کد خبر: ۵۷۱۹۹
تعداد نظرات: ۷ نظر

 

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: به دنبال تشدید نظارت‌ها در کشتار و عرضه گوشت قرمز و سفید در دو ماه گذشته بیش از 20 تن محصولات تاریخ مصرف گذشته در این حوزه کشف و معدوم‌سازی شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر صادق صالحی» ۱۷ اردیبهشت در بازدید از کشتارگاه صنعتی اردبیل اظهار کرد: با تشدید این نظارت‌ها در روزهای گذشته نیز 500 کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی و آلایشی در سطح بازار اردبیل از قصابان متخلف کشف و ضبط شده و پرونده آنها در اختیار مراجع قضائی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه به صورت شبانه‌روزی همکاران ما بر ذبح شرعی و بهداشتی دام و طیور نظارت دارند، خاطرنشان کرد: به دنبال شیوع کرونا تاکید ما بر عرضه گوشت با مهر دامپزشکی و مرغ به صورت بسته‌بندی بوده و به هیچ وجه خارج از این قاعده عرضه محصولات دام و طیور قابل قبول نیست.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل عرضه گوشت چرخ کرده را به صورت آماده تخلفی بارز معرفی کرد و گفت: به هیچ عنوان قصابی‌‌ها حق ندارند گوشت چرخ کرده را به صورت آماده عرضه کنند که با تشدید نظارت‌ها در این زمینه فعالیت قصابی‌ها به حداقل برسیده است.

صالحی ادامه داد: قصابان مکلفند در حضور مشتری گوشت خریداری شده را چرخ کرده و عرضه کنند که در این زمینه نظارت‌ها با قوت ادامه دارد و هموطنان در صورت مشاهده تخلف می‌توانند آن را به دامپزشکی گزارش کنند.

وی افزود: عرضه مواد آلایشی به ویژه جگر و قلوه، کله پاچه و سایر محصولات باید به صورت بسته‌بندی و رعایت موازین بهداشتی عرضه شود که در صورت بروز تحلف به شدت با خاطیان برخورد می‌شود.

کشتارهای جاده‌ای جمع‌آوری می‌شود

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: از 20 اردیبهشت و با فعال شدن اکیپ‌های نظارتی در سه نقطه استان که عمدتا کنار جاده است، عرضه گوشت به صورت غیرمجاز ممنوع خواهد بود.

صالحی تصریح کرد: قصابی‌های آراللو و منطقه پارس‌آباد مکلفند گوشت مورد نیاز خود را از کشتارگاه صنعتی دریافت کنند و هرگونه کشتار سنتی ممنوع بوده و در صورت مشاهده کشتار به کشتارگاه منتقل و قصابی نیز پلمپ خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: قیمت هر کشتار دام در کشتارگاه کمتر از 12 هزار تومان است و نباید قصابی‌ها در این زمینه قصور و کوتاهی داشته باشند و با خرید دام مورد نیاز از سوی خود قصابی‌ها و عرضه آن به کشتارگاه سعی‌مان بر روند قانونی و بهداشتی در این زمینه است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل ادامه داد: به هیچ وجه برخی از صحبت‌های عامیانه مبنای واقعی ندارد و ما در کشتارگاه از شوک برای کشتار دام سبک و سنگین استفاده نمی‌کنیم و حتی در گاو از تله فیزیکی استفاده شده و با نظارت دامپزشکی سالم‌ترین گوشت در اختیار قصابی‌ها قرار می‌گیرد.

صالحی افزود: به هیچ وجه کیفیت گوشت عرضه شده در آراللو با اردبیل هم در قیمت و هم نوع گوشت عرشه شده تفاوتی ندارد و اگر قصابی‌ها رتبه‌بندی شوند عرضه دام نر و ماده کاملا مشخص خواهد شد.

 
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
0
5
آقای دکتر شوک جزء الزامات کشتار و رفاه حیوانات است.قوانین را مطالعه بفرمائید.اعتراف به عدم اجرای قانون کردید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
5
ایجاد بی حسی stunning از اصول کشتار به روش انسانی بوده و در دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت حیوانات در خصوص رفاه حیوانات تاکید شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
4
شوک نمی دهید؟
پس کار بسیار اشتباهی می کنید.

اعتراف هم می کنید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
2
0
شوک عوارض بسیار زیادی دارد .از جمله خونمردگی در لابلای عروق در عضلات که باعث فساد زود هنگام درلاشه وماندگاری کم میگردد که این امرسبب شده امروزه از پیستوله نفنگی استفاده میکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
شکی نیست که پیستوله بهتر از شوک الکتریکی هست اما استرس ذبح بدون بیهوشی ، عوارضش بیشتر از شوک هست

پس شوک لازم است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
0
خدمت دوستان عارضم که در خط کشتار گوسفندی هیچ گونه شوکی داده نمیشود. در خط کشتاری گاوی ،کشتارگاه اردبیل پس از پیگیری های مداوم دامپزشکی چند سالیه که تله گاوی خریداری و راه اندازی کرده که ذبح بعد از مهار دام داخل باکس انجام میشه که در این روش خونگیری بیشتری از لاشه نسبت به کشتار با شوک الکتریکی اتفاق میافته.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
در این صورت جنایت بزرگی در این کشتارگاه اتفاق میفتد
نظر شما
ادامه