کد خبر: ۶۷۲۰۱
تعداد نظرات: ۴۷ نظر
طراح طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات:
«مجتبی ذوالنوری» افزود: حاکمیت و جامعه قرار نیست در مقابل یک پدیده زیان‌بار و خطرناک کوتاه بیاید ...
 

حکیم مهر: «مجتبی ذوالنوری» طراح طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر و خطرناک» که برای مقابله با نگهداری از حیواناتی مانند سگ و گربه در خانه‌ها در حال بررسی است در پاسخ به انتقادات از این طرح گفت: خیلی چیزها ممکن است تبدیل به سبک زندگی غلط و مضر بشود ولی قرار نیست که حاکمیت و جامعه در مقابل یک پدیده زیان‌بار و خطرناک کوتاه بیاید. الان ما معتادهای زیادی در کشور داریم و این موضوع تبدیل به سبک زندگی بسیاری از افراد و خانواده‌ها شده است. آیا معنای این موضوع این است که نباید با این انحراف اجتماعی برخورد کرد؟

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، ذوالنوری به تشریح انگیزه‌های تدوین این طرح و جزئیات آن پرداخته است. مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

انگیزه تدوین چنین طرحی از جانب شما چه بوده و از نظر شما چنین طرحی باید در اولویت مجلس قرار بگیرد؟

امروز یکی از معضلات زندگی اجتماعی ما نداشتن قانون در خصوص حیوانات غیرمتعارف، مضر و خطرناک است. چراکه براساس گزارشات متعددی که ما از مراجع متنوع و مربوطه داریم در بعضی از منازل کوروکدیل، میمون، سگ، گربه، موش، خرگوش، مار پرورش و نگهداری می‌شود. شکایات و گزارشات فراوانی نیز از پرورش و نگهداری این حیوانات در محیط زندگی وجود دارد و نیز گرداندن حیواناتی که علاوه بر آنکه نجس هستند، بیماری‌های آن‌ها به انسان سرایت می‌کند، مسئله دیگری است که بسیاری از مردم با آن مواجه هستند.

در خصوص بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان منتقل می‌شود، من بیماری‌های متنوعی را فهرست کردم که از طریق حیوان به انسان سرایت می کند. مثلا ما انواع بیماری را داریم که از طریق گربه به انسان منتقل می‌شود که بسیار هم خطرناک هستند.

نگهداری سگ در خانه، رابطه اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار داده است

از طرف دیگر این موضوع کم کم دارد به یک حالت چشم و هم چشمی و رقابتی تبدیل می‌شود و این حیوانات دارند تبدیل به وسیله تفریح، تفاخر و حتی وسیله انس می‌شوند؛ به نحوی که در برخی موارد نگهداری سگ در خانه، رابطه اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار داده است و برخی از اعضای خانواده عشق و علاقه‌ای که به نگهداری از سگ دارند، به ارتباطات خانوادگیشان ندارند.

حتی بخش زیادی از سبد هزینه‌های زندگی در برخی خانواده‌ها به این موضوع اختصاص یافته است. در حال حاضر ما مراکز بهداشتی و درمانی متعددی در این زمینه داریم و هزینه‌های سنگینی در این زمینه پرداخت می‌شود و حتی در مواقعی آرایشگاه، استحمام خاص و خیاطی خاص برای حیوانات نیز دیده شده است؛ بنابراین بخشی از بضاعتی که باید برای رفاه افراد جامعه استفاده شود در این زمینه تلف می‌شود که البته ما این موارد را چندان متعرض نیستم.

آنچه مهم است سه نکته است. نکته نخست بیماری است که به انسان ها منتقل می‌شود و در حال حاضر مراکز درمانی و پزشکی با بیماری‌های متنوعی از این جنس روبرو هستند و به ویژه کودکان و زنان باردار در معرض خطرات جدی در این خصوص هستند. این بیماریها را بنده اختصاصا از هر حیوان به انسان فهرست کرده ام و مطالعات و عمیق گسترده ای در این زمینه داشته‌ام.

