کد خبر: ۴۶۱۳۴
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی:
«دکتر محمدرضا بهروزیان شریف» افزود: در حال حاضر با توجه به کثرت دانشکده های دامپزشکی تعداد زیاد دانش آموختگان دامپزشکی وجود دارد که ظرفیت فعلی بازار کار جوابگوی این تعداد از دانش آموختگان نیست ...

حکیم مهر: رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در مصاحبه با روابط عمومی اداره کل، آخرین دستاوردها و دغدغه های حوزه تشخیص و درمان استان را بیان نمود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، «دکتر محمدرضا بهروزیان شریف»، رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در مصاحبه آخرین دستاوردها و دغدغه های حوزه تشخیص و درمان استان را اینگونه عنوان کرد:

1. آقای دکتر مهمترین دستاوردهای اداره کل در سالهای اخیر را در حوزه تشخیص و درمان ذکر کنید؟

ارایه خدمات بخش غیر دولتی در اقصی نقاط استان، به طوریکه در حال حاضر در اکثر دهستان های استان دکتر دامپزشک حضور دارد، با اعطاء مجوز فروش دارو به درمانگاه هایی که در مراکز دهستان ها قرار دارند علاوه بر ارایه خدمات به دامداران، دانش آموختگان  جدید بکارگیری می شوند.

کمک به تدوین دستورالعمل های سازمان به طوریکه این استان همواره یکی از چند استان طرف مشورت سازمان بوده است و اخیرا نیز تدوین دستورالعمل معدوم سازی دارو به این استان واگذار شده است.

2. مهمترین محدودیت ها در اداره تشخیص و درمان استان کدام ها هستند؟

تعداد زیاد دانش آموخته یکی از معضلات مهم می باشد. با توجه به اینکه اکثر دانش آموختگان جدید خانم هستند و امکان بکارگیری این همکاران در مناطق دور افتاده و بخش درمانگاهی کمتر وجود دارد و این معضل مهم می باشد.

3. محور عملیاتی آن اداره طی اجرای  برنامه ششم چیست؟

مهمترین محور و هدف، واگذاری امور به بخش خصوصی است. در حال حاضر حدود 80 درصد مراحل صدور پروانه ها و مجوزهای مراکز بخش خصوصی دارو و درمان به نظام دامپزشکی به عنوان یک تشکل خصوصی واگذار شده که در آینده نزدیک این واگذاری بطور کامل انجام خواهد شد.

درمان دام ها بطور کلی به بخش خصوصی واگذار شد و همانطور که عرض شد در حال حاضر در اکثر نقاط کم برخوردار استان هم دکتر دامپزشک وجود دارد و ان شاء الله با ادامه این سیاست و اجرای طرح درمانگاه ویژه مناطق روستایی و عشایری در آینده نزدیک این برخورداری در مناطق محروم به صد در صد می رسد.

4. برای تحقق شعار سال چه برنامه ای در نظر دارید؟

حمایت از کالای ایرانی نه تنها امسال که در کلیه سالها سرلوحه دامپزشکی خراسان رضوی است. به همین منظور جهت تسهیل امور مربوط به تولید کنندگان استان که مهمترین آنها در حوزه دارو و درمان داروسازی نصر است کلیه اقدامات انجام گرفته است، به نحوی که تا قبل از مسئولیت صادرات دارو این کارخانه به رشد  پانصد درصدی  در صدور دارو به کشورهای همسایه دست یافته بود.

در حال حاضر نیز با توجه به واگذاری اکثر امور به استان ها اداره کل دامپزشکی خرسان رضوی از هیچ کوششی جهت حمایت از تولید کننده داخلی فرو گذار نیست. البته بهتر است در این رابطه از تولید کنندگان استانی در رابطه با عملکرد دارو و درمان استان سوال شود.

5. آخرین وضعیت گزارش بیماریها از مراکز درمانی و تشخیص دامپزشکی استان ؟

در این رابطه نظر اداره طیور و اداره بهداشت و مبارزه با بیماری های دام و کلینیک مرجع نیز باید اخذ شود. با توجه به اطلاعات این اداره خوشبختانه بیماری واگیر در سطح استان وجود ندارد و استان از نظر بیماری آنفلوانزا و تب برفکی که دو بیماری با میزان شیوع بالایی هستند در وضعیت مناسبی است. در مورد سایر بیماری ها نیز مشکل خاصی در استان وجود ندارد و در حد معمول می باشند.

