کد خبر: ۶۲۰۸۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت اعلام کرد: مرغ های سایز کوچکتر در حدود ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم سالمتر هستند و باید برای مصرف مرغ سایز در کشور فرهنگ سازی و آموزش کافی انجام شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وبدا، نشست کارگروه تخصصی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، ذیل دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و با موضوع «ارتقای سلامت مرغ سایز» روز چهارنشبه برگزار شد.

«دکتر علی دل‌ پیشه» رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در یکصد و دومین نشست کارگروه تخصصی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که با موضوع «ارتقای سلامت مرغ سایز» برگزار شد، با تاکید بر لزوم آموزش و فرهنگسازی در خصوص مصرف مرغ سایز، گفت: به منظور ارتقای سلامت جامعه، باید تمهیداتی در خصوص فرهنگسازی مصرف مرغ‌ های سایز و کوچک‌تر صورت گیرد

وی همچنین در ادامه بر لزوم فعال‌ سازی کمیته فنی «ارتقای سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات» به منظور پیگیری موضوع تا حصول نتیجه، تاکید کرد.

در این جلسه ضمن تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه، مشخص شد احیای مرغ لاین ایرانی آرین، و در نتیجه آن افزایش تولید مرغ سایز (وزن ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم)، به دلیل سالم‌ تر بودن از اولویت ‌های امنیت و ایمنی غذایی جامعه است.

یکصد و دومین نشست کارگروه تخصصی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با حضور مسئول دبیرخانه سلامت و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا عبداللهی، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه، نسرین گودرزی از مرکز امور اجتماعی و صیانت از شهروندان وزارت کشور، هنگامه یوسف‌ زاده، معاون اداره نظارت بر اجرای استانداردهای صنایع غذایی و کشاورزی سازمان ملی استاندارد، مجریان برنامه ملی احیای مرغ لاین آرین و همچنین نمایندگان بهداشت، امداد و درمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاونت سلامت سازمان پدافند غیر عامل، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان غذا و دارو، کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اورژانس کشور، مرکز مدیریت بیماری‌ های واگیر، مرکز سلامت محیط و کار، دبیرخانه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ ای و صنایع غذایی کشور، سازمان اتکا و سایر صاحبنظران برگزار شد.

 این نشست با توجه به وظیفه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در هماهنگی و تسهیل همکاری ‌های بین ‌بخشی در اجرای سیاست ‌ها و برنامه‌ های مشترک، با حضور صاحبنظران برای ارتقای سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات و به ویژه موضوع سلامت مرغ سایز، برگزار شد.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر نریمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
1
طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، نظارت بر فرآورده های خام دامی از مزرعه تا طبخ به عهده سازمان دامپزشکی می باشد. کاربرد این سازمان در نظر وزارت بهداشت همانند حکایت شترمرغ است!!! هر وقت که بخواهند باری بر کولش بنهند (شتر) می نامند و هر وقت بخواهند بپرانند (مرغ) نام می گذارند. در نهایت وزارت بهداشت و سازمان غذا!!!؟؟؟ و دارو، نقش دامپزشک در بهداشت کشور را چگونه ارزیابی می کنند؟ طبق قانون مصوب مجلس، دامپزشک می تواند با گذراندن دوره ای آموزشی در دانشگاه پزشکی، در آزمایشگاه انسانی مسوول فنی گردند ولی در مراجعه به تشکیلات اداری علوم پزشکی با برخورد غیرقانونی ایشان مواجه می شویم که فقط شماره نظام پزشکی از دامپزشک می خواهند و علم و تخصص وی را به بوته ندانم کاری
می سپرند.
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
0
ضمن احترام‌ به همکاران عزیز و زحمتکش در وزارت بهداشت
با فرض حضور نمایندگان سازمان دامپزشکی در کارگروه فوق الذکر ، ارائه گزارش جلسه ، از طریق دستگاه غیر تخصصی ( وزارت بهداشت ) در اظهار نظر در مورد مواد غذایی خام با منشا دامی ، امری نکوهیده وفاقد وجاهت عرفی و قانونی میباشد . و اگر همکاران سازمان اصلا در جلسه حضور نداشته اند که ...
نظر شما
ادامه