کد خبر: ۱۳۳۰۳
حکیم مهر - آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وب دا؛ سرپرست اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به منظور ارتقای سطح بازرسی های بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی و در راستای رسالت وزارت بهداشت، با همکاری دستگاه های ذیربط از جمله وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان دامپزشکی کشور، شورای اصناف کشور و سازمان غذا ودارو، آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در حوزه معاونت بهداشت و توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد که این آیین نامه توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توشیح و ابلاغ شد.

مهندس محسن فرهادی اعلام کرد: با اجرایی و عملیاتی شدن این آیین نامه امید است که سیستم بازرسی در کشور دگرگون و مبتنی بر شرایط روز و پیچیدگی های عرضه غذا شده و همکاری های برون بخشی و متولیان صنفی مربوطه نیز تقویت شود.

 

حذف تدریجی جیوه ازچرخه تا سال 2020

براساس این گزارش، رئیس اداره عوامل شغلی مؤثر بر سلامت نیز گفت: با توجه به مصرف وسیع و فزاینده سرب در بخشهای مختلف صنعتی کشور بویژه در رنگهای ساختمانی و با توجه به تهدید روز افزون سلامت انسان و محیط زیست در اثر مصرف سرب و درنظر گرفتن این واقعیت که کودکان، نوزادان، زنان باردار، شاغلین و سایر آحاد جامعه از گروههای آسیب پذیر در برابر آلودگی با سرب به شمار می روند، جیوه به تدریج از چرخه حذف خواهد شد.

فاطمه صادقی افزود: این وزارتخانه به منظور حفظ سلامت و صیانت آحاد جامعه و عمل به تعهدات بین المللی خود اقدام به اجرای برنامه های پیشگیرانه در این زمینه کرده است.

 

حذف سرب از رنگها

رئیس اداره عوامل شغلی مؤثر بر سلامت در ادامه افزود: با واگذاری نظارت و کنترل بهداشتی مواد شیمیایی و سموم بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران به وزارت بهداشت به منظور پیشگیری از مخاطرات ناشی از مواد شیمیایی برنامه هایی مرتبط با مواد شیمیایی، در وزارت بهداشت تهیه و در دست اجرا است که از آن جمله می توان به برنامه ریزی و سیاستگذاری در راستای استفاده صحیح و ایمن ا زجیوه (در جهت پیشگیری و مدیریت اثرات مضر کوتاه مدت و بلند مدت این ماده برای انسان و محیط زیست از تولید تا استفاده و انهدام) اشاره کرد.

صادقی افزود: به منظور پیشگیری از خطرات جیوه یکی از راههای مهم جایگزینی جیوه با مواد بی خطر یا کم خطرتر است که خوشبختانه برای بسیاری از محصولات چنین جایگزینی وجود دارد.

 

نظر شما
ادامه