کد خبر: ۲۸۱۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
 

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام با هشدار نسبت به سرایت بیماری دامی تب کریمه کنگو به مصرف کنندگان گوشت قرمز توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود گوشت مصرفی را از مراکز و قصابی های مجاز و مورد تایید شبکه دامپزشکی تهیه کنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر محمدعلی رحمی» اظهار کرد: تب کریمه کنگو در دام زنده دارای علائم مشخص و بارزی نیست و تنها از راه آزمایش های تحقیقی وجود یا عدم وجود این بیماری قابل تشخیص است، لذا انجام آزمایش های تشخیصی دام زنده و لاشه دام فقط در کشتارگاه های مجاز انجام می شود.

وی هشدار داد: مصرف گوشت های فاقد نظارت و تایید کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های غیر مجاز امکان ابتلا مصرف کنندگان به بیماری مهلک و کشنده تب کریمه کنگو را افزایش می دهد.

دکتر علی رحمی افزود: فرهنگ غلط و خطرناک ذبح دام در معابر عمومی و جاده ها و کشتارگاه های غیر مجاز بدون تایید دامپزشکان به صرف سر زنده و شاداب بودن دام مورد تایید نیست و موجب ابتلای مصرف کننده به بیماری های مشترک انسان و دام می شود.

وی تاکید کرد: هم اکنون با مناطقی در این شهرستان که دام به صورت غیر مجاز کشتار می شود همچون مهدی آباد بطور جدی برخورد می شود و متخلفان پس از شناسایی به مراجع قضایی معرفی و پرونده تخلف آنها پیگیری می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی ایلام با بیان اینکه مردم ظاهر سالم لاشه دام را ملاک سلامت قرار ندهند، گفت: دام ناقل بیماری است و خریداران باید گوشت را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهند.

وی با اعلام اینکه در استان ایلام فقط یک مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو شناسایی شده که در حال مداوا است، اضافه کرد: احتمال مرگ مصرف کننده گوشت ناقل بیماری تب کریمه کنگو تا 90 درصد وجود دارد.

دکتر علی رحمی از سمپاشی 80 درصد گله ها و جایگاه های دام شهرستان ایلام برای مبارزه با بیماری تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: این بیماری از طریق دام سبک و به علت وجود نوعی کنه از دام به دام و از دام به انسان قابل انتقال است.

وی از معرفی 30 کشتارگاه غیر مجاز منطقه مهدی آباد ایلام به مراجع قضایی خبر داد.

براساس گزارش های اعلام شده تاکنون تعدادی از ساکنان استان های شرقی کشور به علت ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده اند.

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که ازطریق گزش کنه ویا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود.
 
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
دامپزشک
|
Germany
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
0
0
برای ایشان اظهار تاسف نموده و ایرادات علمی ذیل را اعلام میکنم
1 - در پاراگراف دوم فرموده اند که «انجام آزمایش های تشخیصی دام زنده و لاشه دام فقط در کشتارگاه های مجاز انجام می شود» !!!!!! کدام آزمایشگاه ویروس شناسی یا سرولوژی در کشتارگاههای شما وجود دارد؟؟؟؟
2 - در پاراگراف ششم فرموده اند « گفت: دام ناقل بیماری است» !!! مگر همه دامها ناقل بیماری هستند؟؟؟؟ باید می فرمود که برخی دامها ناقل بیماری هستند.
3 - باز در پاراگراف ششم فرموده اند که «خریداران باید گوشت را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهند» !!! بایستی بدانند که این وظیفه کشتارگاه هست و نه وظیفه خریدار
نظر شما
ادامه