6. برنامه برای فارغ التحصیلان ویژه در مقطع دکتری در حوزه اشتغال چیست؟

همانطورکه عرض شد در حال حاضر با توجه به کثرت دانشکده های دامپزشکی تعداد زیاد دانش آموختگان دامپزشکی وجود دارد که ظرفیت فعلی بازار کار جوابگوی این تعداد از دانش آموختگان نیست. اما مسئولین استان تمامی سعی و تلاش خود را جهت استفاده از این ظرفیت بکار بسته اند. به عنوان مثال اعطاء مجوز فروش دارو به درمانگاه های مستقر در مراکز دهستان ها که بعد از اجرا توسط خراسان رضوی در دستورالعمل های سازمان دامپزشکی تحت عنوان درمانگاه های ویژه مناطق روستایی و عشایری مطرح شد یکی از راهکارهای اشتغال این عزیزان است.

7. در حوزه نظارت بر بخش خصوصی دامپزشکی از ابتدای سال چه اقداماتی انجام شده است؟

یکی از وظایف اداره دارو و درمان دامپزشکی استان علاوه بر حمایت از همکاران بخش خصوصی، نظارت بر فعالیت های این عزیزان است. در همین راستا در هشت ماهه نخست سال جاری تعداد 2557 بازدید از مراکز بخش خصوصی انجام گرفته که تعداد 17 مورد تخلف مشاهده شده که موارد جهت رسیدگی به مراجع قانونی معرفی شدند.

8. در پایان اگر مورد خاصی وجود دارد بیان کنید؟

ضمن تشکر از روابط عمومی اداره کل به جهت انعکاس فعالیت های همکاران در حوزه تشخیص و درمان، لازم به ذکر است با توجه به واگذاری امور به بخش خصوصی و نظام دامپزشکی، امید است شاهد پویایی بیشتری در این بخش باشیم. البته دستگاه های حاکمیتی بر اساس وظایف ذاتی خود، نظارت های خود را در کنار حمایتهایی که از این عزیزان خواهد شد اعمال می نماید.

ومن الله التوفیق

 


انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
مجید
|
United States of America
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
باید به دکان های مدرک فروشی تبریک گفت ، رشته دامپزشکی را کم ارزشتر از رشته های کارشناسی علوم پزشکی همانند فیزیوتراپی و پرستاری کردند .به جای ۴۰۰-۵۰۰نفر پذیرش ۴۰۰۰دکتر بیکار تحویل کشور دادند .دیری نمیپاید که بالای سر هر طویله یک دامپزشک کشیک بکشد . وزارت علوم بی تفاوت هم در این قضیه مسول است .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
هرکس میخواهد شغلی را انتخاب کند لازم است در مورد بازار کار ان شغل بررسی کند سپس وقت وهزینه خود را صرف آموزش وکسب دانش آن شغل کند تا باین معضل گرفتار نشود هم خود افراد مقصرند هم برنامه ریزان اموزشی ان شغل .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
دانش آموزان دبیرستانی متاسفانه امکان کسب اطلاع را ندارند!
شما خودتان را جای یک دانش آموز شهری که هیچ ارتباطی را با دامپزشکی نداشته است بگذارید!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
شما سینما میخواهید بروید از جند کانال جویا میشوید چطور برای سرنوشت آینده شغلی خود تحقیق نمیکنید فقط مادرها روی چضم وهم چشمی میگویند فرزدنمان برود دکتر شود آن که میخواهد هزینه کنند تحقیق کند
شفیعیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
چرا کما فی سابق مجوز داروخانه ها رو به کاردان ها نمیدین؟تا دو دهه قبل کاردان ها مجوز داروخانه و مرکز واکسیناسیون داشتن اما امروزه کاردانی دامپزشکی حتی کارشناسی آن زمینه کاری مشخص ندارد بیایید مثل دودهه قبل کلینسین ها تشخیص و درمان کنند و کاردان ها فروش دارو و واکسن اینطوری هم از بیکاری کم میشه هم کاردان ها و کارشناس ها مجبور نیستن غیر مجاز وارد حیطه دکترهای دامپزشک شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
سلام.شمایی که سر ماه حقوق خودتون را دریافت میکنید برای شما خیلی بهتره که حتی کوچکترین روستا هم دکتر دامپزشک داره.اما اون دکترایی که بیش از 20 سال سابقه دارند و منبع درامدشون فقط یک مجوز است حالا یک نفر تازه فارغ التحصیل 3 تا مچوز داره و بازار تمام افراد بالای 20 سال را خراب کرده.بله برای شماچه فرقی میکنه؟شما فقط امار بدبد
داروخونه چی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
خب جناب دکتر تبیین فرمایید با صدور پروانه درمانگاه ویژه (مجوز داروخانه و درمانگاه به یک نفر خاص) چگونه بجای اشتغال دو نفر، یک نفر کار پیدا می کند ولی حضرتعالی می فرمایید اشتغال زایی.می فرمایید فروش داروهای محدود ولی عملا طرف داروخانه باز می کنه .یعنی فرصت شغلی دو نفر را در اختیار یک نورچشمی قرار می دهید و بعد می فرمایید اشتغال زایی!
لطفا مساله را تشریح نمایید ما هم روشن شویم.
........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
جناب دکتر بهروزیان ای کاش کمی در خصوص پروانه داروخانه ............ توضیحاتی ارائه میکردید. بدون وجود امتیازات لازم و...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
در عوض حداقل خانم دکتر صداشون میکنن کلاس داره. توی اداره ها و آزمایشگاه ها جای کارشناس آزمایشگاه و پرسنل اداری رو پر میکنن. یه موقع توی فارم نرن میشکنن. هر چی هم شغل بیخود و راه دور و سخت و با بدبختیه بندازین گردن مردها .آره خوب توی ایران به خانم ها خیلی ظلم میشه اصلا مگه برابری جنسیتی وجود داره؟؟؟؟؟ آخه مگه مجبوری به خاطر اینکه دکتر صدات کنن بیای توی رشته ای که حتی از دست زدن به حیوانات کوچک هم وحشت داری؟
بی مدیریتی بزرگترین معضل کشور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
وقتی کشور مدیر نداشته باشه و بی صاحب باشه،این همه معضل های اقتصادی و غیره پیش میاد که هیچ.معضل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی اون هم در مقطع دکترای حرفه ای هم پیش میاد.این وضعیت نتیجه بی عرضگی و بی اهمیتی دولت و مجلس به مردم و افراد تحصیل کرده هست.آخه وضعیت اقتصادی رو تقصیر آمریکا میندازی،ازدیاد بی رویه فارغ التحصیل و بیکاری اونها هم تقصیر آمریکاست!!!! ....... هم حدی داره!!!!!!!
اصغر شیرافکن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
درمانگاه ویژه روستایی عشایری نه تنها دردی رو دوا نمکینه که هیچ بلکه اوضاع رو هم بهم میریزه
زبیده مصیبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
......... بر آقایان!!!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
وقتی قوم گرایی در مدیریت کشور بیداد میکند باید هم استان شما مشاور سازمان بشه. این یک ذره اعتبار باقیمانده دامپزشکی رو هم ............... با بی تدبیری و این دست تصمیمات ناشیانه از بین ببرین
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
0
0
سلام باید قبول کرد بعضی رشته ها کارش مردانه هست و حضور خانم ها جز اشغال یک صندلی و گرفتن فرصت کار از دیگران هیچ نفعی ندارد رشته دامپزشکی که کار با اسب و گاو و گوسفند و طویله و غیره حتی بخش دام کوچک هم مخاطرات خود نظیر گاز گرفتن و غیره داره اصلا مناسب خانم ها نیست و صرف اینکه خانم دکتر صداشون بزنند و وقت و هزینه خود را تلف کنند و به جمع کثیر بی کاران این رشته بپیوندند فایده ایی ندارد بیایید یکبار هم شده عاقلانه و به دور از تعصب فکر کرد شاید الان چند همکار خانم که نظر من را می خوانند ناراحت شوند بنده قصد توهین به هیچ جنسیتی را ندارم اما قبل از وارد شدن به هر شغلی موقعیت ان را وضعیت اشتغال و غیره را بسنجیم و بعد اقدام کنیم
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۲
0
0
از دکتر بهروزیان که جوابگوی سوالات همکاران تازه فارغ التحصیل هستند تشکر می کنم
نظر شما
ادامه