نکته دومی که باعث شد بنده این طرح را طراحی کنم و به امضای تعداد زیادی از نمایندگان عزیز برسانم، بحث مزاحمتی بود که برای مردم ایجاد می‌شود. الان برخی در مجتمع‌های مسکونی سگ نگهداری می‌شود و برای بقیه مزاحمت ایجاد می‌کند، حالا این سگ از سگ‌های کوچک نژاد خاص تا سگ‌های گله را شامل می‌شود! این موضوع سبب شده که همسایگان احساس آرامش نکنند؛ چراکه صدای سگ و هراسی که ایجاد می‌کند برای عموم افراد آزاردهنده است.

مسئله دیگر ترسی است که نگهداری از حیواناتی مانند سگ ایجاد می‌کند. ما موارد متعددی داشته‌ایم که سگ ترسی ایجاد کرده و بچه یا زنی ترسیده و در اثر فرار ناشی از ترس با ماشین تصادف کرده است و برایش حادثه پیش آمده.

بسیاری از مردم در پارک‌ها و محیط‌های عمومی احساس امنیت نمی‌کنند

ما خطرات و مزاحمت‌های متعددی را در نتیجه نگهداری از حیوانات خانگی برای مردم شاهد هستیم که در نتیجه آن‌ها حقوق عامه مردم ضایع می‌شود. بسیاری از مردم در پارک‌ها و محیط‌های عمومی احساس امنیت نمی‌کنند و این موضوع فارغ از مسائل پاکی و نجاست است که مومنین را در این مواضع نگران می‌کند. بنابراین مهم ترین موضوعی که ما به آن توجه کرده‌ایم، مزاحمت‌هایی است که برای مردم ایجاد می‌شود و حقوق آن ها تضییع می‌شود.

مورد سومی که باعث شد بنده این طرح را دنبال کنم موضوع تغییر سبک زندگی ایرانی-اسلامی است؛ یعنی در حال حاضر در یک فرایند نرم سبک زندگی‌ها کاملا دارد غربی می‌شود، تقیدات کنار می‌رود و مشکلات جدی ایجاد می‌کند.مثلا وقتی چند خانواده در یک مجتمع مسکونی زندگی می‌کنند و یکی از همسایه‌ها از سگ نگهداری می‌کند، فرزندان کوچک و نوجوان دیگر همسایگان در اثر چشم و هم چشمی، خانواده خود را مجبور به خرید و نگهداری حیوان خانگی می‌کنند و پدر و مادر نمی‌توانند در این مواقع فرزندان خود را کنترل کنند. ما مواردی داشته‌ایم که عدم تمکین والدین از درخواست فرزندشان، فرار از خانه یا افسردگی و مشکلات روحی، روانی فرزندان را به همراه داشته است. بنابراین اینها آسیب‌هایی است که متوجه بچه‌های ما و خانواده‌های ما می‌شود و هر چه که جلوتر می‌رویم نیز کنترل آن سخت‌تر می‌شود.

آیا برای این طرح مطالعات علمی نیز صورت گرفته است؟

این طرح بسیار جامع دیده شده و همه موارد در آن بیان شده است و متأسفانه با مطالعه‌ای که بنده در قوانین و ضوابط موجود کرده‌ام ما قوانین و مقرراتی برای این موارد نداشته‌ایم و تنها در کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مواردی معدود و کمی اشاره شده است. مثلاً گفته شده اگر خر کسی در خیابان به کسی لگد بزند یا مرکب کسی رم کند و… مجازاتش چیست؛ بنابراین ما فقدان قانونی داشتیم و چون فقدان قانون داریم بعضی دستگاه‌ها انتظامی و قضایی به خاطر شکایات و فشار مردم اقدام به برخوردهای سلیقه‌ای با موضوع نگهداری از حیوانات می‌کردند.

