حکیم مهر: گوشت خام اسب در ژاپن خوراک لذیذی محسوب میشود. ژاپنیها گوشت خام اسب را «باساشی» (basashi) نامیده و آن را در برشهای کوچک سرو میکنند و به صورت خام میخورند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از سیمرغ، گوشت اسب فراوردهای غذایی است که از اسب بهدست میآید. در چند کشور جهان به ویژه در آسیای میانه گوشت اسب رایجترین گوشت مصرفی مردم است.
با این حال در بسیاری از کشورهای دیگر نیز مانند کشورهای قاره اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا این نوع گوشت مصرف میشود.
در هشت کشوری که بیشترین تولید گوشت اسب را دارند سالانه حدود چهار میلیون رأس اسب کشتار میشود.
این گوشت چربی اندک و پروتئین فراوان دارد و به خاطر داشتن گلیکوژن کمی شیرین است.
آمار های جهانی نشان می دهد که در سال بیش از ۵ میلیون اسب کشته می شود!
گوشت خام اسب در ژاپن خوراک لذیذی محسوب میشود ژاپنیها گوشت خام اسب را «باساشی» (basashi) نامیده و آن را در برشهای کوچک سرو میکنند و به صورت خام میخورند.