کد خبر: ۳۰۹۵۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
 
 

در پی انتشار تصاویری از شست‌وشوی مرغ در سرویس بهداشتی از سوی کاربران فضای مجازی، رئیس اتحادیه صنفی رستوران‌داران و سلف سرویس تهران اعلام کرد که رستوران‌های تهران کاملاً بهداشتی‌اند و اصلا این اتفاق در رستوران‌ رخ نداده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «علی‌اصغر میرابراهیمی» رئیس اتحادیه صنفی رستوران‌داران و سلف سرویس تهران درباره تائید شست‌وشوی مرغ در سرویس بهداشتی از سوی اداره کل دامپزشکی تهران گفت: رستوران‌های تهران هر 45 روز یک بار مورد بازدید قرار می‌گیرند و چنین مواردی در رستوران‌های پایتخت سابقه ندارد.

وی با تاکید بر اینکه بازدیدهای محسوس و نامحسوسی از رستوران‌های داریم، افزود: اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران تفاهم‌نامه‌ای را با اداره کل دامپزشکی تهران دارد که به موجب آن تمامی رستوران‌های استان از سوی یک شرکت مجاز هر 45 روز یکبار و نهایتا هر دو ماه یکبار مورد بازدید قرار می‌گیرند.

رئیس اتحادیه صنفی رستوران‌داران و سلف سرویس تهران با تاکید بر اینکه گزارش‌های مستند این بازدیدها از واحدهای صنفی در اختیار اتحادیه قرار می‌گیرد، تصریح کرد: در این بازدیدها همه مواد خام گوشتی، پروتئینی، گوشت و فرآورده‌های دامی رستوران‌ها رویت و حتی داخل ماشین‌های یخچال‌دار و حمل گوشت و مرغ نیز بازرسی می‌شود.

میرابراهیمی عنوان کرد: همچنین بازرسان ما از سوی دامپزشکی تهران در بازدیدهای خود از رستوران‌ها مدارک و مستندات شرکت‌های مرغ‌های خریداری شده را نیز مورد بررسی قرار می‌دهند تا گوشت و مرغ از مراکز مجاز و بهداشتی خریداری شده باشد.

رئیس اتحادیه صنفی رستوران‌داران و سلف سرویس تهران در پاسخ به این پرسش که آیا موارد مشابه شست‌وشوی مرغ در مراکز غیربهداشتی همانند سرویس بهداشتی در رستوران‌ها گزارش شده است، بیان کرد: خبر مربوط به شست و شوی مرغ در سرویس بهداشتی مربوط به رستوران نبوده و این اتفاق در یک مرکز بسته‌بندی و انجماد زدایی رخ داده است. از سوی دیگر سرویس بهداشتی رستوران‌ها عموما در معرض دید است و امکان چنین استفاده‌ای از آن وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مرغ‌ و گوشت مورد استفاده در رستوران‌ها از جمله فرآرده‌های منجمد عرضه شده در بازار از سوی شرکت بازرگانی دولتی است،عنوان کرد: مرغ‌های منجمد‌شده شرکت بازرگانی دولتی در میدان‌های میوه و تره‌بار عرضه می‌شود و گوشت و مرغ رستوران‌ها از شرکت‌های تولیدی و عرضه دارای مجوز و پروانه از سازمان دامپزشکی تهیه می‌شوند.

میرابراهیمی درباره تعداد رستوران‌های فعال در تهران نیز خاطر نشان کرد: اکنون 800 رستوران در تهران به‌جز حوزه‌های شمیرانات و شهرری فعال هستند که علاوه بر آن 200 واحد دیگر را نیز در دست راه‌اندازی است.
  
  
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
0
0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
0
0
هر 45 روز یک بار خیلی زیاد نیست جناب میرابراهیمی
فکر میکنم بشه 3 ماه یکبار بهتر بشه مگه نه!!!
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
0
0
در رستوران های ......... کارگرانی که سالاد سبزیجات فله ای درست می کنند وضعیت یهداشتی مطلوبی ندارند. در پاسخ به اعتراض شاهدان عینی به ایشان گفته شده که بازرس بهداشتی را نمک گیر کرده ایم و وی هرگز بر علیه ما اقدامی نخواهد کرد!
نظر شما
ادامه