از طرف دیگر ما کشورهای مختلف را مطالعه کردیم و بیش از هزار و ۲۰۰ صفحه قوانین کشورهای مختلف در خصوص برخورد با پدیده نگهداری از حیوانات و مدیریت این موضوع جمع‌آوری شده است. در کشورهای اسلامی و حتی کشورهای غربی جریمه‌های بسیار سنگینی برای متخلفین در نظر گرفته شده است که برخی از آن‌ها براساس واحد پولی ما به صد میلیون و بیشتر می‌رسد.

بنابراین احساس ما این بود که باید کاری صورت بگیرد تا وضعیت از این سردرگمی موجود خارج شود. این قانون نیز بسیار متنوع دیده شده است و پیش‌بینی شده است که در موارد مختلف باید چگونه با مسئله برخورد شود.

ماده ابتدایی این مصوبه هرگونه واردات، تولید، تکثیر، پرورش، خرید و فروش، حمل و نقل و گردانیدن بسیاری ازحیوانات را ممنوع دانسته است. بخشی از حقوقدانان معتقدند که ممنوعیت کلی در این خصوص ممکن نیست؛ چرا که نگهداری از حیوانات علی الخصوص سگ و گربه در حال حاضر تبدیل به یک واقعیت اجتماعی شده است. بنابراین آیا این ممنوعیت می‌تواند کارساز باشد یا این قانون نیز مانند برخی قوانین دیگر به قانونی متروک تبدیل می‌شود؟

در این قانون جرم‌انگاری از نوع مادی است. موارد قانونی که رعایت نمی‌شود به این دلیل است که یا جرم‌انگاری مناسب در خصوص آن‌ها صورت نگرفته است یا اینکه جرم و جزا با یکدیگر تناسب ندارند. مثلاً در مواردی حبس پیش بینی شده است در حالی که می‌دانیم حبس عوارض بسیاری برای افراد، زندگی‌ها و خانواده‌ها در بر دارد و وقتی جوانی را به حبس می‌رود او به عنوان یک سرمایه فعال کشور از تحصیل و فعالیت اقتصادی محروم می‌شود اما در این قانون جرم‌انگاری از نوع مادی است و وقتی مرتکب هزینه را بالا ببیند سعی می‌کند که مرتکب آن جرم نشود.

بنابراین ما در این طرح مطلقاً حبس پیش بینی نکرده‌ایم و صرفاً جزای مادی پیش بینی شده است. وقتی صاحب حیوان احساس کند که نگهداری از حیوانش برای دیگران مزاحمت ایجاد می‌کند و آن طرفی که آسیب دیده براساس قانون می‌تواند از او شکایت کند و او مجبور است که هزینه‌های بالای جریمه را تحمل کند؛ بنابراین از نگهداری سگ منصرف می‌شود.

برخی مواردی که امروز رعایت نمی‌شود و عادی شده است به دلیل این است که در آن موارد شاکی وجود ندارد. مثلاً خیلی کم اتفاق می‌افتد که کسی از یک مواد فروش شکایت کند اما در موضوع نگهداری از حیوانات مضر مانند سگ، اگر سگ فردی نگذارد همسایه‌هایش تا صبح بخوابند، آن همسایه‌ها شاکی محسوب می‌شوند و موضوع را پیگیری خواهند کرد و فرد زیان دیده به سراغ زیان زننده می‌رود.

به علاوه در اینجا سازوکاری تعریف شده است که در قراردادهای اجاره موضوع ممنوعیت نگهداری از حیوانات قید شود و اگر مالک یا بنگاهی این موضوع را ذکر نکند، می‌بیند که ضرر خواهد کرد فلذا در اینجا شرط کردن مالک باعث می‌شود که این اتفاق رخ ندهد.

