وزیر بهداشت: بدترین نوع چربی صنعتی در ماست و شیر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف کنندگان روغن پالم در شیر و ماست از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کرده اند به همین دلیل بزودی اسامی آنها اعلام می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه مراسم افتتاحیه برنامه اجرای کمیته تخصصی تدوین کننده راهکارهای اجرایی سیاست های کلی سلامت با اعلام این مطلب افزود: وزارت بهداشت به هیچ کارخانه لبنی مجوز استفاده از روغن پالم نداده، روغن پالم به دلیل سودآوری بالا در لبنیات استفاده می شود و این تخلفات بسیار بارز بوده است.

وی در رابطه با وجود روغن پالم بیش از حد مجاز در روغن های خوراکی و لبنیات گفت: روغن پالم روغنی است که سال های سال از کشور مالزی وارد می شود و به دلیل قیمت ارزان و سودآوری بالا بیشتر از گذشته وارد شده است.

وزیر بهداشت گفت: این روغن به دلیل کیفیتی که دارد برای سلامتی مضر است و تخلفات موجود در لبنیات به بازار آمده نشان می دهد که به جای چربی طبیعی از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کرده اند.

هاشمی در پاسخ به سووال خبرنگاری مبنی بر تکذیب صنایع لبنی در استفاده از روغن پالم ، افزود: گزارش های ما موجود است اگر لزوم داشته باشد آن را رسانه ای می کنیم، ما مجوز ورود این محصولات را نمی دهیم بلکه وزارت صنعت و جهاد کشاورزی متولی واردات آن هستند.

وی تصریح کرد: این موضوع در شورای عالی سلامت غذا بحث شده و قرار است مصرف آن کاهش یابد، این در حالی است که هم اکنون ۵۰ درصد روغن های وارداتی پالم است که قرار است در مرحله اول به ۳۰ درصد و سپس به ۱۵ درصد برسد.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: از لبنیات موجود در بازار نمونه گیری می شود تا شرکت های متخلف شناسایی شوند. به عنوان مثال در ماست با چربی ۱۲ درصد روغن پالم وجود دارد به همین دلیل نظارت ها را افزایش می دهیم چرا که حق سایر شرکت هاست که اسامی متخلفان را اعلام کنیم تا هم آنها متهم نشوند و هم مردم بتوانند از محصول سالم خریداری کنند؛ با شرکت های متخلف طبق قانون برخورد خواهد شد.

 

خبر مرتبط:

وزیر بهداشت: افزودن روغن پالم به شیرهای پرچرب اثبات شده است