گرجستان به تازگی با بکار گرفتن مقررات جدید، کنترل بیشتری بر واردات محصولات دامی و کشاورزی در مرزها اعمال میکند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، مقررات کنترل محصولات دامی و کشاورزی در گذرگاههای مرزی گرجستان تغییر یافته است.
بر اساس مقررات جدید، گمرک گرجستان، اگر در گذرگاههای مرزی تردیدی بر کیفیت کالاهای وارداتی داشته باشد، صاحبان کالاها تا اتمام تحقیقات دامپزشکی و گیاهی نمیتوانند این کالاها را به فروش برسانند و آنها موظف خواهند بود محمولههای خود را در انبارهای گمرک نگهداری کنند.
این در حالی است که پیشتر واردکنندگان با وجود اینکه در گذرگاه های مرزی از محصولات وارداتی برای کنترل کیفیت آنها نمونه میگرفتند ولی تا اعلام نتایج آن مجاز به فروش محصولات خود در بازار بودند.
بنا به مقررات جدید، اگر در محصولات وارد کنندهای، دو بار در سال موارد نارسایی در کیفیت از جمله میکروارگانیسمهای بیماری زا شناسایی شود، واردات این محصولات از سوی همان واردکننده به مدت یک سال متوقف میشود.
به گزارش موسسه ملی آمار گرجستان در حال حاضر این کشور تره بار، میوه، قارچ، گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی تازه و یخ زده از کشورهای مختلف وارد میکند.
همچنین در گزارش موسسه ملی مواد غذایی آمده است، در سال گذشته میلادی در نتیجه تحقیقات آزمایشگاهی در برخی محصولات وارداتی وجود سالمونلا و لیستریا شناسایی شده است.