کد خبر: ۴۴۳۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر
مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی:
«دکتر علیرضا اکبرشاهی» افزود: اگرچه در ماه‌های فروردین و اردیبهشت مواردی از کانون بیماری در ادامه موج سال گذشته داشتیم، اما میزان آن نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش معناداری داشت ...


حکیم مهر: مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور گفت: از مجموع واردات 20 میلیون دوز واکسن، 9 میلیون پرنده در برابر بیماری واکسینه شدند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علیرضا اکبرشاهی» درباره آخرین روند بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور اظهار کرد: اگرچه در ماه‌های فروردین و اردیبهشت مواردی از کانون بیماری در ادامه موج سال گذشته داشتیم، اما میزان آن نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش معناداری داشت.

وی با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر گزارشی از بیماری در استان‌ها اعلام نشده است، افزود: این درحالی است که در تیر ماه سال جاری گزارشی از شیوع بیماری در 3 واحد مرغ تخم گذار، 5 واحد صنعتی و 6 واحد طیور اعلام شد و خوشبختانه در مرداد به حداقل خود رسید و هم اکنون مشکل خاصی در کشور نداریم.

اکبرشاهی روند شیوع بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان در ماه‌های آتی در کشور را پیش‌بینی کرد و گفت: با توجه به اقداماتی نظیر تقویت ساختار امنیت زیستی و کاهش تراکم مرغداری از استان‌های پرخطر به کم خطر، ساماندهی طیور بومی و رنگی و اجرای بحث واکسیناسیون، پیش‌بینی می‌شود که روند بیماری نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته باشد.

این مقام مسئول از واردات 20 میلیون دوز واکسن خبر داد و گفت: تاکنون 9 میلیون پرنده دربرابر بیماری واکسینه شدند، ضمن آنکه مقداری دیگری واکسن در حال ترخیص از گمرکات است.

وی با اشاره به اینکه سالانه 150 تا 200 میلیون دوز واکسن نیاز داریم، بیان کرد: این میزان واکسن جوابگوی 80 درصد جمعیت مزارع مرغ مادر و تخم گذار در استان‌های پرخطر است.

به گفته اکبرشاهی، تولید واکسن در داخل در دستور کار قرار گرفته است که پیش‌بینی می‌شود ظرف 6 تا 7 ماه آینده، واکسن‌های تولید داخل به بازار عرضه شود.

مدیرکل دفتر بهداشت بیماری های طیور سازمان دامپزشکی در پایان با بیان اینکه امکان ریشه کنی بیماری به سهولت میسر نیست، تصریح کرد: سازمان دامپزشکی بحث پیشگیری از طغیان بیماری را با همکاری نیروی انتظامی، معاونت امور دام، اتحادیه‌ها و صندوق بیمه محصولات کشاورزی در دستور کار خود قرار داده است، اما بحث ریشه‌کنی نیازمند عوامل دیگری است که به راحتی نمی‌توان به آن دست یافت، کما اینکه بسیاری از کشورها تنها توانستند این بیماری را کنترل کنند.




انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیک مهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۱
0
0
وقتی در برابر یک بیماری برنامه واکسیناسیون اجرا می شود صحبت از ریشه کنی بیماری اساسا اشتباه است!!!!
اسحاق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۱
0
0
بیماری کمتر نشده،بلکه تعداد مرغداری های فعال بخصوص در استان های قم، قزوین، اصفهان و تهران کاهش یافته. درضمن همین امروز گزارش دو کانون از استان اصفهان بازهم حاکی از عدم کنترل بیماری است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۱
0
0
برای محاسبه نرخ بیماری شیوع و وقوع بیماری هرکدام تعریف علمی خاص خود را دارند .ایکاش نتایج بررسیهای بیماریهای دام و طیور و آبزیان و...به طور مستمر در فواصل زمانی منظم با زبان آمار و اپیدمیولوژی منتشرشود تا شفاف سازی صورت پذیرد .واقعا زشت است که با این همه دانشمند اپیدمیولوژیست و میکروب شناس و اساتید علوم بالینی از داده ها استفاده علمی و اطلاعاتی نشود .برای ایجاد برنامه پیشگیری و کنترل بهتر است اطلاع رسانی در سطح عموم انجام شود یا لااقل تولیدکننده ها و دامپزشکان بالینی که بهره بردار هستند حداقل دسترسی به اطلاعات منطقه خود داشته باشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۱
0
0
چرا اعداد و ارقام هر منطقه را در مراجع رسمی اعلام نمیکنید تا همه مطلع شوند.میزان وقوع و شیوع نقطه ای را نسبت به پارسال اعلام بفرمایند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷
0
0
این آقایی که می گوید "وقتی در برابر یک بیماری برنامه واکسیناسیون اجرا می شود صحبت از ریشه کنی بیماری اساسا اشتباه است"
کمی به خودش وقت بدهد و برنامه ریشه کنی طاعون گاوی که با وتکسیناسیون انجام گرفت را مطالعه کند
کمی به خودش فوصت بدهد و برنامه ریشه کنی آبله گوسفند و بز را برای ریشه کنی مطالعه کند
کمی به خودش فرصت دهد و برنامه ریشه کنی بروسلوز با واکسیناسیون را مطالعه کند
کمی به خودش فرصت دهد و ریشه کنی خیلی از بیماری ها که با واکسیناسیون صورت پذیرفته را مطالعه کند اگر متولد قبل از 1350 هست لطفا عضله بازوی خودش را نگاه کند تا اثار واسیناسیون آبله را بییننند
نظر شما
ادامه