حاکمیت و جامعه قرار نیست در مقابل یک پدیده زیان‌بار و خطرناک کوتاه بیاید

نکته دیگر این است که خیلی چیزها ممکن است تبدیل به سبک زندگی غلط و مضر بشود ولی قرار نیست که حاکمیت و جامعه در مقابل یک پدیده زیان‌بار و خطرناک کوتاه بیاید. الان ما معتادهای زیادی در کشور داریم و این موضوع تبدیل به سبک زندگی بسیاری از افراد و خانواده‌ها شده است. آیا معنای این موضوع این است که نباید با این انحراف اجتماعی برخورد کرد؟ این در حالی است که اگر قوانین محدود کننده وجود نداشته باشد مثل موضوع مواد مخدر که جرم‌انگاری در آن صورت نگرفته است، کسی نمی‌تواند از نیروی انتظامی و قضایی برخورد با این انحرافات را مطالبه کند و موضوع هر روز بیشتر گسترش می‌یابد.

نکته بعدی این است که در این موضوع مردم خودشان برای اجرای این قانون به میدان خواهند آمد؛ یعنی مردم خودشان موارد مزاحمت را گزارش می‌دهند و نیروی انتظامی موظف به پیگیری خواهد بود. به علاوه اینکه در این طرح پیش بینی شده است که اگر کسی بخواهد نگه‌داری حیوانی را گزارش بدهد در حالی که دوست ندارد هویتش فاش بشود، این امکان برای او وجود دارد و دستگاه قضایی و انتظامی نیز موظف به پیگیری شکایت او خواهد بود و در صورت عدم پیگیری خود آن دستگاه‌ها مواخذه خواهند شد. فلذا سعی شده است که هزینه کسانی که می‌خواهند در رفع این آسیب اجتماعی اقدام کنند، کاهش بیاید و هزینه کسانی که مشکل‌ساز هستند بالا برود.

برخی معتقدند که به سرانجام نرسیدن تلاش‌های قبلی مجلس برای قانون‌گذاری در این حوزه، به علت فشار مافیای دامپزشکی کشور و صاحبان گردش مالی گسترده این حوزه بوده است. آیا شما این موضوع را تأیید می‌کنید و آیا چنین فشارهایی درباره این طرح نیز تا کنون وجود داشته است؟

بعضی دامپزشکان و مافیاهای این حوزه فعال شده‌اند و فشارهایی را نیز به ما وارد کرده‌اند. دو یا سه بار اقدامی اینچنینی در مجلس صورت گرفته که هربار مسکوت باقی مانده است. آخرین اقدام نیز در مجلس نهم بوده که همانطور که گفتید مافیای این حوزه از جمله واردکنندگان غذای حیوانات و درمانگاه‌های دامپزشکی فعال در این حوزه فشارهای بسیاری برای عدم تصویب آن طرح ایجاد کردند. در خصوص این طرح نیز علیرغم آنکه هنوز خبر زیادی از آن منتشر نشده است، بعضی دامپزشکان و مافیاهای این حوزه فعال شده‌اند و فشارهایی را نیز به ما وارد کرده‌اند؛ منتهی در این طرح منافع ملی و حقوق عامه مد نظر ما است نه منفعت بخش خاصی از جامعه و مافیاها.

البته پیش بینی می‌شود که فشارها و لابی‌های گسترده تری از طریق مافیا و ذی نفعان این حوزه به این طرح وارد شود اما ما در مجلس مقاومت می‌کنیم و از طرفی این مجلس با توجه به روحیات انقلابی و جوانی و حساسیتش به مسائل اجتماعی، مجلسی نیست که تحت تأثیر لابی‌ها از مواضع درستش کوتاه بیاید؛ بنابراین ما سرنوشت طرح‌های پیشین را برای این طرح، پیش بینی نمی‌کنیم.

