کد خبر: ۷۴۲
تعداد نظرات: ۹۲ نظر

شورها یکی از محصولات اشتهاآوری هستند که معمولا با فرارسیدن فصل سرما تمایل افراد به مصرف آنها زیادتر می‌شود.

این نوع محصولات ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارند ولی در حد تعادل در افراد سالم برای افزایش اشتها و بهبود طعم و مزه غذا می‌توانند بسیار مطلوب باشند. اما این نکته را نباید فراموش کرد که این چاشنی لذیذ می‌تواند در افراد مستعد منجر به افزایش فشار خون و همچنین تشدید بیماری‌های گوارشی شود. امروزه از پرطرفدارترین شورها می‌توان به خیار تخمیری، زیتون تخمیری و کلم تخمیری اشاره کرد. شاید در اینجا این سوال مطرح شود که لفظ تخمیری به چه معناست؟ درواقع باید گفت: شورها حاصل نوعی تخمیر هدایت شده هستند که ترکیبات حاصله از آن نه‌تنها برای انسان نامطبوع نیست، بلکه در جلوگیری از فساد نامطلوب مواد غذایی موثر است، به معنای دیگر سبزیجات و میوه‌هایی که در محلول‌‌های مناسبی از نمک شور می‌شوند در مدت زمان نگهداری در نمک تخمیر می‌شوند که به آنها «شور» می‌گویند.
بنابراین امروزه در میان عامه افراد به جای لفظ تخمیری از لفظ شور استفاده می‌شود. در میان شورها، خیارشور از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، لذا بیشتر خانواده‌های سنتی به تهیه خانگی آن می‌پردازند. خیار سرشار از ویتامینC است و برای مبتلایان به بیماری قند مفید است و خواب‌آور خوبی به‌شمار می‌رود. اما یک تفاوت کلی خیار با سایر میوه‌ها آن است که نارس آن گواراتر از رسیده آن است و چنانچه کوچک‌تر باشد هضم آن آسان‌تر و خواص حیاتی آن بیشتر است؛ البته نوعی خیار دراز و باریک به نام خیار «چمبر» هم موجود است که در مقایسه با خیار معمولی از ویتامینC ،B ،A و املاح معدنی بیشتری برخوردار بوده ولی تنها عیبش آن است که کمی دیرهضم است.

توصیه‌های لازم

برای تهیه خیارشور از خیارهای ریز استفاده شود چرا که خیارهای درشت دیرهضم بوده و به دلیل قند بالا نسبت به خیارهای ریز به زمان بیشتری برای تخمیر نیاز دارند.

هر چه غلظت نمک در ابتدا کمتر باشد انواع بیشتری از باکتری‌های طبیعی خیار برای تخمیر فعال می‌شوند، در نتیجه تولید اسید بیشتر و شور لذیذتر می‌شود، اما باید دقت شود نمک از حد معینی کمتر نشود چرا که موجبات فساد محصول فراهم می‌شود.

در صورتی که درصد نمک به کار رفته در شور زیاد باشد، آب داخل سلول‌های خیار به بیرون کشیده شده و در نهایت محصول چروکیده و توخالی می‌‌شود. گاهی نیز به دلیل جمع شدن گاز درون محفظه توخالی، خیار شور باد کرده و شناور می‌شود.

در صورتی که درصد نمک پایین باشد، محصول لیز، نرم و لزج شده و آب فراوانی را در خود جمع می‌کند. قابل ذکر است گل خیار به شدت به انواع کپک‌ها آلوده است. اگر به خوبی از خیار جدا نشود می‌تواند عامل دیگری برای نرم و لزج شدن خیار باشد.

