
حکیم مهر: کتاب «دستنامه بازرسی گوشت قرمز» تالیف «دکتر سیدحمید فریمان» و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد منتشر شد.
دکتر سیدحمید فریمان در حال حاضر به عنوان مسئول فتی بهداشتی در استان اصفهان مشغول به فعالیت می باشد.
کتاب دستنامه بازرسی گوشت قرمز با هدف دسترسی دانشجویان، علاقهمندان و فعالان این عرصه به یک متن جامع علمی، بهروز و کاربردی در زمینه بازرسی گوشت قرمز تألیف گردیده است. از نکات مثبت و متمایز این نوشتار میتوان به بیان نظرات و تجربیات علمی و عملی اساتید مجرب دانشگاهی، گردآوری و نگارش نکات کلیدی از مقالات علمی و کتابهای مرجع در این زمینه، ارائه مبسوط و کامل مبحث بازرسی گوشت شتر و شترمرغ (که در منابع داخلی و خارجی کمتر به آن پرداخته شده است) و نیز استفاده از حدود 380 تصویر رنگی باکیفیت و جدید جهت کمک به فهم بهتر مطالب اشاره نمود.



لطفا بگین از کدوم سایت و یا از چه طریقی میشه این کتاب رو تهیه کرد ؟؟؟
|
RedMeatHandbook@
قیمتش خیلی بالاس
به نظرم چون اطلسه گرون نیست. هزینش با یه کلاس ۶ امتیازی نظام دامپزشکی برابره. ولی مشکل اینه که فعلا توزیع مناسبی نداره.
من این کناب رو میخوام میشه لطفا راه تهیه این کتاب رو بهم بگی؟؟
کتاب را چطور میشه تهیه کرد؟
|
سلام. از طریق کانال تلگرام
ظاهرا فعلا به صورت اینترنتی عرضه میشه و هنوز توزیع فروشگاهی نشده
نتیجه حداقل 20 سال درگیری مستقیم با موضوع توسط یک انسان علمی و به روز. احتمالا بهترین کتاب گوشت باشه. درود بر دکتر فریمان عزیز
قیمتش خیلی زیاده.این کتاب ها باید از طرف ارگان های دولتی رایگان به مسئولین بهداشتی تقدیم گردد تا اونها هم زحمت کشیده،چشم و وقت خود را بذارن تا گوشت در شان یه ایرانی به دست ایرانی برسد.