کد خبر: ۱۵۳۱۰
یک شرکت تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در اقدامی عجیب و بی‌سابقه، درهای کارخانه خود را به روی رسانه‌ها و عموم باز کرده تا از آن بازدید کنند.

شرکت سولیکو که پیشتر درباره ابهامات مطرح شده علیه صنعت سوسیس و کالباس مانند استفاده از گوشت گربه و باقلا به پرسش‌های رسانه‌‌ها پاسخ داده بود، اکنون از مصرف‌کنندگان محصولات پروتئینی دعوت به عمل آورده تا با ثبت‌نام در تور بازدید حضوری، از خط تولید این کارخانه دیدن کنند.

مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو) با تاکید بر این که سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران بر عملکرد کارخانه‌های معتبر سوسیس و کالباس نظارت دارند، به خبرنگار پارسینه گفت: «نحوه فعالیت ما و حتی جزئیات آن روشن و شفاف است، چون طبق مقررات و ضوابط عمل می‌کنیم. پیشتر هم در خط تولید پذیرای گروه‌های دانشجویی بودیم، اما حالا نوبت به آن رسیده تا مصرف‌کنندگان و حتی رسانه‌ها خودشان شاهد باشند محصولاتی که به بازار عرضه می‌کنیم، چگونه و از چه موادی تولید می‌شود».

«پژمان داوری منزه»، با اشاره به این که سولیکو مقابل دیوار عظیم بی‌اعتمادی رسانه‌ها به صنعت سوسیس و کالباس ایستاده و امیدوار است که بتواند طلسم 20 ساله علیه صنعت فرآورده‌های گوشتی را بشکند، با دعوت از رسانه‌ها و شهروندان برای بازدید از این کارخانه، تاکید کرد: «در سال‌های اخیر با دلیل و بهانه‌های متعددی گفته شده که سوسیس و کالباس نباید در وعده غذایی خانواده‌ها باشد، اما حالا ما تلاش می‌کنیم تا شهروندان را به مصرف آگاهانه تشویق کنیم، نه این که مانند گذشته تمام صنعت سوسیس و کالباس و حتی برندهای معتبر را زیر سوال ببریم.»

شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو) از خبرنگاران رسانه‌ها و شهروندان خواسته تا برای ثابت‌نام در تور بازدید از خط تولید این کارخانه سوسیس و کالباس که در حومه تهران واقع شده، عدد 37 را به شماره 2000123 پیامک کنند.

 

 

منبع: پارسینه

 

نظر شما
ادامه