توجه: میکروارگانیزم‌ها تحت هر شرایطی می‌توانند در انواع شورها رشد کرده و منجر به مسمومیت‌های جزیی در مصرف‌کننده شوند. لذا بهتر است این نوع محصولات را در جای تاریک، خنک و یا در سرمای یخچال نگهداری کنید. همچنین توصیه می‌کنیم از خرید شورهایی که به شکل فله‌ای عرضه می‌شوند و یا شورهایی که آب نمک آنها در شیشه تیره گشته و ذرات کپک روی آنها شناور است خودداری کرده و همواره از محصولات معتبری که دارای بسته‌بندی‌های بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز بهداشت هستند استفاده کنید. همچنین توصیه می‌کنیم هنگام مصرف انواع شورها ابتدا آنها را با کمی آب بشویید تا از مقدار نمک‌شان کاسته شود.

 

انتشار یافته: ۹۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
نسرین
|
-
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۷
6
12
علت تغییر رنگ خیار بعد از تبدیل شدن به خیارشور چیست؟
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰
یکی از دلایل پوک شدن نرم شدن خیارشور نوع خیار است به هیچ وجه از خیارهای گلخانه ای برای خیارشور استفاده نکنید...بهترین خیار خیار زمینی با کیفیت و تازه است
سارا
|
-
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۱
7
10
یه دنیا ممنونم ....
مصطفی
|
-
|
۰۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
7
7
سلام

یکی از دوستان در مورد تغییر نگ خیارشور حین عمل اوری سوال کردن

رنگ اولیه خیار سبز هست که به دلیل وجود کلروفیل در پوست خیاره

در محیط اسیدی کلروفیل پایدار نیست و تخریب میشه
و منیزیم ازش جدا شده و تبدیل به فئوفتین میشه که رنگش سبز زیتونی هست

موفق باشید
www.starters.blogfa.com
leile
|
-
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
10
13
با سلام
خیلی ممنونم از شما ، پس دلیل توخالی شدن خیار شورهای من زیادی نمکش بوده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
خیارارو با نوک چاقو یه چاک بدید هیچ وقت تو خالی نمیشه
بهار
|
-
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۵
7
29
سلام چرا خیار شورهای من سفید میشن؟
فرشاد
|
-
|
۰۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
9
57
سلام.علت سفید شدن خیارشور جیست
میلاد
|
-
|
۰۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۰
12
66
باسلام
خیارشوری که من درست کرده ام کاملا نرم هستند به طور که حتی نمی توانم آنها را از ظرفشان بردارم چرا که به شدت نرم و شکننده شده اند!
علت آن چه میتواند باشد؟

