کد خبر: ۷۴۰۶۳

حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی هفت کشتارگاه نیمه صنعتی استان نیازی ضروری برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مختار رجائی فر» افزود: این کشتارگاه ها در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد اغلب به دلیل نداشتن سیستم های اتاق سرد برای نگهداری،نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیربهداشتی بودن شیوه دفن دارای نقصان های جدی است.

وی با اشاره به نیاز ضروری کشتارگاه های دام به اتاق پیش سرد تاکید کرد: نگهداری لاشه‌ دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیشسرد باعث از میان رفتن ویروسها و عوامل بیماریزا از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز (تب مالت) میشود.

رجایی فر بیان کرد: این مراکز خدماتی باید به چاه سبتیک،خط کشتار ریلی تجهیز شود تا کشتار بر روی زمین انجام نشود.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد استان است.

رجایی فر اضافه کرد: در زمان حاضر سه کشتارگاه صنعتی طیور در شهرهای یاسوج (۲ باب )و دوگنبدان (یک) جمعاً با ظرفیت هشت هزار قطعه در ساعت فعالیت می کند.

وی ادامه داد:بزرگترین پروژه احداث کشتارگاه صنعتی طیور لیشتر واقع در شهرستان گچساران تا ۶ ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد.

رجایی فر گفت: این طرح با سرمایه گذاری یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع در حال ساخت است.

وی افزود: سالن‌های ذبح و بسته بندی ، انبار سردخانه و تصفیه خانه از بخش‌های در حال ساخت این مجموعه است.

 

نظر شما
ادامه