کد خبر: ۲۱۵۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

ماهی شانس توسط دکتر کریستوفر چارلز از کانادا، اختراع شده و بزودی می تواند فقرآهن را بهبود بخشد.

وجود دو میلیارد نفر مبتلا به کم خونی در جهان، آن را تبدیل به شایع ترین مشکل تغذیه ای جهان کرده است و در عین حال برای بسیاری از این افراد مکمل های جایگزین یا گران هستند و یا در دسترس نیستند.

ماهی دکتر چارلز 75% از نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به آهن را تامین می کند. او می گوید: «کافی است ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش یا سوپ در حال جوش بیندازید و سپس آن را بیرون آورید و سپس مقداری آبلیمو که در جذب آهن تاثیر زیادی دارد را به آن بیفزایید. مواد غذایی پخته شده به این روش طعم متفاوتی نمی گیرند و خود ماهی را هم سال ها می توانید استفاده کنید.»

بیش از ۲۵۰۰ نفر از مردم کامبوج از این ماهی استفاده می کنند و آزمایشات نشان داده نیمی از کسانی که در این مطالعه شرکت کردند، پس از گذشت ۱۲ ماه، دیگر کم خونی نداشتند.

طراحی ماهی می تواند می تواند متناسب با فرهنگ هرکشوری متفاوت باشد. این ماهی شانس نجات بخش را مشاهده می کنید.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۱
0
0
تا آنجا که دانش تغذیه ای بنده اجازه می دهد و می دانم، درمان کم خونی فقر آهن، به مقدار هموگلوبین خون بستگی دارد و باید برای هر فرد، بسته به هموگلوبین ایشان، وزن و غیره، دوز آهن مورد نیاز را محاسبه و تجویز کرد. ضمن این که در منزل ممکن است یک نفر کم خونی داشته باشد و مثلا دو نفر دیگر کم خونی نداشته باشند؛ این کار مثل همان توصیه ی برخی از مدعیان طب سنتی است که می گویند در غذا میخ بیندازید و اخیرا نیز ادعای ایشان توسط مدیر کل دفتر بهبود تغذیه ی جامعه ی وزارت بهداشت رد شد. به نظرم بیشتر یک پروپاگاندای شبه علمی است تا یک خبر علمی حقیقی.
موفق باشید.
نظر شما
ادامه