با تشکر
زهرا
|
-
|
۰۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
12
58
ایا راهی هست تااز این حالت سفیدی در بیان ومیشه استفاده کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۷
اگه درب ظرف رو محکم نبندیدد خیارشور نرم و شکننده میشه
مرجان
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۳
12
20
باسلام چراخیارشورهای من بااینکه نمک زیادی ندارد توخالی می شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چند تا سوراخ با میخ یا چنگال روی خیار یا گوجه ایجاد کنید دیگه تو خالی نمیشن
امید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۴
6
11
با سلام چرا داخل خیار شور اب میره و از حالت ترد بودن در میاد
اوا
|
United States of America
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
5
15
خیارشورمن همه چیزش عالیه فقط کمی شورشده بایدچیکارکنم دوروزه که کذاشتم
سودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
5
20
خیارشور منم‌شور شده چیکار کنن زیادم درست کردم واسه فروش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
8
17
تو رو خدا بمن بگین چیکار کنم خیار شورم خیلی شور شده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۲
نصف آب خیار شور خالی کن به جاش آب بریز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۶
سلام ما همیشه سرکه زیاد میریزیم که طعم خیلی شور نداشته باشه در ضمن برگ مو هم داخل آب شور میریزیم، شما هم میتونی آب شور رو یکم خالی کنی بجاش سرکه اضافه کنی کمی هم آب امیدوارم خوب بشه
تبسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۹
5
17
خیارشور باید تو چه دمایی بمونه که خراب نشه؟
مهدیار
|
United States of America
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
2
10
عزیزان باید خیارهارو با سوزن یا خلال دندون چندتا سوراخ کنی اینجوری آب توش جمع نمیشه تلخون هم توش بریزی باعث تردی خیارشور میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۵
2
5
مامانا سلام
من خواستم شور بذارم گل کلمها زیاد تو آب موند کمی نرم شد حالا گذاشتم امیدوارم خراب نشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
7
14
سلام ترشی مخلوط من ابش کشدار ولزج شده چیکار کنم درس بشه لطفا راهنمایی کنید؟؟
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
2
22
با سلام اب ترشی مخلوط من لزج و کش دار شده چیکار کنم که درست بشه لطفا راهنمایی کنید مرسی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
بریزید بیرون
سمانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
6
26
با سلام اب ترشی مخلوط من که یه هفته نیس گذاشتم کشدار ولزج شده با اینکه نکش ید دار نبوده چیکار کنم درست بشه لطفا راهنمایی کنین
تبسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
4
36
سلام شرمنده رنگ اب خیار شور هام سفید شده .دلیلش چیه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
کمی زاج سفید بجوشان وبریز
صدف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۴
9
35
وقتی خیارشور توخالیشد دیگه درست نمیشه؟
رعنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۷
6
11
شور گل کلم گذاشتم آبش کشدار شده تو روخدا یکی جواب بده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
سلام برای من هم همینطور شده نمیدونم چیکارش کنم ..ای کاش جوابمون رو یکی میداد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۱
7
12
باسلام خیارشورهام اسیدی شدن چیکارکنم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
سلام خیارشورهای من باد کرده واب داخلش نرفته علتش چیست درست میشه یانه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۷
سلام
دلیل لزج شدن آب ترشی یا خیار شور فاسد شدن اون هست وباید بریزید دور دیگه قابل استفاده نیست
بانوووو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۴
8
15
سلام خانومای هنرمند.
من دوهفته قبل شور درست کردم.الان که بازش کردم گل کلم هنوز سفته .یعنی اصلا تکون نخورده.
نمیدونم چیکار کنم الان؟
اینم بگم که آب نمک جوشیده ی سرد شده رو با سرکه مخلوط کردم و ریختم.
معصومه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۵
7
28
سلام سلامت باشید
شور من کم نمک شده چیکار باید بکنم آیا متونم نمک اضافه کنم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید با تشکر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۸
بله اگر كم نمكه حتما اضافه كنيد
رها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۴
6
27
سلام زنگ إب خیار شوز منم سفید شده چیکارش کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۳۰
5
20
سلام .من خیارام سبز بود ولی حالا که رسیده رنگش زرد شده چرا؟و چیکارکنم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۸