طرح در حال حاضر در چه مرحله ای قرار دارد؟

طرح چند ماه است که آماده شده و در مسیر رسیدگی قرار گرفته است با این حال روند اعلام وصول آن با توجه به ترافیک طرح‌ها کمی طولانی شد اما در نهایت در هفته گذشته در صحن مجلس اعلام وصول شد و به کمیسیون اجتماعی ارجاع شده و در مسیر خود قرار گرفته است.

 

انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
33
ایشان عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس هستند، حتی ریاست کمیسیون را زمانی برعهده داشتند، حال ارتباط این طرح با کمیسیون ایشان چیست را خداوند متعال آگاه است و بس!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
نه عجب گر فرو رود نفسش
عندلیبی غراب هم قفسش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
42
دامپزشکی اگه مافیا داشت، به ازای هر دام یک دامپزشک فارغ التحصیل نمیشد. اگر مافیا داشت اینقدر این رشته یتیم نبود و اینقدر دامپزشک ها زیر خط فقر نبودن.
مافیا را شما دارید تو مجلس نه قشر تحصیلکرده و نخبه ی مملکت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
7
28
کل مشکل مملکت حل شد فقط مونده سگ و گربه باریکلا درود بر مجلس انقلابی الله اکبر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
14
چه جالب
عبارت مافیای دامپزشکی یا همان مافیای نظام دامپزشکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
51
13
احسنت نماینده محترم این طرح راپیگیری کن
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
2
41
اخه دامپزشکی اگه مافیا داشت که ایقدر بد بخت نبود
ناشناس
|
France
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
62
7
سگ نجسه و باید حذف شه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
انشالله خودت حذف شی
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
واژه نجس یعنی چی؟ فکر‌کنم تنها مردمی هستیم که اسیر مغلطه کلمات شدیم و بدون اینکه حتی بفهمیم چیه به آن اعتقاد داریم، راستی همین اعتقاد یعنی چی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
5
22
خیلی بدبینانه به دامپزشکی نگاه میکنند متاسفانه!
اصلا توجها ندارن که دامپزشکی هویت و هدف و نقشش در جهت حفظ سلامت جامعه هست و کاری به مافیای فلان و فلان نداره!
خیلی ساده یه قشر متخصص که دلسوزانه معایب طرح را با استدلال علمی بیان میکنند را معادل دلال و مافیا و ... به حساب میاره...

این ناشی از بی اطلاعی این افراد از واقعیت دامپزشکی هست.
چیزی که همیشه فریاد کردیم...
شهراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
24
این همه مشکل تو مملکت است چسبیدین به همین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
11
باید در مورد صیغه وناهنجاریهای ناشی از ان وعلل عدم تمایل جوانان به ازدواج طرح دوفوریتی به مجلس میدادن بیشتر مورد توجه جوانان وخانواده ها قرار میگرفت
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
3
وقتی خودتون اینجوری تیتر میزنید چه انتظاری دارید!

