در پی انتشار تصاویری از شستوشوی مرغ در سرویس بهداشتی از سوی کاربران فضای مجازی، رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران اعلام کرد که رستورانهای تهران کاملاً بهداشتیاند و اصلا این اتفاق در رستوران رخ نداده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «علیاصغر میرابراهیمی» رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران درباره تائید شستوشوی مرغ در سرویس بهداشتی از سوی اداره کل دامپزشکی تهران گفت: رستورانهای تهران هر 45 روز یک بار مورد بازدید قرار میگیرند و چنین مواردی در رستورانهای پایتخت سابقه ندارد.
وی با تاکید بر اینکه بازدیدهای محسوس و نامحسوسی از رستورانهای داریم، افزود: اتحادیه رستورانداران و سلف سرویس تهران تفاهمنامهای را با اداره کل دامپزشکی تهران دارد که به موجب آن تمامی رستورانهای استان از سوی یک شرکت مجاز هر 45 روز یکبار و نهایتا هر دو ماه یکبار مورد بازدید قرار میگیرند.
رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران با تاکید بر اینکه گزارشهای مستند این بازدیدها از واحدهای صنفی در اختیار اتحادیه قرار میگیرد، تصریح کرد: در این بازدیدها همه مواد خام گوشتی، پروتئینی، گوشت و فرآوردههای دامی رستورانها رویت و حتی داخل ماشینهای یخچالدار و حمل گوشت و مرغ نیز بازرسی میشود.
میرابراهیمی عنوان کرد: همچنین بازرسان ما از سوی دامپزشکی تهران در بازدیدهای خود از رستورانها مدارک و مستندات شرکتهای مرغهای خریداری شده را نیز مورد بررسی قرار میدهند تا گوشت و مرغ از مراکز مجاز و بهداشتی خریداری شده باشد.
رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران در پاسخ به این پرسش که آیا موارد مشابه شستوشوی مرغ در مراکز غیربهداشتی همانند سرویس بهداشتی در رستورانها گزارش شده است، بیان کرد: خبر مربوط به شست و شوی مرغ در سرویس بهداشتی مربوط به رستوران نبوده و این اتفاق در یک مرکز بستهبندی و انجماد زدایی رخ داده است. از سوی دیگر سرویس بهداشتی رستورانها عموما در معرض دید است و امکان چنین استفادهای از آن وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مرغ و گوشت مورد استفاده در رستورانها از جمله فرآردههای منجمد عرضه شده در بازار از سوی شرکت بازرگانی دولتی است،عنوان کرد: مرغهای منجمدشده شرکت بازرگانی دولتی در میدانهای میوه و ترهبار عرضه میشود و گوشت و مرغ رستورانها از شرکتهای تولیدی و عرضه دارای مجوز و پروانه از سازمان دامپزشکی تهیه میشوند.