صفحه نخست
درباره ما
ارتباط با ما
گزارش تصویری
آشنایی با حیوانات
RSS
سه شنبه 29 مهر 1393
تعداد نمایش:22989
امتیاز: 1 2 3 4 5 6


بروزرسانی : سه شنبه 5 آبان 1388
منبع : جام جم
خواص لبو

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است. خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند. برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند. برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است. آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسیدبوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

ما برای غذای سلامتی این هفته شما دسر ماست و لبو را پیشنهاد می‌کنیم. شیوه درست کردن آن را اغلب مردم می‌دانند، اما اگر هنوز با درست کردن لبو مشکل دارید، خوب است بدانید که چغندر خیلی دیر می‌پزد. آن را باید در آب غوطه‌ور کنید و 3 تا 4 ساعت با حرارت خیلی ملایم آن را بپزید؛ طوری که آب به خوردش برود. معمولا پس از این مدت طعم شیرینی پیدا می‌کند. آن را بعد از سرد شدن رنده کنید و با ماست شیرین بخورید.

 

 

نظر بینندگان در مورد اين مطلب ارسال نظر شما
خیلی ممنون. از اطلاعات مفیدتون- sevin
besiyar khob bod mamnon az rahnamaeiton
- benyamin
آیا لبو برای بیماران صرعی مفید است یا خیر؟طبیعت سرد دارد یا گرم؟- آزی
از ارایه اطلاعات شما متشکرم.مطالب جالب بود اگر میخواهید رنگ لبو ثابت بماند سرکه سفید اضافه کنید.
- بشرا
جالب بود!مختصر و مفيد!- سنبله تيم
خوب بود.
آیا مصرف لبو برای زنان شیرده خوب است؟؟ (باعث دل درد در نوزاد نمی شود؟)- آلپای
خوب بود ولی من فقط خواص لبو را میخواستم- شیدا
سلام با عرضه خسته نباشيد و با تشكر فراوان از سايت خوبتون.ميخواستم يك روش پختن چغندر يا لبو رو براي دوستان بگم كه ا متحان اون بي ضرر نيست.براي اينكه بعد پخت چغندر لبويي با رنگ اصلي و طعم خوبي داشته باشه و خواص مفيدش رو از دست نده.قبل پختن چغندر رو كاملا شسته ودر پلاستيك فريزر گذاشته و هواي پلاستيك رو كاملا خالي كرده وسر پلاستيك رو گره بزنيد و در قابلمه پر از ابي كه تهيه كرديد بندازيد و صبر كنيد 3 تا 4 ساعت با حرارت كم بپزد.بعد پخت متوجه ميشويد كه رنگ وطعم لبو شما به هيچ عنوان تغيير نكرده است.وهحتياج نيست كه به ان شكر اضافه شود.- مانلي
بسیار عالی بود متشکرم
- maryam
عالی بود . ممنون- مجید جون
ممنون از مطالب مفید سایت شما.- باران
سلام ممنون از مطالبتون
ولي ماست اهن لبو را از بين مي برد- آمنه
از توضیحات شما سپاسگزارم.- کریم قنبری
ممنون- الف
ممنون- شهاب
az nazare man matalebe ziyadi nadashti age mishe matalebeto bishtar kon- bahar
ارایه اطلاعات در زمینه چغندر و لبو خیلی کم بود .بهتر بود از تاریخجه وزادگاه این گیاه پر خاصیت هم مطلب میگذاشتید.- فری قشقرق
بسیار عالی بود متشکرم- س-س