http://hakimemehr.ir/fa/news/66214
وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
26
مطالعاتتو برا خودت نگه دار تو اگه مطالعه داشتی میفهمیدی مشکلات مردم خیلی وسیعتر از این بی زبوناس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
ایشون اگه ...... داشت میفهمید چیزی ک تو خیابون و پارکها بیشتر باعث ترس مردم و بچه ها میشه همین وجود نیروی انتطامیه ک همیشه هم ب چیزای بیخود مثل حجاب و... گیر میدن و ملت بیچاره ک برای فرار از بدبختیاشون میان ی دیقه تو فصای بیرون گروش و استراحت کنن اسایش ندارن کودک ۵ ساله من ب خاطر برخورد بدی ک با ی دختر داشتن الان هر ماشین گشتی ک میبینه میگه فرار کنیم الان ما رو هم میزنن باید اینا رو جمع کرد نه سگای بیچاره ک ازاری ب کسی نمیرسونن و مثل همه ی ما افریده ی خداوند هستن
مجید
|
France
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
21
این آقا همان فرد بود که بعد از خروج ترامپ از برجام وسط مجلس آتش روشن کرده بود و سر و صدا راه انداخته بود ، این روحانی محترم نیاز دارد هر از گاهی در مرکز توجه قرار گیرد الان هم افتاده دنبال ضربه زدن به نهاد یتیم و بد بخت دامپزشکی . آخر اگر دامپزشکی مثل پزشکی مافیا بود اجازه میدادند به جای ۵۰۰ نفر ظرفیت پذیرش ۵۰۰۰ نفر دانشجو بردارند و این همه فارغ التحصیل جوان بیکار در کشور جمع شود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
آنقدر هم ..... نداشت که فکری برای بعد از آتش زدن کاغذ داشته باشه انداخت کف موکت
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
اینده نگری ایشان در حد ۲ دقیقه هم نبود زیرا بعدش دستش سوخت و کاغذ آتش زده را روی فرش مجلس انداخت و با لگد می‌کوبید روش. همین‌ها که در خد ۲ دقیقه اینده خود نمی توانند فکر کنند کشور را به اینجا رساندند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
19
2
مجلس محترم تکلیف سگهای گله روستا و سگهای ولگرد هم مشخص کند به طور حتم خطر انتقال بیماری و حمله در این گروه بیشتر است
ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
5
20
شما لازم نکرده از حقوق عامه !!!! صیانت کنی یکی باید پیدا بشه از دست شما مردم رو صیانت کنه ! یک مشت آدم تندرو و بی منطق و ........ بسته ! اولا که مقایسه ی معتاد با کسی که حیوان نگه میدارد مقایسه ای کاملا از سره نافهمی و اهانت و بی مقداری بود بعلاوه شما اگر میخواهید در این زمینه قانون گذاری کنید کمی مغز خود را به کار می‌اندازید و استفاده کنی فقط دنبال بستن و منع کردن کامل هستید. شما میتوانید با هماهنگی شهرداری مکان هایی مشخص برای گردش حیوانات خانگی مشخص کنید و در دیگر جاها ممنوع کنید و اینکه نگهداری حیوان در خانه تا زمانی که به کسی از همسایگان آسیب و ناراحتی وارد نکن به هیچ کس ربطی ندارد چرا میخواهید به همه زندگی مردم احاطه کنید آخه مگه شما زندگی ندارید ؟!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
22
پس گاو و بز را اول از همه صیانت کنید زیرا از سگ و گربه بیماری مشترک بیشتری دارند.
دنیا جوری شده که برای هر‌کار غیر عقلی و احمقانه یک دلیل می تراشند.
سروش کمریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
