کد خبر: ۴۴۰۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علی‌صفر ماکنعلی» افزود: امیدواریم با توجه به تدابیر اندیشیده شده، در یک دوره سه ساله که از امسال آغاز می‌شود تا سال ۱۴۰۰ بحران آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان نداشته باشیم ...
 

حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در ۶ هفته اخیر هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور گزارش نشده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرگزاری صداوسیما، «دکتر علی صفر ماکنعلی» گفت: در 6 هفته اخیر هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای پرندگان در حیات وحش و در بخش طیور بومی در روستاها و بخش صنعتی گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از ابتدای سال 97 تاکنون نسبت به پارسال در زمان مشابه کاهش داشته است، افزود: در خرداد امسال 95 درصد نسبت به پارسال و اردیبهشت امسال 70 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

ماکنعلی افزود: رشد و پایش اعمال موازین امنیتی زیستی و یک سری معیارهای کنترلی، جابجا کردن واحدهایی که در معرض ابتلا هستند به مناطق امن، ارتقاء ساختار امنیتی زیستی مزارع مرغ تخم گذار، آموزش بیش از 3 هزار نفر از مدیران مرغداری برای جلوگیری از ورود بیماری به واحدهای آنها، توسعه شبکه تشخیص در سطح 16 استان، برگزاری دوره های هماهنگی بین بخشی و اجرای برنامه های ارزیابی و مراقبت از عملکرد همکاران در سطح استان ها از جمله اقدامات انجام شده برای کاهش تلفات و مواجهه با آنفلوآنزای پرندگان است.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: در سال جدید زراعی که از اواخر شهریور آغاز می شود، با اقدامات ذکر شده حداکثر 20 تا 30 درصد نسبت به پارسال کمتر درگیر آنفلوآنزا باشیم.

ماکنعلی گفت: 7 استان آذربایجان شرقی، قزوین، البرز، تهران، قم، مرکزی و اصفهان جزو استان هایی هستند که امکان درگیری و مواجهه آنان به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نسبت به سایر استان ها بیشتر است.

وی اضافه کرد: در استان های خراسان رضوی و فارس نیز چنین امکانی وجود دارد؛ در سال 96 نوعی ویروس آنفلوآنزای پرندگان وارد کشور شد که در منطقه بوجاق گیلان مهار شده و اجازه ورود به کشور ندادیم.

ماکنعلی ابراز امیدواری کرد در یک دوره سه ساله که از امسال آغاز می شود، تا سال 1400 با توجه به تدابیری که اندیشیده شده است بحران آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نداشته باشیم.

وی گفت: ارتقای ساختار مدیریت نرم افزارها، واکسیناسیون هدفمند و ارتقای سطح دانش و نگرش مرغداران باعث می شود مدیریت بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان را در این دوره سه ساله به دست گیریم.

 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
0
0
به زودی با خنک شدن هوا کانون آنفلوآنزا را در جمعه بازارها جستوجو کنید
ناشناس
|
-
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۸
0
0
احسنت به جناب دکتر علی صفر ماکنعلی با تعاملات سازنده وسطح سواد بالا و بدور از حاشیه...
نظر شما
ادامه