند چراکه روز گذشته یکی از سوپرگوشت‌های شهر زنجان اقدام به فروش گوشت چرخ کرده فاسد و کپک زده کرده است و این امر اعتراض تعدادی از خریداران را در پی داشته است.

در این راستا خبرنگار موج‌رسا علت و اینکه آیا نظارتی بر مراکز عرضه گوشت در شهر زنجان انجام می‌شود یا خیر را از «دکتر محمد‌باقر حاج‌کاظمی» مدیرکل دامپزشکی استان زنجان پیگیر شد.

حاج‌کاظمی اظهار داشت: گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تائید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شده و یا در بسته‌بندی‌های دارای برچسب معتبر در معرض فروش قرار گیرد.

وی بیان کرد: همشهریان اگر مواردی از آلودگی و فساد گوشت را بعد از خرید مشاهده کردند، گوشت تهیه شده را تحویل دامپزشکی استان دهند تا علاوه تهیه و تامین گوشت سالم از همان سوپر گوشت به جای گوشت فاسد، برخورد لازم نیز با فرد متخلف انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: ۸ اکیپ بازرسی به طور مرتب از مراکز عرضه گوشت بازدید می‌کنند.

حاج‌کاظمی گفت: مردم باید یا از گوشت چرخ کرده بسته‌بندی شده در کارگاه‌های بسته‌بندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته بندی که در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شوند استفاده کنند یا اینکه در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی‌رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی زنجان خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی شود.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حاج کاظمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
1
8
جهت استحضار خوانندگان این مطلب دو نکته قید می شود:
اولا : بحث نارضایتی تعدادی از خریداران و شهروندان مطرح نبوده و فقط یک نفر و یک گزارش بوده است.

ثانیا؛ این گزارش و خرید مربوط به خانمی است که از قضا خبرنگار است و که به گفته خودشان ، روز سه شنبه گوشت چرخ کرده را خرید کرده بود. روز چهارشنبه با همان نایلون گوشت را به اداره آورده بود ، در حالی که در دیواره نایلون آثار کپک زدگی داشت.
یکی از علل آن می توانست نگهداری گوشت چرخ کرده در شرایط غیر اصولی در آن ۲۴ ساعت و در داخل نایلون باشد.
جهت پیگیری موضوع، متعاقبا اکیپ بازرس بهداشتی به قصابی مراجعه نموده و همه گوشت های موجود با دقت رصد و بررسی شد، موارد مشکوک نیز از طریق کشتارگاه رصد و تریس بک شد، واقعا مشکلی مشاهده نشد.
پاسخ ها
حکیم مهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
با سلام و احترام،
از توضیحات مدیرکل محترم دامپزشکی استان صمیمانه سپاسگزاریم.
پاسخگویی سریع و شفاف خصوصیتی است که قابل تقدیر است و بسیاری از مدیران ما از آن بی بهره هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
فقط کپک بوده که با چشم قابل مشاهده است؟! یا کار آزمایشگاهی و علمی هم انجام شده همه آلودگی مگر با چشم تنها قابل تشخیص است؟!، و مگر نظارت توزیع وجود ندارد و فقط باید مصرف کنندگان گزارش کنند ، مگر مصرف کننده متخصص است و یا اینکه بعد از مصرف اگر بیمار شد باید گزارش کند!
نظر شما
ادامه