18
تو اگه مطالعه داشتی وضعیت مملکت اینجوری نبود اقتصاد و امنیت و سلامت مملکت پوکیده تو هرچقدرم مطالعه داشته باشی به اندازه یه دامپزشک حداقل تو این زمینه فهم نداری خودتو بکش کنار ........
استاد بازنشسته
|
United States of America
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
20
سخنران نامحترم،
پس شما که اینقدر مطالعه داشتی بیماری مشترک سگ و‌گربه و لاکپشت و همستر و خوکچه هندی را همه یکجا بگو تا من هم بیماری مشترک گاو یا گوسفند را برایت بگم و بهد ببینیم شما راست می‌گی یا نه؟
کشور را با همین قوانین غیر انسانی به جایی رساندید که همه جوانان کشور فرار می‌کنند و ترجیح می دهند در کشوری مثل ترکیه بروند ولی در ایران نمانند. این بزرگترین خیانت به یک کشور و یک ملت است که آنها را مجبور به فرار از وطن خود کنید.
یگانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
6
این اقا بااینکارش بدجوری داره نظم روبهم میزنه .به شما چه که نگهداری حیوانات خانواده روتحت تاثیر قرارمیده .دیگه کارشون شده سرک کشیدن به زندگی مردم .تو بروگرانی وفساد واختلاص رودرست کن .سیری ازگرسنه ها خبرنداری افتادی به جون حیوانات ..................
دکتر پارسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
19
3
جای حیوانات تو خونه و زندگی نیس ، بیمارهایی میان بخاطر کسیت داخل بدن از جمله کبدو.. یا بیماری اسم بخاطر موی گربه و هزاران مشکل دیگه ، دامپزشکی فقط بخاطر پول حاضرن جان ادم ها رو ب خطر بیاندازن
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
دکتر چی هستی؟ فقه شافعی یا ادبیات عرب؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
هیچ دکتری همچین ادبیات .......ی نداره ....................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
3
10
خواهش می کنم اگر می خواهید جریمه کنید سراغ اصحاب کهف نیز بروید که دردقرآن کریم ذکر شده در کنارشان درغاری سگی آرمیده بوده،گویند عارفی در راهی سگی را دید دامان خود را بالا کشید که نجس نشود،سگ بزبان آمد و گفت:گیرم که جامه تو نجس می شد با مختصر شستنی بر طرف می شد ،با تکبر خود چه می کنی که با هیچ آبی پاک نمی شود!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
ببخشید زمان صحبت اون عارف و جناب سگ شما هم اونجا بودی؟
.....................
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
ناشناس ۱۸:۳۴،
بله زمان سخن گفتم سگ من آنجا بودم و جمله بالایی کن هم شهادتم بود. چیه شما زمان معراج، واقعه غدیر، روز عاشورا، شکافتن دریا، دونیم شدن دریا، زندگی در بدن ماهی، نجس شدن سگ و غیره همه آنجا بودید ولی من زمان حرف زدن سگ نبودم؟ شما اگر می‌توانی ثابت که من نبودم.
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
6
ببخشید ، ترکیب مطالعات عمیق چه معنی می دهد؟ کاش این مطالعات عمیق را منتشر می کردند تا ببینیم عمق گودالِ این مطالعات عمیق، چند متر بوده است؟!!!!
ظاهرا"حاصل این مطالعات عمیق فقط می خواهد به این کف برسد که سگ نجس است و نباید سگ نگه داشت.
... سگ اصحاف کهف روزی چند / پی نیکان گرفت و مردم شد