7
39
خیار شور من عالیه فقط کمی تلخ شده علت چیه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۴
با سلام علت تلخ شدن خیار شور چیه
نسیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۰
10
38
خآنمآآب خیارشورم. لزج. شده علتش چیه؟لطفاجواب بدین
نسرین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
4
29
سلام.خیار شور ای من با وجود اینکه کپک نزده بوی نامطبوعی میده چه کار کنم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۱
سلام
دلشاد
|
United States of America
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
8
15
سلام چرا خیار شوره من سفید شده لطفا جواب بدی
سعيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
7
26
سلام چرا خيار شور من اسيدي ميشود
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
6
10
چرا خیار من کف کرده
پاسخ ها
شنگول
| Germany |
۲۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۱
حاجی شامپاین خیار درست کردی، بریزش دور
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۵
1
9
با.سلام.خیار.شور.من.بی.نمک.شده.چیکار.کنم
افشین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
5
12
سلام خیار شور های من با سنگ نمک خورد شده با سرکه درست کردم وبعد جوش هر لیوان یک قاشق نمک ویک به چهار سرکه سفید بعد ۵ روز نگهداری تو سایه هم آماده شد واستفاده کردم وبقیش رو هم تو یخچال نگهدادی میکنم بسیار خوشمزه وترد شده طوری که همه طرز تهیشو ازم میپرسند فقط آبش یه کم تیره و خیلی کم لیز شده علت رو کسی میدونده اگه زیاد بمونه خراب نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۱
3
4
عالیه
ناشناس
|
Italy
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۴
4
8
سلام شور درست کردم نمکش نه خیلی کمه نه خیلی شور زیزه شور صفت شده وروش ی کم نرم شده چی کار کنم خراب تر نشه لطفا راهنمایی کنید ،متشکرم
حمیده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۰
1
7
خیار شورم خیلی خوب دامده الان یه ماهی ندونستم در دبه خوب نبستم کمی طعم گرفته اب خیار شور عوض کنم طعم خوب میشه
بیتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
1
5
عالی توضیح داد من که جواب خودمو گرفتم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
8
3
سلام میگم جواب وباید کجا ببینیم منم خیار شورهام آبش کش دار ولیز شوده باید چکار کنم
پاسخ ها
مرسم
| Germany |
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
سلام خیارشور شما دیگه به درد خوردن نمیخوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
مال منم اونطوری شد همه رو ریختم تو سبد دوباره شستم بعدریختم تو دبه دوباره اب نمک ریختم روش خوب شد
راد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
3
11
سلام من خیارشور درست کردم زود گذاشتمش تو یخچال رنگش تغیر نکرده سبز مونده احساس میکنم یکم تلخه علتش چیه بزارم بیرون درست میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
خیارشوررو اول باید بزارید بیرون تا برسه بعد که رسید بزارید تو یخچال
زهرا
|
Germany
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
4
5
سلام چرا خیار شورهای من از بیرون رسیده ولی وقتی خوردش میکنم نرسیده لطفا راهنمایی کنید
ارزو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
3
11
سلام چرا میگن اول که خیارشور و درست میکنیم قبل ایکه سرشو ببندیم و بزاریم یه گوشه ...یه چند ساعتی باز باشه ؟؟
کوثر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
2
10
توضیحات اصلا به درد نخورد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
سلام برای اینکه گاز جمع نشه توش اگر درش رو همون اول بلندی مث نوشابه اسیدی میشه
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
چون اگه هوایی توش داره خالی بشه
موقع پر کردن آب خیار شور ظرف یه تکون بدین تا هوای داخل آن خالی بشه بعد درش سفت ببندید
مریم
|
Germany
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
3
1
سلام اول اینکه ترشی یا خیارشور و کلم شور به دست هرکسی نمیوفته بعصی از خانم های محترم یا خیارشور به دستتون نمیوفته که خراب شده یا درست و خوب موادش رو به اندازه نریختید یا اینکه جای خیارشور خیلی گرم بوده یا از درش هواکشیده که خراب شده
حسینی
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
2
4
گیاهی در چهارمحال واطراف اصفهان وجود دارد که به آن خوشاروزه می‌گویند که مردم محلی موقعی که این گیاه گل میکند در اردیبهشت تا خرداد این گیاه را می‌چینند وان راخشک کرده وبعد به دبه خیار شور اظافه می‌کنند که بعداز مدتی که که خیارشور رسیده شد چنان بوی مطبوع وخوشمزاهی پیدا می‌کند که انسان از خوردن آن سیر نمیشوند
پاسخ ها
محدثه السادات
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۵
