کد خبر: ۷۱۶۷۵
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:
«دکتر شهرام موحدی» با اشاره به اینکه حوزه دامپزشکی نیازمند نگاه ویژه دولتمردان است، افزود: طرح تحول سلامت در کشور اجرا شد اما یک ریال از این طرح به دامپزشکی تخصیص داده نشد ...

حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اعتبارات این سازمان مکفی نیست و نیاز است وضعیت دامپزشکی استان به عنوان یک دستگاه سلامت محور مورد توجه باشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر شهرام موحدی» ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، با بیان اینکه اعتبارات اداره کل دامپزشکی اصفهان مکفی نیست، اظهار داشت: نیاز است به دامپزشکی استان، یک دستگاه سلامت محور نگاه شود اما مشکل ما این است که تا اتفاق بدی در حوزه سلامت نیافتد خیلی کسی متوجه نیست.

وی با اشاره به اینکه حوزه دامپزشکی نیازمند نگاه ویژه دولتمردان است، افزود: طرح تحول سلامت در کشور اجرا شد اما یک ریال از این طرح به دامپزشکی تخصیص داده نشد؛ اگر سلامت یک کلمه عام است باید در نظر داشت که خیلی‌ها در این حوزه کار می‌کنند و باید سایر دستگاه‌ها نیز بهره مند شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان ادامه داد: متأسفانه حقوق همکاران ما در دامپزشکی با مدرک دکتری و با سابقه ۲۰ سال حدود ۶.۵ تا ۷ میلیون تومان و بسیار ناچیز است و لازم است برای معیشت همکاران دامپزشک ما فکری عاجل شود.

موحدی با اشاره به کمبود اعتبارات دامپزشکی اصفهان، ابراز داشت: اعتبارات استانی کم است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید این اعتبار را بین ادارات تقسیم کند؛ اعتبارات دامپزشکی اصفهان کم و سهم آن از اعتبارات تملک و دارایی استان به نسبت تمام ادارات یک سوم است. از این رو به شدت نیازمند اعتبارات مکفی برای ارائه خدمات و تضمین امنیت غذایی مردم هستیم.

وی مبلغ اعتبارات اداره کل دامپزشکی را از محل تملک و دارایی استان در سال ۱۴۰۱، ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار مورد نیاز دامپزشکی استان برای ارائه خدمات ۳.۵ برابر این مبلغ یعنی حدود ۳۵ میلیارد تومان باید باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه این استان برابر ۱۶ استان کشور شیر و مواد پروتئینی تولید می‌کند، تصریح کرد: ستون امنیت غذایی کشور استان اصفهان است و برای همین است که همواره گفته می‌شود آب زاینده رود باید جاری شود زیرا بیشترین تولیدات مواد لبنی و پروتئینی کشور در اصفهان است و وقتی از جریان زاینده‌رود صحبت می‌شود در حقیقت از تأمین امنیت غذایی کشور سخن گفته می‌شود.

۵۰ درصد از پست‌های سازمانی دامپزشکی خالی است

موحدی با بیان ۵۰ درصد از پست‌های سازمانی دامپزشکی اصفهان خالی است، گفت: از ۴۴۰ پست سازمانی این اداره کل، ۵۰ درصد خالی است که این مسئله بی تردید بر ارائه خدمات ما تأثیر می‌گذارد و نیازمند ترمیم هستیم.

وی دلیل کمبود نیرو در دامپزشکی استان را مشکلاتی در سهمیه استخدامی این سازمان دانست و افزود: اگر در روستاهای دور افتاده استان فردی بیمار شود، به مراکز درمانی مراجعه می‌کند اما در حوزه دامپزشکی اینگونه نیست زیرا باید دامپزشکان برای خدمات به دور افتاده‌ترین مناطق و نواحی صعب‌العبور بروند و لازمه حضور همکاران ما در مناطق خودروی عملیاتی است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اضافه کرد: این سازمان از کمبود حداقل ۴۰ دستگاه عملیاتی زجر می‌کشد و این مسئله باعث کاهش خدمات رسانی می‌شود.

آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سه سال گذشته در اصفهان مشاهده نشد

موحدی در ادامه با بیان اینکه طی سه سال گذشته آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در استان اصفهان نداشتیم، خاطر نشان کرد: این امر به معنای نبود این بیماری در بین حیات وحش نیست زیرا ویروس در حیات وحش و محیط زیست وجود دارد اما تلاش ما حفظ سلامت طیور است.

وی اضافه کرد: طی یک سال اخیر واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در ۵۶۳ روستا انجام شد و ۹۴۲ هزار قطعه طیور در برابر این بیماری واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه ۸۶۲ میلیون دوز واکسن علیه بیماری‌های طیور در یک سال اخیر تزریق شده است، تصریح کرد: در ۶ ماه گذشته آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان اصفهان گزارش نشد.

