کد خبر: ۵۶۰۳۵
تعداد نظرات: ۹ نظر

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم پیشگیری از شیوع بیماریهای ویروسی، گفت: اقدامات پیشگیرانه در کشتارگاه های دام و طیور و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان تشدید شده و لازم است تا این اقدامات با جدیت اجرایی شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر کامیار داهیم» افزود: کارکنان شاغل در کشتارگاه‌های دام و طیور اعم از مسوولان فنی بهداشتی، کارگران خط کشتار  و بسته‌بندی و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید دارای کارت تندرستی از مراکز بهداشتی مجاز بوده و از بکارگیری افرادی که کارت تندرستی ندارند، باید در این مراکز جلوگیری شود.

وی ادامه داد: کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید از  فعالیت افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماری‌های تنفسی هستند، تا بهبودی کامل در قسمت‌های قطعه و بسته‌بندی خودداری کنند.

وی اظهار داشت: همچنین کارگران و کارکنان کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی باید از لباس کار، ماسک و دستکش در حین انجام کار استفاده کنند.

داهیم بیان کرد: لازم است بعد از پایان هر شیفت کاری در این مراکز از ماده ضدعفونی‌کننده جهت ضدعفونی تجهیزات، محیط و ضدعفونی پرسنل کشتارگاه با مواد موثر استفاده و با هماهنگی مراکز بهداشت نظارت ادواری از مراکز انجام شود.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، چهار هزار و ۷۴۷ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد، ۱۲۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در آذربایجان‌غربی نیز تاکنون نتیجه ۳۰ آزمایش در خصوص ابتلا به بیماری کرونا مثبت اعلام شده که از این افراد، یک نفر جان خود را از دست داده، ۹ نفر از بیمارستان ترخیص شده و ۲۰ نفر همچنان بستری هستند.

 

انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
مسئول فنی کشتارگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۸
0
4
با قاطعیت اعلام میکنم در هیچ کشتارگاهی شرایط رعایت نخواهد شد چون مدیران بی خیال و به فکر نیستند شخصا گفتم با وجود تذکرات کسی رعایت نمیکنه اعلام شد حالا اگه ده درصدم رعایت شد ادامه بدید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
4
آقای دکتر
یکسال است که مرکز بسته بندی گوشت ، اجازه ورود به بازرسین شما نداده
چگونه بخشنامه را اجرا و نظارت خواهید کرد؟
زمانی که عضو هیات مدیره شرکت (و همسر مدیر عامل) و سهامدار شرکت را به عنوان بازرس بهداشتی قبول می کنید ، اجازه بازرسی هم نخواهید داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
4
شما اگر توان دارید، فقط نیمی از بندهای بخشنامه های آنفلوانزا در کشتارگاهها را رعایت کنید.
کشتارگاهها سال به سال یک گالن ضدعفونی کننده نمی خرند
کدام ماسک؟
خودتان به کارکنانتان ماسک داده اید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
3
الان نصف شب هست و کشتارگاهها در حال کارند
کدام ماسک؟
کدام کارت بهداشتی؟

از زمان شیوع آنفلوانزا همین ها را می گویید اما آیا تا حال اجرا شده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
3
میشه متن دستورالعمل را هم منتشر کنید تا همه استفاده کنند. مگر چیزی بیشتر از آیین نامه های سازمان هست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
دستورالعمل آنفلوانزا جامع و کامل بود.
فقط امیدوارم کمترش نکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
2
این دستورالعمل ؛ سالها پیش ابلاغ شده و تازگی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
2
یعنی اگر کارگر کارت بهداشتی نداشته باشند ، چکار خواهید کرد؟
آیا اجازه می دهید که کارشناس بازرس شما خط را متوقف کند؟
اگر چنین اجازه ای ندارد ، دستورالعمل به درد نمی خورد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
2
شما اول ماده ی 19 رئ اجرا کن.کارفرما ها را آنقدر پررو کردید.که دیگر به خود شما هم احترام نمی گذارند
نظر شما
ادامه