سلام شبتون بخیر ما از گیاه خوشاروزه داخل آب‌دوغ خیار استفاده میکنیم بابت طبع گرمش. طعم و عطر بسیار خوبی داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
1
4
سلام چرا خیار شورم شور نشده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
2
3
سلام عزیزان میشه ازآب خیارشور دوباراستفاده کرد یعنی یک باردیگه توش خیارشور درست کنم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۳۰
سلام ازاب خیارشورکه قبلادرست کردی دیگه نمیشه توش شورانداخت چون هرچ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
1
2
سلام چرا رنگ خیار شور به زردی میزنه
سپیده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
3
خانمای عزیز من تازه خیارشور گذاشتم و توش یه ۱۰ عددی نخود خام ریختم.عالییی شده ترد و شکننده قشنگ صدای خرچ میده.شما هم امتحان کنین. نخود خیارشور رو ترد میکنه
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
0
0
سلام رنگ آب خیارشور من سفید شده علتش چیه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
1
2
من دو روز خیارشور انداختم تو بطری سرش که باز کردم گاز داره کسی می‌دونه چکار کنم گازش بره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۵
سلام خیارشور وقتی درست کردین یک روز کامل سرشیشه یادبه باز بگزارید تاگاز داخلش خالی بشه
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۸
3
2
سلام خیارشورم سبز زیتونی شده مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
0
1
سلام من مغازه دارم وخیار شور فله میارم تو مغازه چرا بعد از چند روز پوستهای سفید رنگ میاد رو اب وراکارشو بفرمایید ممنون میشم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
2
0
سلام بنظرم همش سوال بود تا جواب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۹
1
0
با سلام خانمای عزیز.خواستم چند نکته در مورد خیارشور بگم.اول اینکه واقعا این حرف صحت داره که میگن از دست طرف هست ینی هنر این کارو رو داره.بعدشم حتما خیارشورتون رو تو بطری های نوشابه بریزید پیاز سیرتون رو خرد کنید و حتماحتما پیازسیرتون زیاد باشه.ترخون بریزید سرکه رو تا اون خط نشان پایین بطری هست (چهارانگشت از پایین اندازه بگیرید)تا اونجا بریزید.نمک هم خیلی زباد بزنید نترسید شور نمیشه چون خیار شیرینه.از آب لوله کشی شهر استفاده کنید نه آب تسویه.بعد دوروز بزارید تو محیط بعدش دیگه تو یخچال.این روشه منه....حرف نداره.یه عالمه هم طرفدار داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۲
0
3
سلام خیارشور من تلخ شده لطفا بگید علتش چه بوده و چه کار کنم ؟ قبلا نهایت سپاس را دارم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۹
خیارشور منم تلخ شده علتشو کسی میدونه؟
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
1
5
خیارشورای من رنگ داخلش نرسیده است میشه لطفا کمکم کنید
هستی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
0
1
سلام من یه هفته است خیارشور انداختم الان سر دبه ام رو باز کردم خیلی سرکه ای شده چیکار کنم سرکه اش کمتر بشه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
1
1
سلام چرا پس از مدتی که از خیار شور های دبه استفاده کردم ولی حالا روی سطح خیار شورها صورتی رنگ شده؟ آیا مضره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۳
1
1
من توی دبه های ۵ کیلویی و با سنگ نمک و کمی برگ مو خیارشور گذاشتم بعد ۵ روز دیدم آب خیارشورها لیز شده میخواستم بپرسم علتش چیه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
1
0
سلام نمیدونم چرا خیارشورام بوی تلخی میدن یه بویه بدی میدن شکل خیارشورام خیلی خوبه ن نرمه ن شکننده فقط هم سیر و نختد سرکه ریختم به نظرتون علتش چی میتونه باشه
تریفه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۳
2
2
سلام لطفا یکی به من بگه چرا اب خیار شورم پس از سه روز کدر شده باید عوضش کنم یا مهم نیس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
3
3
سلام خیار شور من ترد شده ولی کمی طعم سرکه میده چکار کنم طعم سرکه از بین بر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳
0
3
سلام خسته نباشید من خیارشور انداختم طمع همه چی خوب شده ولی خیاررام یکم سبز موندن کسی دلیلش میدونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
2
0
سلام خیارشورشورمو توشیشه وتوی آب جوشوندم دیشب امروزرفتم برداشتم بخورم بی نمک بود چیکارش کنم خوب بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۱
0
0
آیا می تونم از آب خیار شور مجدد در تهیه خیار شور استفاده کنم یا نه؟
.......
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۳
0
0
سلام میخواستم بدونم چند وقت طول میکشه تا خیار شور بگیره؟ چون من خیار شور گذاشتم ولی هنوز نگرفته!
نظر شما
ادامه