کد خبر: ۱۲۸۵۸

حکیم مهر - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران از تولید بیش از 11 درصد گوشت مرغ کشور در استان مازندران خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حسین نگهدار معاون بهبود تولیدات دامی این سازمان با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: استان مازندران بعلت شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و فراهم بودن نسبی شرایط پرورش طیور، در بین سایر استان های سراسر کشور دارای عمده ترین سرمایه گذاری و اشتغال در زمینه پرورش مرغ گوشتی بوده و با داشتن 2084 واحد مرغداری گوشتی و تولید بیش از 11 درصد گوشت مرغ رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.
او تصریح نمود: در سال گذشته (91) در استان مازندران بیش از 118344892 قطعه جوجه ریزی گوشتی صورت گرفت که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن (90) بیش از 10 درصد رشد داشته است.
نگهدار با بیان اینکه از این میزان جوجه ریزی بمقدار 219133 تن گوشت سفید آماده طبخ (01) و با احتساب گوشت سایر ماکیان در مجموع 230 هزار تن گوشت سفید آماده طبخ به ارزش ریالی بیش از 12650 میلیارد ریال در استان مازندران تولید گردیده، میانگین تولید روزانه گوشت مرغ در استان را 630 تن اعلام داشت که پس از تامین نیاز شهروندان استان بیش از 66 درصد معادل 415 تن روزانه به سایر استان ها صادر می گردد.

 

نظر شما
ادامه