کد خبر: ۳۳۹۷۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
در دیدار عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی مطرح شد:
«علی اکبری» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: جامعه قدر و منزلت و شأن کار دامپزشکی را می‌داند و خدمات شما به هیچ وجه قابل کتمان نیست ...



حکیم مهر - یک عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با قدردانی از خدمات گسترده ای که این سازمان به بهره برداران ارائه می دهد، مشکلات موجود در این حوزه به ویژه پشتیبانی ضعیف از آن را ناشی از ضعف مفرط صنعت دام و طیور کشور دانست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، «علی اکبری» نماینده 5 شهرستان این استان در مجلس در این دیدار گفت: تا زمانی که صنعت پرورش دام و طیور و فرآورده های دامی در کشور از مشکلات متعدد رنج ببرد، چگونه می توان انتظار داشت که سازمان ها و ادارات پشتیبان آن ها هم قوی باشند؟

وی با اذعان به ضعف برنامه های تنظیم بازار محصولات کشاورزی و دامی، نبود برنامه ریزی کلان و مشکلات بازار عرضه و تقاضای این محصولات که به تولیدکنندگان فشار وارد می آورد، از نقش کمرنگ شورای اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه تولید و صادرات محصولات کشاورزی و دامپروری ابراز ناخرسندی کرد و افزود: در این شرایط و با توجه به مدت زمان اندک باقیمانده تا پایان دولت یازدهم، موضوع استیضاح وزیر کشاورزی اقدامی نابخردانه است و درمان دردهای بخش کشارزی نخواهد بود.

پایین بودن تعرفه خدمات دامپزشکی ناشی از پایین بودن سطح درآمد بهره برداران است

وی لزوم آسیب شناسی مشکلات حوزه دام را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: جامعه قدر و منزلت و شأن کار دامپزشکی را می داند و خدمات شما به هیچ وجه قابل کتمان نیست، اما مشکل دامپزشکی به ویژه پایین بودن تعرفه خدمات آن ناشی از پایین بودن سطح درآمد بهره برداران است که اقدامات حمایتی دولت را می طلبد.

این نماینده مجلس دهم خاطرنشان کرد: باید در مجلس تدبیری اندیشیده شود تا یارانه خاصی برای تمام فعالان حوزه دام و طیور در نظر گرفته شود و از این قشر حمایت کنیم تا آسیب و زیان نبینند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی هم در این دیدار با اشاره به اهمیت حرفه دامپزشکی در توسعه پایدار، صیانت از سرمایه های صنعت دام و طیور و حفظ سلامت عمومی جامعه، سختی کار فعالان این بخش را یادآور شد و گفت: همکاران ما با انواع بیماری های عفونی و آسیب های فیزیکی و شغلی مواجه هستند و این در حالیست که از بودجه فصل سلامت کشور هیچ رقمی به دامپزشکی تعلق نمی گیرد تا برای مبارزه با بیماری های قابل انتقال از حیوانات به انسان و موضوعات دیگر اختصاص یابد.

برخلاف جامعه پزشکی، از حق محرومیت مطب بی بهره هستیم

«دکتر سید محمدمهدی احمدی» محرومیت دامپزشکان از بیمه حوادث شغلی مرتبط با دامپزشکی را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: اگرچه رسته شغلی ما بهداشتی و درمانی است، اما خلاف جامعه پزشکی، از حق محرومیت مطب هم بی بهره هستیم.

وی در عین حال تصریح کرد: با وجود همه کاستی ها و کمبود بودجه و نیروی انسانی، تلاش شده است به اهداف و برنامه های ابلاغی سازمان دامپزشکی در استان به بهترین شکل جامه عمل بپوشانیم و با وجود تعرفه های پایین در بخش خصوصی و دولتی و کمبود نقدینگی، اما بسیاری از خدمات را کاملا رایگان به جامعه روستایی و عشایری ارائه می دهیم. وی در پایان خواستار آن شد تا قانونگذاران در مجلس به خصوص اعضای کمیسیون کشاورزی، نگاه ویژه ای به حل مشکلات دامپزشکی داشته باشند.

«دکتر رضا اسدی» رئیس شورای نظام دامپزشکی خراسان شمالی هم در این دیدار صمیمانه، درآمد پایین بخش خصوصی، پایین بودن تعرفه ها و نبود مکان اختصاصی برای نظام دامپزشکی این استان را از مهم ترین موانع توسعه فعالیت های این بخش برشمرد.



 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
واقع بین
|
Finland
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
0
0
به نظر می رسد فقط جنبه ی مالی را برای محرومیت از مطب در نظر دارند و 60 ساعت اضافه کار پیش نیاز آن خیلی مهم نیست که هیچکس انجام نمی دهد . در سر تا سر سازمان دامپزشکی و ادارات تابعه در ایران افراد علمی نادر ند و آنان که بار علمی دارند فقط در دانشگاه ها مشغولند . لطفا به روز شوید . تب برفکی آمد و رفت . انفلوانا هم آمد و با گرمی هوا میرود . دامپزشکی هم این وسط قدری بی ثمر این در و آن در زدند تا بیماری دیگر شروع شود نه پیشگیری نه اهداف بلند مدت و نه فکر آینده اند و نه ایده ی جدید .........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
0
0
اقای به اصطلاح واقع بین اشتباهات فاحش پزشکی پدر مردم رو در ورده و ادمهای بیسواد حتی گاهی قدرت تشخیص عضو بیمار از سالم را با این همه تجهیزات ندارند ،در خصوص پیش نیاز اضافه کار شما اطلاعی از شرایط پرسنل و انجام اضافه کاری ندارید اما شما پزشکان حتی با دریافت کارانه هم در بیمارستان حضور ندارید و اگر هم با تلفن شما را از خواب ناز تان در ساعت اضافه کار بیدار نمایند بعید است به موقع حضور یابید. در مورد سواد نگویید که دامپزشکان ما از شما پزشکان بسیار در حرفه خود باسواد تر هستند،با این همه تجهیزات که در احتیار دارید متاسفانه ً....ً... اما مگر ما هرساله در گیر انفلوانزای انسانی نیستیم پس شم ،ای بیماری هاری در ایران تلفات انسانی ندارد چند مادر باردار در ایران فوت می شوندو.....شما لطف کنید باغچه خودنچتان را بیل بزنید
نظر شما
ادامه