کد خبر: ۷۱۹۳۲

حکیم مهر: رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری گفت: کیت‌های تشخیص دامپزشکی در این پژوهشگاه تولید و برای اولین بار آماده تجاری سازی شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، «جواد محمدی» در نشستی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی، افزود: باتوجه به ارتباط خوبی که با بخش صنعت برقرار شده است، پژوهشگاه ژنتیک زمینه را برای اشتغال دانشجویان این پژوهشگاه آماده کرده تا دانشجویان از مزایای مادی و علمی دستاوردهای مذکور بهره مند شوند.

وی ادامه داد:‌ دانشجویان می‌توانند با مشارکت اعضای هیات علمی در این پژوهشگاه شرکت های دانش بنیان تاسیس کنند.

محمدی به نقش دانشجویان و دانشگاهیان پرداخت و اظهار داشت: آینده کشور با وجود تحریم‌های گسترده باتکیه بر توانمندی جوانان و دانشجویان از نظر علمی درخشان است؛ زیرا تاکنون نیز پیشرفت های خیره کننده ای در زمینه سلول‌های بنیادی، زیست‌فناوری و انرژی هسته ای محقق و باعث خودکفایی در حوزه‌های مزبور شده است.

پایان ساخت و ساز در بنای نیمه‌تمام پژوهشگاه

رییس پژوهشگاه ژنتیک تصریح کرد: روند ساخت و ساز ساختمان نیمه‌تمام پژوهشگاه برای حضور شرکت های دانش بنیان و تولیدات در حال پایان است.

محمدی همچنین گفت: با شرکت های مواد غذایی برای تولید نیازهای آنها تفاهم نامه امضا کرده ایم

برای اولین بار کیت های تشخیص دامپزشکی تولید شده توسط پژوهشگاه ژنتیک آماده تجاری سازی در این پژوهشگاه است.

نشست رییس پژوهشگاه با دانشجویان تحصیلات تکمیلی با اهدای لوح تقدیر به دو تن از اساتید سرآمد سال ۱۴۰۰ در رشته های زیست‌فناوری و ژنتیک برگزار شد. این  نشست با پرسش و پاسخ دانشجویان با مدیر پژوهشگاه پایان یافت.

به گزارش ایرنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مهم‌ترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم و فعال در زمینه مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری به عنوان یک موسسه پژوهشی و برای انجام تحقیقات علمی‌صنعتی و به‌ویژه کاربردی، بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال ۶۶ تاسیس شد تا جهت نیل به اهدافی همچون تحقیقات در زمینه های مختلف علوم زیستی، پزشکی، ‌کشاورزی، دارویی و زیست‌فناوری گام بردارد و آموزش و تربیت متخصصان و محققان دانشگاه های کشور را به عهده گیرد.

پژوهشگاه از سه پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری پزشکی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست تشکیل شده است که هر کدام از این پژوهشکده ها نیز دارای سه گروه پژوهشی هستند.


نظر شما
ادامه