حکیم مهر - دومین سمینار ملی امنیت غذایی با محور صنایع کشاورزی، باغبانی و امنیت غذایی در دانشکده سوادکوه مازندران پس از دو روز برگزاری 26 مهر پایان یافت.
دسترسی همه مردم به غذای کافی در تمام اوقات برای داشتن جسمی سالم تعریفی است که سازمان ملل متحد در سال 1986 برای واژه امنیت غذایی در نظر گرفت.
موجود بودن غذا، دسترسی به غذا و پایداری در دریافت غذا سه عنصر اصلی این موضوع است که هر کشوری باید به آن دست یابد.
این سمینار با حضور کارشناسان، محققان و فعالان صنعت غذا برگزار شد و مباحثی از قبیل سند چشمانداز 20 ساله کشور و امنیت غذایی، نقش آموزش نیروی انسانی، غنیسازی فرآوردههای لبنی، فنآوریهای نوین، اقتصاد ملی، ارتباط بین صنعت و دانشگاه، تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی، مشاغل وابسته به صنایع غذایی، قوانین موعضه در حوزه سلامت، صنایع بستهبندی، حمل و نقل، لبنی و فرآوردههای گوشتی در امنیت غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
خبر مرتبط :