کد خبر: ۲۸۳۴۷

دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم استانداردهای خوراک دام، طیور و آبزیان، نمونه برداری و آزمایشگاه، محصولات خوراکی تراریخته و مستند سازی، با شرکت کارشناسان بهداشت دام و فرآورده های خام دامی و کارشناسان آزمایشگاه در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه  برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، «دکتر مهدی ظفری پور» سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: به منظور آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان دامپزشکی با استاندارد های بهداشتی روز دنیا در مورد تهیه خوراک دام، طیور و آبزیان و همچنین نحوه نظارت، نمونه برداری و آزمایشات آن و نیز شناخت هرچه بیشتر محصولات خوراکی تراریخته (اصلاح ژنتیکی شده)، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم استاندارد های خوراک دام، طیور و آبزیان، نمونه برداری و آزمایشگاه، محصولات خوراکی تراریخته و مستند سازی، از دوره های مصوب سازمان دامپزشکی کشور، با حضور کارشناسان بهداشت دام و فرآورده های خام دامی و کارشناسان آزمایشگاه استان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه برگزار شد.

«بهرام توحیدفر» مسئول اداره آموزش اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به نحوه برگزاری گفت: این دوره آموزشی طی دو روز و به مدت 12 ساعت برگزار گردید؛ این دوره نیز همچون دوره های آموزشی قبل طبق دستور العمل های سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

 
نظر شما
ادامه