کد خبر: ۲۲۹۰۱

کلاس آموزش منطقه ای ممیزی HACCP به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با شرکت کارشناسان و روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی چهارده استان کشور از تاریخ 26 لغایت 28 مرداد ماه در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، این دوره با هدف آشنایی و توانمندسازی مدیران و کارشناسان با تجزیه و تحلیل گلوگاه های خطرساز در فرایند تولید مواد غذایی و کنترل نقاط بحرانی و تبیین ممیزی طبق گام های دوازده گانه HACCP  اجرا گردید.

به گفته دکتر اردلان مظاهری مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، مدرس این دوره «دکتر محمد احمدی»، سرممیز ارشد شرکت توف نورد ایران بود که مباحث و سر فصل های این دوره آموزشی در دو روز اول به صورت تئوری عنوان و در روز سوم به صورت عملی طی بازدیدی از یکی از واحدهای تولیدی موفق استان به شکلی عملی تمرین گردید.

دکتر مظاهری این دوره را بسیار مفید و اثربخش ارزیابی نمود و از ابراز رضایت همکاران شرکت کننده از سطح آموزش های ارائه شده و مفید بودن مطالب آن خبر داد.

 

 

برچسب ها: haccp، اصفهان،
نظر شما
ادامه