کد خبر: ۶۹۶۰۶
تعداد نظرات: ۹ نظر
معاون سازمان حفاظت محیط زیست:
«حسن اکبری» افزود: در کالبدگشایی انجام شده یبوست زیاد در دستگاه گوارش و لخته‌هایی از شیر‌های مصرف شده در دستگاه گوارش وجود دارد. بخشی از خطا‌ها را می‌پذیریم و تجربه این کار را نداشتیم...

حکیم مهر: معاون سازمان حفاظت محیط زیست علت اصلی مرگ دومین توله ایران را شیر بی‌کیفیت عنوان کرد و گفت: تمامی شیر‌ها به دلیل مسائل تحریم‌ها مستقیماً قابل خرید نیست و همین‌ها باعث شد توله دوم را از دست دهیم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «حسن اکبری» با تشریح دلایل مرگ دومین توله یوزپلنگ ایران گفت: پس از اینکه در عادت دفع یکی از توله‌ها اشکال پیش آمد، بلافاصله یکی از متخصصان داخلی به آنجا منتقل شد و توله را ویزیت کرد. متأسفانه مسیر محل نگهداری توله‌ها تا نزدیک‌ترین دامپزشکی فاصله قابل توجهی دارد.

معاون سازمان محیط زیست با بیان اینکه در ادامه این توله برای اقدامات درمانی تکمیلی به تهران منتقل شود که متأسفانه در مسیر تلف شد، گفت: در کالبدگشایی انجام شده یبوست زیاد در دستگاه گوارش و لخته‌هایی از شیر‌های مصرف شده در دستگاه گوارش وجود دارد.

وی با بیان اینکه فرضیه‌های اولیه این است که شیر کیفیت مناسب نداشته و اقدامات تکمیلی در حال انجام است، اظهار کرد: شیر با کیفیت برای این گونه خاص در کشور نداریم و تمامی شیر‌ها به دلیل مسائل تحریم‌ها مستقیماً قابل خرید نیست و همین‌ها باعث شد توله دوم را از دست دهیم.

اکبری با بیان اینکه توله سوم متأثر از شیر آسیب‌دیده و الان وضعیت بهتری دارد و تحت درمان است و امیدواریم زنده بماند، گفت: یوزپلنگ گونه خاصی است و دانش آن را نداریم و طبیعتاً باید از دامپزشک‌های خارج از کشور کمک بگیریم و قرار بود اوایل هفته پیش رو به ایران بیایند و کار درمانی انجام شود.

معاون سازمان محیط زیست با بیان اینکه در آموزش و تأمین واکسن‌های لازم و شیر مورد نیاز مشکل داریم، عنوان کرد: از ابتدا در مصاحبه‌ها گفته‌ام که فکر نکنیم سازمان محیط زیست باید تمام انرژی خود را روی این تکثیر بگذارد؛ چرا که در نهایت این تکثیر باغ وحشی است، اما اصل کار ما در زیست گاه است.

وی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی ما باید روی زیست‌گاه باشد، گفت: اگر تمام انرژی و هزینه روی این موارد بگذاریم طبیعتاً بر حفاظت آسیب وارد خواهد شد.

اکبری با تاکید بر اینکه تجربه این کار در کشور نبوده و از ظرفیت‌هایی که در کشور بوده استفاده شده است، گفت: قطعاً زمانی که تجربه کسب می‌شود این خطا‌ها کم می‌شود. در خصوص یوز آسیایی در دنیا تجربه وجود ندارد. توله‌های زیادی در آفریقای جنوبی کشته شده که کار تکثیر را در شرایط نیمه اسارت انجام می‌دهند.

معاون سازمان محیط زیست در پایان گفت: بخشی از خطا‌ها را می‌پذیریم و تجربه این کار را نداشتیم.


انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
12
خوبه این تحریم همه جا به داد مسئولان میرسه از رئیس جمهور تا......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
6
تجربه نداشتن یک بحث است. گوش نکردن به حرف با تجربه ها یک بحث دیگر
بارها در نشست های تخصصی تاکید شد که انتقال به سمنان در یک جایی که هیچ خدمات دامپزشکی وجود ندارد اشتباه است! اما منافع برخی ذر این انتقال بود و ظاهراً مرغ یک پا داشت!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
10
شایدم کار آمریکا و اسرائیل و دشمنان خارجی باشه
دکتر
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
8
باعث تاسف و بی لیاقتی تا کی ؟! عرضه تهیه یک شیر با کیفیت خارجی که در هر پت‌شاپی پیدا می شود هم ندارید !من یه بچه گربه دارم براش شیر خشک خارجی المانی تهیه کردم .محیط زیستی که مدیرکلش ......دیگر چه انتظاری می رود
دامپزشک دولتی مازندران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
2
2
اگر در عمل جراحی سزارین از داروهایی استفاده شده است واگر از شیر مادر برای نوزادان خورانده شده بایستی اثرات داروی دفع شده ازشیر وعوارض ان در نوزاد بررسی گردد.
پریسا
|
France
|
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
0
یعنی اگه توله ها رو میدادن دست یه گربه خیلی بهتر بود چند وقت دیگه ۳ تا توله تپل تحویل میداد
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
2
این آقایان استاد سر هم کردن داستان اند ، کدام شیر کدام تحریم این همه فرصت داشتید چرا با صاحبان فن و پرورش دهندگان دیگر تماس نگرفتید و شیر مناسب تهیه نکردید یعنی چه تحریم یعنی آنقدر عاجز هستید که یک قوطی شیر خشک نمی توانید از یک کشور همسایه تهیه کنید ؟ بعد میگویند تحریم نعمتی است برای خودکفائی!
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۰
0
1
همه کار اشتباه را انحام دادید و الان میگید امیدوار باشیم که نشه؟؛
متوحه هستید تا الان در این ۳۰ روز گذشته سه یوز در حال انقراض تلف کردید؟!
این آمار نشان از اشتباه در کار شماست
ردپای این ۳ یوز تلف. شده به دکتر اکرامی میرسه فارغ از همکار و دوستان و اشنا بودن باید از دکتر پرسیده شوده و نقاط بحرانی جهت عدم تکرار مجدد این خطاها شناسایی شود
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۱
ملت ایران و جامعه دامپزشکی خواهان پاسخگویی دکتر اکرامی و برخورد با مقصران هستند
نظر شما
ادامه