کد خبر: ۳۱۰۰۷
http://media.mehrnews.com/d/2016/06/15/4/2108893.jpg?ts=1468326502805

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: بیش از ۹۵ درصد مرغ های کشتار شده در این استان فاقد آنتی بیوتیک هستند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر حسین رشیدی» ظهر پنجشنبه در جلسه ی شورای اداری با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در بحث امنیت غذایی به توفیقات بسیار خوبی در سطح استان دست پیدا کرده ایم.

وی با بیان اینکه موفقیت های خوبی در بحث کنترل قاچاق دام داشته ایم، افزود: اواخر سال ۹۲ مناطقی از شرق استان کرمان مربوط باراندازی دام قاچاق بود و به یک بحث جدی تبدیل شده بود که خوشبختانه با درایت و سیاستگذاری های سازمان کنترل شد و با حمایت کشتارگاه های استان از خروج دام به خارج از استان جلوگیری شد.

وی ادامه داد: در سال گذشته شمال و جنوب استان کرمان از مناطقی بودند که کمترین آسیب را با توجه به اینکه بیماری هایی از شرق استان وارد می شد، در رابطه با آسیب از تب برفکی دیدند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اظهار کرد: با کنترل کردن کانون های بیماری و مبارزه با بیماری ها کاهش قابل توجهی در سطح استان در رابطه با بیماری ها داشته ایم.

۹۵ درصد مرغ های کشتار شده فاقد آنتی بیوتیک است

رشیدی با اشاره به بحث بهداشت عمومی و نظارت بر مواد خامی به عنوان مسئله جدی گفت: بیش از ۹۵ درصد مرغ کشتار شده باقی مانده آنتی بیوتیک ندارد.

وی با اشاره به کشتارگاه شهرستان بم گفت: کشتارگاه نیمه سازی در بم داشتیم که سال ها بلااستفاده بود و متاسفانه با بدترین وضعیت کشتار انجام می شد و اکنون با کامل و مجهز کردن این کشتارگاه چهار شهرستان شرقی را تحت پوشش قرار داده است.

رشیدی افزود: کشتارگاه کرمان نیز مشکلات جدی در خصوص بهداشت از جمله حمل گوشت داشت که با پیگیری ها و بازدیدها به خصوص از سوی استانداری برنامه اصلاح کشتارگاه را شروع کردیم و نهایتا کشتارگاه با مدیریت بخش خصوصی اداره می شود و اصلاحات خوبی تاکنون در آن انجام شده است.

وی گفت: کشتارگاه دیگری در منطقه باغین وجود دارد که خط کشتار گوسفند، گاو و شترمرغ در آن پیش بینی شده است.

وی با عنوان کردن این مطلب که قیمت مرغ در استان کرمان نوسان دارد گفت: بحث مرغ سایز هم مسئله ی کیفیت و هم مشکل نوسان قیمت را حل می کند و همچنین امیدواریم که کارهایی که در خصوص مرغ سبز برای مردم انجام شده است کاری ارزشمند شود.

رشیدی از وجود دومین آزمایشگاه مرکز تشخیص در استان کرمان خبر داد و گفت: یکی از آزمایش هایی که در این آزمایشگاه انجام می گیرد آزمایش کرونا و همچنین بحث پایش فلزات سنگین است.

وی آموزش مربوط به کارشناسان در کشتارگاه های سطح استان را مفید دانست و گفت: دوره های خوبی در این خصوص برگزار شده و سیستم مراقبت نیز بعد از دوره های آموزشی فعال بوده است و یکی از کارهای بزرگ کنترل و مراقبت تب برفکی بوده است.

رشیدی در بحث اقتصاد مقاومتی گفت: کرمان یکی از سه استانی است که به عنوان پایلوت بحث اقتصاد مقاومتی را شروع کرده است و حتی استاندار کرمان قبل از ابلاغ بحث اقتصاد مقاومتی به این قضیه اقداماتی را انجام داده بود.

وی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی نقش ما بیشتر به عنوان پشتیبان تعریف شده است و کمک های زیادی را در سطح استان در این زمینه داشته ایم و امیدواریم بتوانیم پروژه هایی که به صورت مشخص وجود دارد را دنبال کنیم.

رشیدی با بیان این مطلب که به رغم اینکه گرایش در سال های اخیر به سمت بالا بردن کیفیت کارها بوده است، افزود: زحمات بسیاری کشیده شده است که با محدودیت های اعتباری که به خصوص در سال گذشته با آن رو به رو بودیم نتوانستیم خیلی از کارها را به انجام برسانیم.

دامپزشکی کرمان با کمبود نیروی انسانی مواجه است

وی افزود: کمبود نیروی انسانی به خصوص از لحاظ ترکیب نیرو یکی از مشکلات جدی استان کرمان است و یکی از بحث های مهم تعداد زیاد نیروهای قراردادی است.

وی افزود: از ۳۵۱ پست سازمانی مصوب نیروهای این مجموعه ۲۶۷ نفر هستند که بیش از ۸۰ نفر از نیروها طرح و به صورت قراردادی بوده و ۶۰ دامپزشک رسمی و پیمانی و ۱۰ نفر نیز دامپزشک قراردادی و طرح در این مجموعه مشغول به کار هستند.

وی همپنین گفت: نسبت کاردانان به کارشناسان نیز کاهش پیدا کرده است و این در حالی است که در برخی شهرستان ها ما نیاز به کاردان داریم.

وی گفت: امیدواریم قدمی نیز در رابطه با کمبود وسایل نقلیه در استان برداشته شود چرا که ناوگان نقلیه عمدتا بالای ۲۰ سال کار است که این به دلیل محدودیت اعتبارات بوده است.



نظر شما
ادامه