کد خبر: ۶۶۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
حکیم مهر - معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور گفت: در راستای تضمین سلامت غذایی جامعه، به طور مداوم فرآورده های دامی مورد نظارت و کنترل بازرسان سازمان دامپزشکی کشور قرار دارند.  
دکتر 'محسن مشکوة،' افزود: هم اکنون طرح پایش باقیمانده دارو، سموم، مایوتوکسین ها و فلزات سنگین بر فرآورده های دامی همچون گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، شیر، ماهی و عسل دراولویت برنامه های سازمان دامپزشکی کشور قرار دارد.
وی اظهارداشت: طی سال های اخیر سازمان دامپزشکی کشور با ایجاد آزمایشگاه های تخصصی به نمونه برداری و اندازه گیری باقیمانده سموم و دارو فراورده های دامی پرداخته است.
مشکوة با بیان اینکه فرآورده های دامی و محصولات غذایی استاندارد و با کیفیت باید وارد بازار مصرف شود ، از مردم خواست از گوشت و فرآوردهای دامی دارای مهر و برچسب سازمان دامپزشکی و استاندارد استفاد کنند.
وی تصریح کرد: براساس آمار موجود سازمان دامپزشکی کشور، سال 88 سرانه مصرف گوشت قرمز 13 کیلوگرم، گوشت سفید 22 کیلوگرم، شیر 130 کیلوگرم، تخم مرغ 10 کیلوگرم سالانه برای هر نفر بوده است.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور افزود: اکنون بیش از 800 هزار تن گوشت قرمز و یک میلیون 600 هزار تن انواع گوشت سفید تحت نظارت سازمان دامپزشکی در کشور تولید می شود.
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Mohsen
|
-
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
0
0
ba saham
kodam nezarat -bar koshtar damha nezarati nest -che berasad be azmayesh baghemandeh ......
نظر شما
ادامه