موحدی با بیان اینکه در ۵۳۰ مزرعه آبزیان استان نیز طی یک سال اخیر مشکلی نداشتیم، ادامه داد: در چهار هزار و ۶۵۰ واحد زنبورستان بیماری‌های زنبورها کنترل شده و در بین زنبورها اپیدمی وجود ندارد.

کاهش ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی

وی با بیان اینکه کانون‌های آلوده به ویروس ppr یا طاعون نشخوار کنندگان کوچک در سال ۱۴۰۰ کنترل شد و اکنون گزارشی از کانون این بیماری نداریم، گفت: طی ماه‌های اخیر گزارشی از این بیماری در بین حیات وحش اصفهان نداشتیم.

موحدی با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی و عدم گزارش مبنی بر بروز بیماری لامپی اسکین، تصریح کرد: در مدت یک سال اخیر بیش از ۱۷ میلیون و ۴۹۰ هزار نوبت سر واکسیناسیون در استان اصفهان انجام شده است.

کنترل طاعون نشخوار کنندگان کوچک در اصفهان

وی با بیان اینکه سه میلیون نوبت سر واکسیناسیون دام در برابر بیماری ppr یا طاعون نشخوار کنندگان کوچک انجام شده، گفت: این بیماری در حال حاضر در مناطق محیط زیستی کنترل شده و اکنون چیزی به اسم اپیدمی (همه‌گیری) در استان وجود ندارد.

موحدی با اشاره به انجام ۶۶۰ هزار نوبت سر واکسیناسیون در برابر تب‌مالت، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوبت سر در برابر بیماری و ۳.۵ میلیون نوبت سر در برابر تب برفکی، گفت: طی یک سال گذشته ۳۲ هزار و ۱۳۶ قلاده سگ صاحبدار در برابر هاری واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان درخصوص مشاهده سه مورد هاری در گربه در استان، خاطرنشان کرد: آستانه تحریک حوزه دامپزشکی بسیار پایین است و به همین دلیل در برابر بروز یک بیماری عکس العمل نشان می‌دهد شاید برای برخی مراکز بهداشتی مشاهده سه نمونه در یک بیماری جای نگرانی نباشد اما آستانه تحریک دامپزشکی کم است زیرا نگاه ما پیشگیرانه است.

اداره محیط‌زیست هاری در حیات وحش را جدی بگیرد

وی با بیان اینکه وضعیت هاری گربه در استان بحرانی نیست، گفت: درباره بروز این بیماری هشدارها را شروع کردیم اما واقعیت این است که بیماری هاری که وارد جوامع انسانی و دامداری‌ها می‌شود از سگ‌های ولگرد و از حیات وحش می‌آید که متولی کنترل بیماری حیات وحش سازمان محیط زیست است، مکاتبات متعددی سال گذشته با دوستان محیط‌زیست انجام شده اما پروتکل اجرایی از اداره کل محیط زیست در کنترل هاری در مناطق مشاهده نشد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: دوستان ما در اداره کل محیط زیست باید مسئله هاری را جدی بگیرند زیرا مواردی دیده شده که روباه و شغال مشکوک به هاری بوده و به دامداری حمله کرده است.

موحدی با بیان اینکه واکسیناسیون سگ‌های صاحبدار در کلینیک‌های دامپزشکی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: کنترل سگ‌های بدون صاحب درون شهری بر عهده شهرداری‌ها است که انصافاً اقدامات خوبی انجام می‌دهند اما نیاز به تشدید و تسریع این اقدامات است.

به گزارش مهر، ۱۴ مهرماه در ایران روز ملی دامپزشکی نامگذاری شده است.

 

انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
1
20
تا وقتی مجوز قرنطینه هزار تومن هست
همین آش و همین کاسه هست وضعیت حقوق
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
این فقط حقوقه . مزایا چی ؟ اضافه کاری . حق ماموریت
راستگو
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
سلام :از سئوال شما مشخص است که از عزیزان فعال در بخش خصوصی هستید لذا لازم است توضیحاتی خدمتتان عرض کنم :
علی رغم اینکه استان ما یک استان مرزی است لیکن کل مزایایی که فرمودید در ماه حدود 700 تا 800 هزار توامان است که عدد بسیار ناچیزی است
2- یادمان باشد قوی بودن بخش دولتی و تامین حداقل های معیشتی شرط لازم برای حمایت از بخش خصوصی است . آیا به نظر شما بخش دولتی مستاصل در مخارج زندگی می تواند از بخش خصوصی در خصوص حقوقش دفاع کند ؟؟
3- بیشتر بیندیشیم
ناآشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
دکترجان دنبال راه چاره باشین....وگرنه همه ما میدونیم که هشت همه همکاران گرو نهشون هست و با بدبختی روزگار میگذرونن در استان شما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
دکترجان چرا پست های خالی رو به همکارانی که پست ندارن تخصیص نمیدین...در شهرستان های استان اصفهان کم نیستن این همکاران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۶
منم تو همین استان های مرزی هستم. نیروهای دولتی خیلی رشوه می‌گیرند، من مقاومت کردم، شد ضرر، طرح های همکارانم رو با درصد بالا تایید می کنند و مال من که زیر بار رشوه نرفتم رو با کمترین درصد، به داروخانه های دوستانشان من واکسن نمیدم، هر روز برای بازدید موجودی یخچال من میاند، قصابی ها هم بماند که فاجعه هست هیچ نظارتی بر کشتارشون نیست، لاشه ها هم همه در خیابان آویزان اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
6
16
درود بر ایشان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
انصافا از مدیران لایق هستند
همكار دولتي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
1
9
................
تعرفه دولتي دامپزشكي ١١سال هست تغيير نكرده و كسي هم به واحد مرتبط پيگيري اين موضوع نگفته كه چرا اينگونه است و تغييري انجام نشده.
پاسخ ها
بهرام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
حالا تعرفه دولتی هیچی، حقوق ها که بودجه مجزا دارند، تعرفه خصوصی که تمام درآمد بخش خصوصی هم که تمام درآمد دامپزشکان این بخش است از سال ۹۱ همین است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
0
13
.....چرا تمامی مدیران کل یک صدا نیستند تا این صدا به گوش مسئولین برسد تا دردی از آلام این پرسنل خدوم دامپزشکی کم شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
آفرین بر شما همکار عزیز که دقیقا اصل مطلب رو اشاره کردید.باید یک صدا باشند و ریاست محترم سازمان هم واقعا پیگیر باشند چون حرف ریاست برای دولت مردان اثر گذارتر است پس دکنر آقا میری واقعا باید تلاش کند و همه پرسنل هم بخ او در این راه کمک کنند و یک دل و یک دست باشند.پیروز و سربلند باشد سازمان دامپزشکی کشور این مدافعان سلامت یا به عبارتی سنگرسازان بی سنگر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
0
2
اینها رو که گفتید میدونیم.
اگر میتونید کاری انجام بدید و گرنه نگفتنش بهتره چون اینطوری همه میدونن دریافتی دامپزشک با ۱۶ سال سابقه چقدره.
ممنون
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
2
5
دریافتی دامپزشک‌ها از یک کارگرخدماتی در شرکتهای صنعتی ۱/۳ آن کارگر میباشد،شرم‌آور ونهایت بی‌وجدانی‌دولت میباشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
باور کردیم
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۱
5
1
بنده به نوبه خودم از طرف پرسنل سازمان دامپزشکی کشور از حکیم مهر جهت تلاش دلسوزانه در جهت بهبود وضعیت معیشت همکاران سازمان دامپزشکی تقدیر و تشکر می نماییم.پیروز و مانا باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
4
3
دوست عزیز بخش خصوصی در دادن حقوق از بخش دولتی الگو میگیرد با قوی شدن بخش دولتی از نظر معیشتی بخش خصوصی هم تقویت خواهد شد نگران نباشید
خوندن دامپزشکی اشتباه بزرگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
1
17
وارد به حرفه دامپزشکی شدن اشتباه محض هست.اگه اجبار نبود هیچ وقت دامپزشک نمی شدم و اگر به زمان دیپلم برمی گشتم اصلا این رشته رو انتخاب نمی کردم.الان یه گچ کار ساختمان یا گچ بر درآمد خیلی بالاتری از یه دامپزشک داره و این رشته بیشتر فارغ التحصیلاشو بدبخت کرده یا تغییر شغل دادن یا هنوز درگیر کلمه چهار حرفی دکتر هستن و با چندرغاز درآمد خودشون رو گول زدن.با وجود دولت های ایران اصلا نباید این رشته رو خوند.
پاسخ ها
مسوول فنی وبهداشتی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
به نام خدا افتخار میکنم که خیلی از مشتاقان رشته دامپزشکی را از خواندن این رشته در ایران منصرف کردم و خیلی از دانشجویان را هم تشویق کردم که وارد رشته ها یا مشاغل دیگری بشن الان هر کدامشان من را میبینند دعای خیر میکنن دوستان درک شوری که جان انسانها اینقدر بی ارزش هستش به طریق اولی جان حیوانات دیگر هیچ پس من دامپزشک نمی توانم به وظیفه وجدانی و قانونیم عمل کنم یعنی اجازه این کار را بهم نمیدن این از حقوق و دستمزدش اینهم از نوع نگرش مسوولینش به رشته!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
دقیقا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
0
4
چرا پس تعرفه های بخش خصوصی رو اعلام نمیکنید بعد گذشت هفت ماه از آغاز سال جدید؟
اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۳
0
4
در این شرایط (ایجاد عدالت هنر مدیر است) که متاسفانه وجود ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
0
0
با سلام تا زمانی تفاوت پرداختی مدیران کل با سایر همکاران حداقل ۱۰ برابر باشه و این عدم تمایل روسای سازمان ها به تغییران مدیران همین آش و همین کاسه است چون که مدیران در تمام موارد سقف دریافت را برای خود بر میدارد و بفکر واکسیناتور و بقیه نیست
نظر شما
ادامه