کد خبر: ۶۷۳۹۶
 
 

حکیم مهر: بیشتر اوقات از زنبورها به‌عنوان گونه‌های آسیب‌پذیر و در معرض خطر در طبیعت حرف می‌زنیم اما این زنبورهای "لاشخور" در کاستاریکا با آن زنبورهای تپل‌ که در باغچه‌ها می‌بینیم زمین تا آسمان فرق دارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، دندان‌ این زنبورهای بدون نیش از خانوادهٔ تریگونا طوری تکامل پیدا کرده است که می‌توانند گوشت را بجوند.

به‌علاوه در طول زمان، نوعی باکتری در بدن‌شان به‌وجود آمده است که می‌تواند غذاهای غیرگیاهی مثل مرغ را هضم کند.

گروهی از کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید (یوسی‌آر) بر این باورند که این زنبورها به دلیل رقابت شدید در طبیعت بر سر شیرهٔ گیاهان ناچار به تغییر ذائقه و استفاده از منابع غذایی غیرگیاهی شده‌اند.

به گزارش بی بی سی، زنبورهای لاشخور با اینکه نمی‌توانند نیش بزنند اما می‌توانند به انسان صدمه بزنند چون جای گاز آنها تاول دردناکی به‌جا می‌گذارد.البته این زنبورها عسل هم تولید می‌کنند که به گفته کارشناسان، شیرین و خوشمزه است.

 

نظر شما
ادامه