البته نیازی هم نبود مردم /آدم بشود‌ چرا که ‌ دیدن روی زیبای این مخلوقات عزیز بسا مبارک تر و خجسته تر است از...
.................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
1
3
اخع عزیزمممممممم گربه و موش خطرناکککک اندددددددد
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
15
3
مافیای دامپزشکی سالهاست داره میتازه. اتفاقا حکیم مهر هم شده جایگاه ابراز عقایدشون. اگر مجلس جمع کنه بساط این نجاست بازی و سگ بازی رو دمشون هم گرم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
به کوری چشم شما، شکست سختی خواهند خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
3
خواهشها چند نفر انگشت شمار در کل ایران را به حساب همه ی مظلومین و فلک زدگان این رشته نگذارید.دامپزشکی بدبخت چی که مافیاش چی باشه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
4
7
حتی در این طرح نگفتن که خوب ما این حیوان را نمی‌خواهیم باید کجا ببریم تا نگهداری شود آیا باید حیوان را کشت یا ریخت تو خیابان تا تلف شود خودتان دارید میگید حیوان خانگی پس چند تا کمپ بابد ساخته شود تا از این حیوانات خداوند نگه داری شود پس کمپهایتان کوش درضمن در قدیم وقتی کت و شلوار وارد ایران شد علما مثل شما میگفتند لباس غربی وارد ایران شده وحرام است اما حالا تبدیل شده به لباس رسمی نماینده مجلس والا شما که این طرح و دادید عاقبت خوبی برایتان ندارد به عواقب آن فکر کنید
پاسخ ها
جهادی
| United States of America |
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
وقتی از تکثیر و نگهداری آنها جلوگیری کنیم خود به خود کم می‌شوند. نکته مهم اینه که اجازه تجاوز فرهنگی ندهیم و فرزنداوری کنیم و پوزه دشمن را به خاک بمالیم
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
آقای جهادی شماها کی تموم میشید خسته شدیم بخدا
دامپزشک از فارس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
1
2
این اقا خودش داره راه نفوذ فرهنگ غرب به جامعه را باز میکنه مثالبارز ان راه اندازی شبکه dog tvدر روز های اخیر وتبلیغ ان در اون ور اب هست یعنی خود این اقا ودارو دسته اش دارن گرا میدن که دیگران برای ما نسخه فرهنگ بپیچن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
1
1
...................
توجه توجه
گاوداری 300 راسی در تهران فروشی
تماس بگیرید
09999999999
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
1
1
سخنان ایشان تداخل در امر درمان و دامپزشگی و بهداشت عمومی است . بهتر است امر مصاحبه در مورد بیماری های مشترک رو به تحصیلکردگان اون که دامپزشکان هستند بسپاریم و برای توجیه طرح خام و دارای اشکالات حقوقی عدیده از اظهار نظر در مورد بیماری ها در حالیکه تحصیلات آن را نداریم خودداری کنیم!
کارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
4
1
وقتی فرهنگ هیچ چیزی از جمله نگهداری حیوانت خانگی و بخصوص سگ رو نداریم این هم میشه نتیجه اش مثلا طرف سگ نگهبان بدون قلاده میاره تو پارک طلبکار هم هست! ی سگش دنبال زن و بچه مردم بعد هم طلبکار میشه که سگ داشته بازی میکرده شما بچه م!!!!!! رو ترسوندین!
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
2
0
پس تو روستا هم برید سگ ها رو جمع کنید خون مردم شهر از خون مردم روستا رنگین تره توی روستا هر خانواده ای کلی سگ و غیره نگهداری می کنند و می تونه برای بقیه مشکل ساز باشه و از ترس فرار کنند برن تو دریا غرق بشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
2
1
در اینکه نگهداری از حیوانات باید قانون مند تر بشه من شکی ندارم و معتقدم برای حیوان و انسان هردو با ضابطه بودن بهتره. .حالا تا کی دیگه چه قانونی وضع کنه که سازنده باشه. با طرز تفکر این مجلس بعیده قانون درستی در بیاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
1
2
متاسفانه این جماعت عادت دارند در هر چیزی اظهار نظر کنند ولی اگر بنده دامپزشک بگویم تا 400 سال پس از پیامبر اکرم هیچ حدیثی وجود ندارد زود میگویند مگر شما عالم دینی هستی من هم میپرسم مگر شما دامپزشک هستید. اینکه میگویید حیوان نجس من میگویم در هیچ کجای قران اسمی از اینکه حیوانی نجس باشد نیامده مگر خوک را خوردنش را حرام کرده که این در ادیان قبل از اسلام هم آمده است. اگر بگویید در حدیث آمده است میگویم در اعتبارش شک اشت چرا که تا زمان امام یازدهم(ع) یعنی 260 سال بعد از هجرت یک خط نوشته از هیچ امامی نیست و احادیث از زمان عبدالعزیز یعنی حدود بیش از 300 سال بعد از هجرت نوشته شد که آنهم شک و شبه زیادی وجود دارذ. این طرح باعث مضحکه طراحان آن شده است. در فرانسه 30 میلیون گربه خانگی وجود دارد 1 مورد درسال بیماری از آن گزارش نشده است. لطفا در امورات شخصی دیگران دخالت نکنید. شما شتر را ول کردید چسبیدید به افسارش.
یاغی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
1
0
یک لطفی بکن انواع بیماریهای منتقله رو از گربه به انسان فقط اسم ببر...من خودم شخصا میشم مدافع طرح.چرا عادت دارین در چیزی که کارشناس نیستین اظهار نظر کنید.
نظر شما
ادامه